אני זוכר אותך

bluewater

New member
אני זוכר אותך

אני זוכר אותך כמו בחלום ראיתי אותך והתביישתי להגיד לך שלום בן 7 כולה הייתי וכבר בך התאהבתי כשראיתי אותך לראשונה במלון נגשתי אליך ונתתי לך בלון את הבלון לקחת בשמחה וחשבתי שאת שמי תשאלי אבל זו סתם היתה אשליה ראיתי אותך בבוקר בבריכה משחקת לך בכיף עם עוד חברה ראיתי את המבט ששלחת לי לעיניים ומרוב ביישנות ישר קפצתי למים! כשהוצאתי את הראש ואת פניך ראיתי מולי הרגשתי את הפעימות החזקות שבתוך ליבי רוצה להגיד לך שאת הילדה הכי יפה בעולם אך פתאום התחלת לצחוק עליי בקול רם! לא הבנתי למה את צוחקת וכששאלתי לשמך אמרת שאת צריכה ללכת ואני נשארתי שם לבד חושב שאת שמך אני לא ידע לעד! בערב ראיתי אותך שוב ואמרתי לעצמי שאת שמך לדעת לי זה ממש חשוב אז נגשתי אליך היית בבריכה בשמלה לבנה נראית ממש כמו נסיכה! וכשנגשתי אליך תפסת לי פתאום את היד ואמרת לי שבבריכה את פוחדת להיות לבד ואני עוד לא מעקל אפילו על פניך התביישבתי להסתכל ופתאום בלי שום הקדמה נתת לי נשיקה ללחי,נשיקה מכל הנשמה ליבי בער ובטני התפוצצה ופתאום עזבתי לך את היד ופתחתי בריצה כל אותו לילה שנתי נדדה חשבתי לעצמי איך השארתי אותך ככה לבד בבריכה בבוקר קמתי וראיתי אותך במדרגות ניגשתי אליך אבל את אמרת לי שאותי את כבר לא רוצה לראות ירדתי לאוטו אבא לי קרא אמר לי שנוסעים החופשה כבר נגמרה ואני שם נעמד רוצה להשאר לעד... הגיע השעה אנחנו זזים ופתאום סובבתי את ראשי וראיתי אותך שם בכניסה של המלון מסתכלת עליי...ואני מסתכל עליך ולא יכול להתאפק מתחיל לבכות ממש כמו ילד יונק ואת מסתכלת על פניי ומתחילה לבכות ממש מול עיניי ואני שוב מרוב בושה נכנס לאוטו וממשיך לבכות כל הנסיעה כמו כל ילד-כשכואב לי אני בוכה... רוני-האם איי פעם לראותך שוב אזכה?

blue love

New member
אהבת ילדות...ילדים אוהבים...

היש אהבה יותר טהורה מאהבת ילדים? מקסים! blue

Sun Shine

New member
פשוט מתוק :)

שיר מקסים !!! אהבתי לאללה... אגב באיזה מלון ???משהו באילת אולי ? כי זכור לי ש... סתם, סתם, סתם... ערב נפלא SUN SHINE

bluewater

New member
תתפלאי....אבל זה היה באילת!!!

במלון ``עציון``(הוא עוד קיים בכלל?) יום נעים וגם מקסים ממני מים כחולים

למעלה