אני זוכר אותו... חחח...

נתן 19

New member
אני זוכר אותו... חחח...

הוא אז עשה את "המפגש פורום" בעזריאלי בפסח 2004 נראה לי, כשבא לבקר את אבא שלו נראה לי... אני כמו טמבל הייתי באיזור וחשבתי לקפוץ לחפש אותו בגג של הקניון ומי שראיתי היה רק איזה אחד שעישן 2 או שלוש סיגריות והלך... לא יודע אם הוא בכלל היה קשור לפורום. מישהו עם שיער קצר... בטח חשב עוד איזה הומו מסתכל עליו... בן 15, והיה נראה כמו בן 12... אפשר היה לחשוב... אצלינו בעיר פתח-תקווה גם הרבה דברים השתנו מי שלא היה... נהיה הרבה יותר שמח לדעתי... אחת הסיבות זה בן ה-19 שעושה פני אדיש בנסיעות באוטובוסים... מישהו יקלוט? ממי שצריך אני מתכוון... חחח אגב איך עושים עכשיו עריכה להודעות... הייתי רוצה למחוק כמה דברים בהודעה השניה שלי מלפנות בוקר... פשוט היה לא הרבה זמן לפני מכללה... ו... אל תפחדו להיות באמת נועזים ופותחי ראש, זה ממש לא יזיק. בדוק... אגב תומר, אתה נראה לי הייתה עד אתמול אצלי בקונטקט של האייסי פשוט עשיתי טיהור והשארתי רק 2 מהמשפחה... אז שלח משהו לפרטי, ואם יהיה מצב רוח או תעלה כבר את כוחו של הדרק סייד או תעשה כבר Redemption, ללייט.. :)

Gilliana

New member
אין אפשרות לערוך הודעות לאחר שליחתן

SORRY, הממשק של "תפוז" איננו מאפשר.

נתן 19

New member
אשתמממששש בנתון הזה לקידום של התרבות

הסלאבית והרוסית לרמות שעוברות את גבול השמיים.... ע ע ע ע ע ע ע עי י ח ח אדמה!~!!!!! פלצן, אה? שמעוני, איך לא פלצן ויצור אלא מה??? לפחות אני לא שומע בקול בנות ועושה כל מה שהן אומרות או כותבות....

למעלה