אםאיןאניליאיןלי
New member
אני זקוקה לעזרה
אז ככה: מעבר להפרעות הלימודיות זכיתי למחלה כרונית שבעטיה לא סיימתי את 12 שנות הלימוד שלי ואין ברשותי תעודת בגרות. משך שנתיים התחבטתי בחובה להיות בגירה וכן בכאבים ותסכול מהמצב בפיזי (כרגע מצבי הפיזי השתפר לאין ארוך... אין מה לדאוג
. בכל אופן אני כרגע מבולבלת ומפוחדת וחסרת בטחון בנוגע ליכולותי... ויחד עם זאת משתוקקת ללמוד... המילה הכתובה כן קוסמת לי גם אם מפחידה... וידע כן מרגש אותי, גם אם מתיש ומרתיע כחומר לימודי במוסד מהוגן. ואני חושבת שאולי למצוא מקום שיוכל לעזור לי למצוא את עצמי ולהתמקד ולהתחיל כן לבחור כיוון וכן להיות יותר פעלתנית ושיגרום לי לרצות ממש להיות פעילה... יוכל מאוד לעזור ולקדם את ענייני. וזאת מעבר ליעוץ שאפנה לעובדת הסוציאלית של ביטוח לאומי. אם יש למישהו\י רעיון לאגודה, אתר וכיוצא באלה שיכולים לעזור בהכוונה... אני אודה מקרב לב!!! אני עצמי עשיתי חיפוש ברשת דרך מנועי חיפוש ולא העלתי חרס אמנם אבל גם לא הגעתי רחוק. החלטתי לפנות למבוגרים יודעי דבר
בתודה!!! שלכם, אני. נ.ב מצורף כאן לינק, אני כותבת הרי. מה שמוצג הוא ממש מעט. יש לי גם סיפורים קצרים שנמתחים על 20+ עמודים, פשוט לא און ליין- אני מקווה להוציא ספר יום אחד ;-].
אז ככה: מעבר להפרעות הלימודיות זכיתי למחלה כרונית שבעטיה לא סיימתי את 12 שנות הלימוד שלי ואין ברשותי תעודת בגרות. משך שנתיים התחבטתי בחובה להיות בגירה וכן בכאבים ותסכול מהמצב בפיזי (כרגע מצבי הפיזי השתפר לאין ארוך... אין מה לדאוג