אני זקוקה לאמא.....

MeWithoutU

New member
אני זקוקה לאמא......./images/Emo7.gif

אני בדיכי!....מצב רוח נוראאאאא...... יש לי כל מיני בעיות רפואיות...אז אני עושה טלפונים, קובעת תורים, עוברת בין רופאים, עושה בדיקות.......... וסתם מרגישה שכבד עלי כל הדברים האלה....... דווקא ברגעים האלה אני כל כך זקוקה לאמא שתיהיה איתי...שתלווה אותי לכל הרופאים האלה....שתיתן לי עצות....שתחבק...שתגיד לי לא לדאוג כי הכול יהיה בסדר.......... זה כל כך מייאש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כאבי ראש..........סחרחורות........כאבי בחזה....הרגשת חולשה........כאבי בטן....עייפות....דיכאון... והבעית דם שלי שכל כך מתסכלת אותי........... חודש הבא יש לי גם ניתוח קטן........ חשבתי שזה יהיה היום (או בשבוע הקרוב) כבר רציתי להיפטר מזה...אבל מסתבר שאותו רופא לא יכול לעשות לי ניתוח כזה כי אני צריכה מישהו יותר מומחה........... אוף.......... אמא אני כל כך צריכה אותך..........)= רק תגידי לי שיהיה בסדר...........תגידי שיהיה טוב!

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif

לצערי אני מכירה היטב את ההרגשה הזו, לעבור דברים שכולם הולכים עם אמא ואנחנו צריכים ללכת לבד. במיוחד שזה קשור לבעיות רפואיות ששם אנחנו הכי רוצים להתכרבל בתוך חיבוק אמהי מנחם, אז החוסר בולט במיוחד. יקירתי הדבר היחיד שאני יכולה להציע לך זה את החיבוק שלי, לא אותו הדבר, אבל גם זה משהו... כמובן את מוזמנת להמשיך ולספר מה קורה ואיך מתקדם... אגב חשבת לבקש מחברה לבוא איתך לבדיקות? זה לא אותו הדבר אבל לפחות לא תהיי לבד...

MeWithoutU

New member
יעלי...

תודה על החיבוק...
בקשר ללקרוא למישהו...לא תמיד כולם זמינים...חלקם עבודה, חלקם בצבא (כמו החבר), חלקם בעיר אחרת........ ו 2 חברות טובות שלי נשואות ויש להם גם ילד...ככה שאני חושבת שיש להן עדיפויות אחרות בחיים...ולא ממש נעים לי לבקש

funky n

New member
../images/Emo201.gif

גם אני מכירה את זה
מקווה שיהיה בסדר

A GIFT OF LOVE

New member
אמא של עצמי../images/Emo40.gif

יש את הרגעים הללו בהם אנחנו רוצות שהיא תהיה שם, תדאג לנו, תתמודד בשבילנו... רגעים בהם כל הלבד מצטבר ולובש צורה שקופה של מעמסה ודאגה. והיא לא שם... פעם, מישהי ספרה לי, שלקח לה זמן להבין שהיא צריכה להיות אמא לעצמה, שאף אחד לא ידאג לה חוץ מהיא, בעצמה. וחשבתי לעצמי, מתי אני אפסיק לחפש אותה? מתי אני אפסיק ליחל שהיא תגיע? מתי אני אבין שהיא כבר לא תהיה שם, שרק אני נשארת לעצמי, שאני היא האמא לעצמי? וכל אחת יכולה להיות אמא לעצמה. אולי היא לא תהיה אמא כמו זאת שהביאה אותה לעולם, אולי זה קשה ומעיק והמציאות היא זאת שמחייבת, ואולי היא לעולם לא תצליח למלא את המקום של אימה, אבל היא יכולה להיות סוג של אמא לעצמי... {הלוואי שאני אבין את זה פעם...}

MeWithoutU

New member
אמא לעצמי.

קצת קשה לי להיתחבר למשפט "אמא לעצמי"... הלוואי וזה היה כל כך פשוט...פשוט החיבוקם שלה חסרים ברגעים כאלה. "אמא כמו זאת שהביאה אותה לעולם" - זה עוד יותר לא מתחבר לי. זה משפט שזר לי...2 דברים מנוגדים לי בהחלט.
תודה

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo141.gif

''אמא כמו זאת שהביאה אותי לעולם''... אמא שלך שמשה כאמא כזאת גם אם היא לא זאת שהביאה אותך. התכוונתי לעוצמה של זה שהיא אמא. וכן, קשה להתחבר למילים ''אמא לעצמי'' אבל זה מה שנשאר לנו... אנחנו נשארנו לעצמנו. {מצטערת אם פגעתי ברגשות שלך}

MeWithoutU

New member
גיפט...

כן הבנתי את הכוונה של המשפט...אבל כמו שאת יודעת אצלי המצב יותר מסובך... לכן אמא - ולידה אצלי זה לא בדיוק מתחבר. אצלי זה שני דברים שונים לגמרי, ואני לא מקשרת בין שני המילים האלה. לא פגעת בי חלילה...

למעלה