אני, ורק אני

אני, ורק אני ../images/Emo88.gif

קשה לי מאוד לסמוך על אנשים, אולי בגלל כל האכזבות שהיו לי בתחום האהבה ובחיים בכלל שמאוד איכזבו אותי ופגעו בי. אני מאוד אוהבת לעשות דברים, ואני מאוד יצירתית <לא סתם בחרתי ללמוד הוראה יצירתית לגיל הרך> אבל יש לי בעיה, קשה לי לעבוד בקבוצה, לא סומכת מספיק על האנשים, ואולי קצת מרגישה שהפרוזקטור שעל הבמה כבר לא מאיר רק עליי וזה קצת מפריע
. הנה למשל יש לנו עבודה למחר לאיזה קורס, והיינו צריכים לעבוד בקבוצה ולא סמכתי ונתנו לי סיבות טובות, כי הנה המטלה למחר והיא ממש לא מוכנה ורק נעבוד עליה טלפונית ואז אני אכתוב באיזה תשע כשאחד מהאנשים בקבוצה יחזור הבייתה, זה נתן לי הרגשה זיפת כי אני רגילה לעשות הכל ולסיים עם זה ולא לחכות לאישורים של אחרים
האם אתם אנשים של "לבד" או אנשים של עבודת צוות
במה זה מתבטא
מה זה אומר עליכם לדעתכם

reedgreenwhait

New member
של לבד.

מתבטא בכך שאני לא מתקשרת עם חברי הקבוצה ומרגישה אי נוחות גדולה. זה אומר שאני לא מסוגלת לעבוד עם אנשים ורוצה לשמור מהם מרחק.

BellA עלמה

New member
זאב בודד

ככה אני מגדירה את עצמי. לא בגלל שאני חושבת שאני יותר טובה מאחרים אלה מעדיפה לעבוד לבד כי לא רוצה לעקב את העבודה של אחרים. לא רוצה להיות גורם שמושך למתה לא רוצה שאחרים יהיו תלויים בי בציונים שלהם. מעדיפה לעבוד לבד

רננהלי

New member
תלוי

פעם חשבתי שאני בן אדם שחייב עוד אנשים כדי להרים מטלות בלימודים, שאני לא מסוגלת לעשות את זה לבד, וזקוקה לאישו/ידע של אחרים. זה היה בתחילת התואר שלי, ככל שהתקדם הזמן התחלתי להעדיף לעשות עבודות לבד כשניתן. ולמה? כי נתקלתי הרבה פעמים בחוסר תאום. זה לא היה עניין שלא סמכתי על אחרים שזה יצא טוב. פשוט הקצב של אחרים שונה משלי, והרבה פעמים נתקלתי בדחיה של עבודות עד לתאריכים שלא רציתי להגיע אליהם, ולא באשמתי. ולא אהבתי להיות היחידה שדוחפת. או מצד שני, עבדתי עם כאלה שיותר מדי לחוצים להשיג את הציון הכי טוב, וזה הלחיץ אותי, אני רציתי לעשות את זה בכיף ולהשקיע במידה הנכונה, והעבודה איתם הכריחה אותי להתאים את עצמי לפרפקציוניזם שלהם. כך שיש שני צדדים. בכל מקרה. כשכתבתי עבודות עם חברים (וכנ"ל לגבי לימוד למבחנים) הרבה פעמים היה לזה את החיסרון של בזבוז זמן. אבל היה לזה את היתרון העצום של הכיף ביחד. עבודות נראות לפעמים הרבה פחות משעממות כשמשתעשעים אם עוד אנשים. בכלל, אני אדם שחייב להיות עם עוד אנשים סביבו, אחרת אני בודדה. גם במקום העבודה, לא יכולה להעלות על דעתי לעבוד במקום שאין בו עבודת צוות, שאין בו קשר אנושי. יש יתרונות וחסרונות לשני הצדדים, וצריך לדעת מתי מתאים כל דבר. עניתי בכלל על השאלה או שגלשתי? שיהיה לך בהצלחה מתוקה וזה יפה שאת חרוצה ומסיימת עבודות מהר, זה כל כך יועיל לך, את לא יודעת מכה אנשים יש שדוחים ודוחים את הגשת העבודות שלהם עד קץ כל הדורות.

למעלה