סיגל של גיא ואסף
New member
אני זקוקה להסברים!!!
נכון שאני פה רק יומיים וחצי וכבר עשיתי מהומות כשאמרתי שאני לא מסכימה לשם החדש של הפורום. ונכון שבאיזה רגע של התרוממות הנפש אמרתי שאני כבר יודעת הכל... אבל אני אשמח אם מישהו יעשה לי סיכום + הסברים לגבי כמה מן המונחים והכותרות (יומיים שאני סופגת מידע אל מוחי המרוט...) הסבר את המושגים הבאים. פרט ונמק.
1. מבחן טובה .(TOVA). מה זה, למי, למה, מתי, ועל ידי מי? 2. אבחון פסיכודידקטי. מה זה, למי, למה, מתי, ועל ידי מי? 3. בדיקת נוירולוג ילדים. מה זה, למה, מי מפנה? 4. מכוני למידה. 5. זכאות הילד המאובחן כבעל לקות כל שהי. ממי לבקש, למי להזכיר, איפה זה כתוב? 6. חונכים. מי הם, איפה מוצאים אותם, במה יכולים לעזור? לכל השאלות דלעיל אפשר ורצוי להוסיף המלצות חמות למומחים (אפשר במסר מחשש פרסום) וגם הסכום המשוער יהיה נחמד.. שכחתי משהו? אה, כן. כמה שאני לא אוהבת את השם של הפורום, ככה אני אוהבת את הפורום ואת אנשיו!!!! ואני מ-מ-ש לא אוהבת את השם...
נכון שאני פה רק יומיים וחצי וכבר עשיתי מהומות כשאמרתי שאני לא מסכימה לשם החדש של הפורום. ונכון שבאיזה רגע של התרוממות הנפש אמרתי שאני כבר יודעת הכל... אבל אני אשמח אם מישהו יעשה לי סיכום + הסברים לגבי כמה מן המונחים והכותרות (יומיים שאני סופגת מידע אל מוחי המרוט...) הסבר את המושגים הבאים. פרט ונמק.