אני ו...הד"ר ל.....

פאני24

New member
אני ו...הד"ר ל.....

אני הפציינטית של הרופא...שיניים..תמיד דיברנו על הא ודע טיפל בי מאוד יפה הוא חתיך ניראה טוב גרוש +ילדים שאל שאלות,התעניין בי,לא יותר מידי עניתי.לפני שבועיים ביום בהיר התקשר שאל "אפשר להזמין אותך לצאת עימי" עניתי כן ,ניתקתי את השפורפרת,הייתי בהלם מה פתאום התקשר והזמין אותי. בערב יצאנו בילינו היה כייף הכל זרם,יום למחרת שוב צילצל הזמין לצאת ,נעניתי בחיוב יצאנו. התחלנו להתנשק החזיר אותי לביתי שאלתי רוצה לעלות לקפה ,ענה כן עלינו אלי התמזמזנו בסופו של דבר מרוב המשיכה אליו שכבנו היה אחלה שנינו נהנו כל הלילה היה איתי במיטה{אני לא מצטערת ששכבנו נמשכתי אליו} ביום למחרת לא צילצל בערב מאוחר שלח הודעה "מאוד נהניתי איתך אתמול" שלחתי הודעה חזרה כנ"ל.ונעלם לא צילצל יותר הייתי בהלם! אחרי יומיים צילצלתי,שאלתי מה קרה נעלמת?חיפשת רק זיון? שכחת אני המטופלת שלך? ענה לי לא נעלמתי אני מתקדם לאט , לאט מפחד להיפגע! קצת לא מרגיש טוב אל תדאגי הכל יהיה בסדר. יותר לא שמעתי אתמול היה לי ביקור במרפאה ,הגעתי והפרדתי ת"מצב ביננו דיברנו רק על השיניים וזהו! למה הגברים האלו {לא כולם}אחרי זיון נעלמים שנינו נהנו יכולנו להמשיך בקטע של ידידים רק לכיוון זיונים מה הקטע למה אתם מנתקים קשר? שוב אגיד לא מצטערת שניכנסנו למיטה מהר כך הרגשתי באותו רגע "אני רוצה סקס" איתו הד"ר נתן הרגשה שהוא גם מעוניין,ואז נעלם. גברים,גברים תנו לי את הדיעה שליכם למה זה קורה לכם? אני יודעת כל אחד דעה שונה?למה אתם נעלמים? לא נפגעתי ד"ר לשיניים רק למה אתה עושה זאת לפציינטיות שלך?

אני מצטערת שזו דעתי ואולי...

את לא צמפה לשמוע כזו תגובה אבל... אני באמת באמת לא מבינה למה צריך למהר לשכב עם בנאדם. למה?! למה ?! למה?! למה?! (נכון שזה לא מצדיק את העובדה שברח אבל בכל זאת..) יצאתם בסך הכל פעמיים, למה כבר להיכנס איתו למיטה? מה עם..."להכיר..אחד את השני קצת יותר טוב?" מה עם.."להיקשר.."? ובכלל, למה לדלג על החלק הכ"כ נעים וכיפי שביצירת מערכת יחסים שהוא להתקדם בכל פעם שלב נוסף..? זה כ"כ כיף כי זה נותן לך בכל פעם לצפות לפגישה הבאה...זה נותן למוח קצת לעבוד ולחשוב על מה יקרה בפעם הבאה. אבל את במקום ליישם את כל מה שכתבתי פה, עשית לו חיים קלים ומאושרים. אני באמת לא יודעת אם זו הסיבה שנעלם, ולא רוצה להיכנס לוויכוחים שיגררו כאן תגובות סטייל.."זה שהיא שכבה איתו לא אומר שהוא צריך להיעלם/לברוח לה." זו דעתי וזהו. בפעם הבאה אל תמהרי לתת את גופך כ"כ מהר לדייטים שלך. תני להם להתאמץ קצת, להוכיח שיש בשביל מי לתת. הגוף שלך זה הדבר הכי קדוש שלך, שמרי עליו.

kiaora

New member
למה?

את לא מסוגלת לקבל את זה שיש נשים שיכולות לרצות גם סקס למטרת סקס? הכותבת רשמה בפירוש שהיא הייתה שמחה לשמור על קשר של יזיזות, היא לא חיפשה דווקא אהבה. ומה זה " הגוף שלך זה הדבר הכי קדוש שלך, שמרי עליו", זו חשיבה סטריאוטיפית, את תכתבי דבר כזה גם לגבר? ולכותבת, צר לי, לא יכול לענות לך, אף פעם לא היה לי סטוץ חד פעמי. אני מסכים איתך לחלוטין, אפילו אם אין רצון בקשר רציני, ובת הזוג בעניין, אז מה רע בקשר לא מחייב

חמוד,

אם היא היתה מחפשת סטוץ חד פעמי - היא לא היה כותבת פה בפורום. היא היתה מקבלת את שלה וזהו.

kiaora

New member
לא אמרתי סטוץ חד פעמי

אבל היא בעצמה רושמת שהיא לא מצטערת ששכבה אתו, והיא גם רושמת שהיה מתאים לה יזיזות. הסטיגמה - גברים רוצים סקס, נשים אהבה, היא כוללנית ולאו דוקא נכונה

ChilD SouL

New member
ומי החליט כך../images/Emo35.gif למה דווקא 4-5../images/Emo35.gif

למה לא 20 דייטים
קשר יכול לצמוח גם אם שוכבים בדייט הראשון.

את צודקת, זהו לא מדע מדויק

אבל, כדי לראות שגבר לא מחפש סתם זיון, הוא לא יחכה יותר מ-5 דייטים משהו כזה, ולכן אם הוא נשאר אז הוא באמת רציני.

פאני24

New member
אני לא מצטערת על כלום............

יש גברים שאחרי זיון בדייט הראשון הם נישארים לתקופה ארוכה,אין בזה כללים! ואמרתי אני לא מצטערת על מה שקרה להיפך הייתי מוכנה שנישאר יזיזים אבל זה לא קרה. מי יודע אולי יהיה שינוי לא בונה על כלום ,אני ממשיכה הלאה ,לא לוקחת ללב.

ChilD SouL

New member
תראי, יש ויש.

גבר יכול גם לחכות 4 דייטים, לקבל את מה שהוא רוצה ולעוף קיבנימאט - ותתפלאי, יש מקרים כאלה. זו לא תורה מסיני שאומרת שאם בדייט הראשון שוכבים לא ייצא קשר. ואם שוכבים רק אחרי X פגישות אז כן ייצא קשר.

omer73

New member
../images/Emo45.gif בדיוק,

הוצאת לי את המילים מהמקלדת, אין דפוס קבוע, וזו לא נוסחה מתמטית, ובנאדם יכול לצאת עם מישהי, לקחת את הבילוי ככיף, ולחכות עד שיבוא הסקס ואז להפוך לאפיקומן של פסח, ומצד שני זוג שהכיר יכול להכנס למיטה בדייט הראשון ויצמח הקשר ארוך טווח.

זכוכיות

New member
היא לא מצטערת, אז זה לא רלוונטי.

אגב, אני מאוד מאמינה שכשמישהו מחפש משהו ספציפי, זה לא ממש משנה מתי הוא יקבל אותו, האפקט יהיה אותו אפקט.

רק דבר אחד לא ברור לי

למה "שכחת שאני המטופלת שלך" או "למה אתה עושה זאת לפציינטיות שלך", עם כל הכבוד את לא היית הפציינטית שלו כששכבתם. מאיפה לך שהוא עושה את זה לכל הפציינטיות שלו? או שהוא עשה לך את זה בתור הפציינטית שלו ולא סתם בתור מישהי שהוא הכיר דרך העבודה ולא היה רציני לגביה? מוזר לי קצת שאחרי שהייתם באינטימיות ביחד את עדיין מחשיבה את עצמך "הפציינטית של הד"ר".

omer73

New member
האמת?

כשסיפרת ששכבתם בפעם השנייה בלי לקרוא את המשך תיארתי לעצמי עכשיו הוא פחות אקטיבי, ובאמת כשמהשכתי לקרוא זה מה שקרה. אני לא בא לקבוע אם זה טוב רע, כי כל קשר וכל בנאדם זה עולם שונה, ואי אפשר לקבוע, ואם את לא מצטערת על מה שקרה (כי זה גם קרה מיוזמתך וגם מרצון שלך לשכב איתו) פשוט תמשיכי הלאה, כי לדעתי מה שקרה זה שאחרי ששכבתם היתה לו "ירידת מתח", ז"א שהוא פשוט כבר לא להוט, ולא הכי בעניין, ואני חושב שאם הוא לא הכי בעניין ותמשיכי לרדוף את פשוט תהיי על תקן יזיזה, שכשנוח לו ובא לו הוא מתקשר אלייך וקובע איתך.

nate2000

New member
"למה אתם נעלמים"?

שאלה טובה. כל אחד וסיבותיו: 1. רצה סטוץ חד פעמי אבל לא היה לו את האומץ להגיד ישר או אחרי זה שיותר לא יקרה כלום. 2. אולי בדינמיקה שנוצרה בינכם הבין שכל מה שאת רוצה זה רק סטוץ, ואחרי שהתקשרת אליו הבין שכנראה ציפית ליותר והחליט להניח לזה. 3. לא רצה לערב עסקים והנאה. 4. אולי הגרושה החליטה לחזור אליו. 5. אני בטוחה שיש עוד כמה סיבות מאלה שהעלתי. בכל מקרה מה שהיה היה מכאן אפשר רק להתקדם הלאה.

פאני24

New member
תודה לכולם על ההבנה הורדתי אבן מהלב ועכשיו ..

ממשיכה קדימה.{עוד אחד נוסף לרשימה של הזיונים }חג אהבה מתוק לכולם

oferyosi

New member
לא אמרת

על מה ואיך דיברתם בנושא הקשר , והאם שידרת לו מה סוג הקשר שאת מחפשת.....

למעלה