אני זקוקה להמלצה!

Ordinary Day

New member
אני זקוקה להמלצה!

אני זקוקה להמלצת תוכנת גראפיקה שנוחה לשימוש (קלה) ואני אוכל להשם תמונה על תמונה כמו בדוגמא ששמתי. ושאני אוכל גם לכתוב על התמונה טקסט ושהוא ישתלב עם התמונה! ואני צריכה שהתוכנה תתאים לווינדאוזXP אז בבקשה תמליצו לי על תוכנה כזו... Ordinary Day

Ordinary Day

New member
אממ

יש לי את Paint Shop Pro 7 ואני די מתקשה עם זה... יש אולי תוכנה אחרת, משהו שונה?

mamby

New member
אההה....

את צריכה תוכנה לעיבוד תמונה. פיינט שופ מספיקה למה שאת צריכה וגם פשוטה לשימוש יחסית. אולי תנסי עם הPhoto Editor של הווינדוס... בכל מקרה, את יכולה למצוא ברשת מדריכים לשימוש בפיינט שופ.

flashdani21

New member
תקשיבי לי../images/Emo124.gif

אני לא יודע איך הפינט שופ פרו אבל מנסיון אני אומר לך פוטושופ הכי טובה אם מבחינת הפשטות של התוכנה ואם מבחינת האיכות הסופית כמובן שיש הרבה תוכנות אחרות אבל אין דבר שמשתווה לפוטושופ בעניין הזה אם בכול זאת את רוצה אלטרנטיבה מקצועית אני ממליץ לך ללכת על Macromedia Fireworks MX או 4 Fireworks התוכנה הזאת ברמה העקרונית די דומה לפוטושופ אבל משלבת גם את מה שיש לאימיג´ ריד להציעה יש גם תמיכה בפילטרים של פוטושופ ויש פילטרים מיוחדים אך ורק לתוכנה אם את רוצה עוד קצת מידע תגלשי לאתר של מקרומדיה יש שם ים חומר לקריאה וגם יש סיור מודרך בתוכנה ושיעורים למתחילים ולמיתקדמים ואפילו יש סירטונים של מדריכים של מקרומדיה שמלמדים לבצע כל מיני דברים אגב גירסאת ה אמ איקס תומכת בעברית זה יאמר לזכותה כי פוטושופ גם 6 וגם 7 לא בכול מיקרה בהצלחה

yossi_maoz

New member
אמנם פוטושופ אכן

נחשבת ל"מלכת עיבוד התמונה" אולם יש לה שני חסרונות: -היא יקרה יחסית למשתמש "ביתי". -עקומת הלמידה שלה ארוכה יחסית. לדעתי עדיף להשקיע באחותה ה"צעירה" פוטושופ אלמנטס (PHOTOSHOP ELEMENTS) שנותנת תוצאות מצוינות, קלה יותר ללמידה, ועולה כשישית מפוטושופ.

sam.b

New member
תנסי את הפנייט שופ פרו

יש לה הרבה מדרכים בעיברית .והפילטרים של פוטושופ מתאימים קלה לשימוש וגם תמיכה

למעלה