אני זקוקה לייעוץ

ממשמ

New member
אני זקוקה לייעוץ

בחודש ינואר עברתי ניתוח לכריתת אנדומטיוזיס בשלפוחית והייתי צריכה להמשיך בטיפול תרופתי. להפתעתי הרבה, גיליתי שאני בהריון וכבר בניתוח הייתי בשבוע שלישי. הרופאים הסבירו לי שהטיפול הטוב ביותר למחלה הוא הריון. מתחילת ההריון אני סובלת בכאבים במתן שתן כמו שהיה לי לפני הניתוח ואף התגלה דם בשתן שאחריו אני צריכה לעקוב בבדיקות תקופתיות. הרופא נשים אומר שייתכן שזה מהניתוח אך נכון לעכשיו אני סובלת ולא מרגישה שהמצב משתפר אלא רק מכביד ומכאיב. מקווה לקבל הצעותיכם המהירות.

לצערי אין לי ממש תשובות

האם הוציאו את כל המוקדים? מנסיוני אני יוכלה להעיד שבניתוח האנדו' שלי לא צרבו מוקדים או הסירו הדבקיות ואכן לאחר הניתוח הרגשתי החמרה. מקווה שתרגישי טוב יותר . וכמובן מזל טוב על הריון
- מאחלת לך המשך הריון תקין ומשעםםםםםםםםםםם( השמועות אומרות שאכן הריון מיטיב עם המחלה מאחלת שכך יהייה גם אצלך)

בהצלחה ../images/Emo45.gif

אין לי עצות חוץ מלהיות במעקב וללכת למומחה לאנדו'. תרגישי טוב

נטלי0000

New member
מזל טוב מקווה שהמצב ישתפר

אני גם עברתי ניתוח בשלפוחית שלאחריו כשבועיים של דימום בשתן ולאחר מכן הדימום הפסיק. אני מקווה שגם אצלך הוא יפסיק בקרוב. מה בנוגע למשככי כאבים? האם את יודעת מה מותר ומה אסור בהריון? מי ניתח אותך? האם הוציאו בניתוח גם חלק מהשלפוחית או רק צרבו את המוקד? בכל מקרה אם נחפש נקודת אור אז אפשר להגיד שאם ממילא יש כאבים כל הזמן אז עדיף כאבים עם הריון מאשר כאבים בלי הריון...

למעלה