אני ושרית חדדדד

jadi5

New member
אני ושרית חדדדד

אהלן חברים יקרים. ביום חמישי לפני מספר ימים החברה בה אני עובדת הכינו לנו יום כיף ב"נאות קדומים" מה יום כיף - יום הישרדות..... אופניים, ניווט, סנפלינג, אומגה אוכל אוכל אוכל, מסג' , פינוקים שיאצו ומה לא....... ומי אני פוגשת את דור - בן המדבר - בין הקבוצה שעשו לנו מסג'ים שיאצו .... ההפתעה בערב - הופעה של שרית חדדד.... ומה קרה......... כולם צעקו רותי רותי רותי - השמועה עפה לה לאחרונה שאני בענף הריקודי בטן. ואני - הרי לא על הבמה מול קהל של 1000 איש אחרי יום של "מסע כומתה" הנה אני על הבמה - עם שרית חדד -

jadi5

New member
ומה אמרה שרית....

שרית הגיבה בתדהמה - חשבה עוד עובדת עולה על הבמה .... הפצעתי בריקוד לצלילי המזרח והדרבוקות... ופתאום ביקשה שריתי - "הי מה זה --- למדי אותי איזו תנועה " אז לימדתי על המבה - וואחדה ונוס......... וכל הערב החליפה מבטים בשאלה האם זה בסדר....

jadi5

New member
ושרית ביקשה - לעלות שוב

לצלילי הדרבוקה.... אז עליתי....

jadi5

New member
ושרית אמרה - תודה גדולה

היא אישה מקסימה - קטנטנה - ומאוד נעימה....

jadi5

New member
זהו סוף המסע של יום חמישי

מסע מפרך יום גיבוש - היה כיף ומקבלים כוח אדיר כששומעים מקצבי דרבוקות הגוף מתעורר ושכח את היבלות ברגלים את השיער מהקורזל ואת הבטן הנפוחה מהאוכל של כל היום.... ככה זה כשרוקדים מאהבה.... ("... חומוס עושים מאהבה)....

asi haskal1

New member
ג'דייייייייייייייייייייייייייי

מה ששלך שלך אחת ויחידה נכנסתי במיוחד לראות אותךךךךךךךךך כמו שאומרים ............ חם חם היום ומקוה שאכלת דג באותו יום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאן שאת מגיעה את הופכת את המקום.. מתנת אלוהים.. ואת זה אי אפשר ללמוד .. אפילו לא במצריים או שיש או שבחיים גם לא יהיה ... תאגרי כוחות לאוריאנטל דאנס ותלבשי בגד שעשית תמיד את מפתיעה אותי בי כפרהההההה יא ירושלמיתתתתתת אוהב אסי

jadi5

New member
אסי - נשמה תודה

היייי התרגשתי לקרוא את שכתבת...... מכירת הכרטיסים בעיצומה אני מביאה את כל "הג'מעה" הירושלמית...... חכה אני במרתון מכירות...... מקווה לחסל את הכמות שנתת לי... תודה תודה תודה..... אני משאירה כפרה את ההפתעות לאילת.... למסיבה שלכם אני מגיעה עם בגדים נוחים להשתולל על השולחנות.... נשיקות וגעגועים....תודה.

jadi5

New member
תודה תודה תודה תודה

עוד מחסום אחד פרצתי. בתעוזה שלי לעלות לבמה ענקית מול קהל של 1,000 איש למרות שהיו תנועות קצרות וקטנות ואימפרוביזציה על הבמה אבל אלו היו 7 דקות של שכרון חושים.....

קונקי1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד על הרוח הספורטיבית

נראה שמאוד נהנית איזה כיייף

dvd2000

New member
לג'אדי רואים שהריקוד אצלך בנשמה ...

לג'אדי גם אני חוויתי חוויה כזו ואכן מרגישים את כל האנדרנלין זורם בדם והמוזיקה פשוט ממכרת
. הגוף שלפעמים בוגד בנו מתעורר לחיים
ומתחיל להשתולל כאשר נישמעת מוזיקה מזרחית וערבית והצלילים פשוט תענוג לגוף ולנשמה
. אכן מאוד נהנתי מהשיתוף
ואם יורשה לי להעניק לך את הצעיף המרשרש
כאות לסיום מסע הכומתה
מאוד אשמח , אז קבלי את ה
הצעיף ותיתני לנו ביצוע סוחף ומרהיב שיהיה לך אחלה שבוע והמון אנרגיות טובות וכן ירבו אירועים מהסוג הזה.

אחצי55

New member
שרית

שרית מהממת בהופעות שלה ובכלל .אין זאת זמרת אגדית יש לה את זה גם אצלנו בעבודה היא הופיע איך שהיא מעבירה ערב סוף מומלץ גם בהופעות שלה

למעלה