אני זוכרת!!!

halar

New member
אני זוכרת!!!

שיר שכתבתי אני רוצה לאהוב אני רוצה גבר שלי יתן הכל אני רוצה להיות נאהבת אני רוצה שוב להיות מאושרת אני רוצה להיתנשק אני רוצה להיתחבק. אני לאהבה מתגעגעת מסתכלת בתמונות נזכרת בנשיקות הדמעות מעיני עכשיו זולגות אותו עדיין קצת אוהבת. אני זוכרת לילות יפים אני זוכרת ימים קשים אני זוכרת איך ידיך נגעו בידיי אני זוכרת איך שפתייך נשקו לשפתיי אני זוכרת שרבנו אני זוכרת שצחקנו אני זוכרת איך התחבקנו אני זוכרת איך יחד ישנו. נאור אתה עדיין עמוק בליבי לך נתתי את כל נישמתי זוכרת איך לי דאגת זוכרת איך עלי תמיד שמרת זוכרת איך לי סיפרת הכל זוכרת איך לך נתתי הכל. ממני יום אחד הלכת ואת ליבי שברת השארת אותי לבד השארת אותי בדד השארת אותי עם כל הזכרונות השארת אותי עם כל התמונות השארת אותי עם כל הדמעות השארת אותי לבד עם כל הצרות. אני זוכרת לילות יפים אני זוכרת ימים קשים אני זוכרת איך ידיך נגעו בידיי אני זוכרת איך שפתייך נשקו לשפתיי אני זוכרת שרבנו אני זוכרת שצחקנו אני זוכרת איך התחבקנו אני זוכרת איך יחד ישנו.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifמממ שיר יפה ../images/Emo9.gif

ואל תתיסרי כלכך בגללו... לא יצא לך מזה כלום. נחמד להיזכר בדברים אבל לא כשזה גורם לך לכאב...

loving angel

New member
ממש יפה ../images/Emo9.gif

זכרונות זה דבר כואב לפעמיים... אבל תמיד כיף להיזכר..לדעת שהייתה אהבה :)

sh53

New member
המממממ

מצד אחד אני רוצה לומר לך שהשיר יפה, אך מצד שני אני רוצה לומר לך גם שחבל שאת לא לוקחת את עצמך בידיים - כי זה נתון בידיים שלך ואת הורסת את עצמך וסתם חבל

איזה שיר מהמם!!!

מתה על השיר שלך,הוא ממש יפה. יש לך כישרון ילדה. מצטערת על זה שאת עדיין חושבת עליו,אחרי כל מה שהוא עשה לך. נכון שעכשיו זה כואב אבל את עוד תתגברי עליו. מקווה שעזר לך קצת,ועוד פעם,השיר הזה ממש ממש מהמם!!! ממני, הדרוש!!!

למעלה