אני וחברתי - הסאגה....

PsiChO

New member
אני וחברתי - הסאגה....

אוקי אנשים יקרים שלי. חלק מכם יחשבו שאני פתטי חלק מכם יחשבו שאני רומנטי להחריד. האנשים שמכירים אותי חושבים שאני סתם אידיוט. לפני שאני יתחיל בואו אני יזכיר לכם מה קרה בפרק שעבר: ביום שבת חברתי הביעה חרטה רבה על זה שהיא נפרדה מני ורצון עז לחזור לזרועותיי הכחושים. היא סיפרה זאת לחברה שלה. חברה שלה ממש אוהבת אותי. היא אמרה לה שקראתי לה זונה ושרמוטה ונותנת, מה שכן אמרתי זה שאני חושב שהיא מתייחסת אליי כמו זונה וזה היה ברגע של כעס והיה אמור להישאר בינינו. אז חברתי עכשיו שונאת אותי ולא רוצה לדבר איתי. אז ביום ראשון היא הייתה אמורה לחזור בשעה שמונה הביתה, אני הגעתי בשבע ורבע ככה עם זר פרחים שכלל שישה ורדים בגלל שאנחנו חצי שנה ביחד... היא הייתה אמורה להגיע בשמונה. תשע וחצי אמא שלה יורדת עם הכלבה מתקשרת אליה. היא התעכבה תגיע רק באחת עשרה. חיכית עד אחת עשרה ורבע שהיא תגיע. זאת אומרת שחיכיתי לה בחדר מדרגות שלה בקור מקפיא במשך ארבע שעות!!!!!!!! שהיא חזרה דיברנו ככה חצי שעה והיא לקחה את הפרחים והמכתב התנצלות\אהבה שכתבתי. ואחרי בכי (של שנינו...) היא עלתה למעלה ואמרה שהיא תחשוב על זה קצת והיא תתקשר אליי. היא עדיין לא התקשרה אבל אני לא מתרגש. מה אתם אומרים על זה? פאתטי, רומנטי או אידיוטי להחריד? רונה אני ממש מצפה לתגובה שלך... ודרך אגב אולי תשקלי לפרסם את האי מייל שלך שאני אוכל לשלוח לך את הסיפור המלא?

קורט שמח לגלות שהרומנטיקה לא מתה.

קורט גם שמח לגלות שיש עוד אנשים שאוהבים לשבת על המדרגות בחושך...לבד..בקור שהם בוכים... קורט חה חה חה

Levinzone

New member
דבר אחד אני לא מבינה

למה אתם כל הזמן מדברים בגוף שלישייייי?

או קיי

ברוכה הבאה, פשוט הכינוי שלך מלחיץ אותי, אני מכירה לווינזונים, ולא רוצה לפגוש כאן אף אחד מהם- אני מיצטערת אם הפארנויה שלי פוגעת בך [או יותר נכון תיפגע, ועם הכינוי שלך, זה די סביר]- אני פשוט ממש לא רוצה לפגוש כאן אנשים שאני מכירה או שמכירים אנשים שאני מדברת עליהם- לא משנה, יעל הייתה תשובה מעולה, לא מכירה כאלה לוינזונים. ותודה שנתת לי לבדוק איך הייתי מגיבה אם הייתי פוגשת מישהו שאולי אני מזהה, בדיוק חשבתי על זה אתמול וחשבתי שאולי אני אאסוף פרטים עליו בלי ליידע אותו מי אני, כניראה שאני לא מסוגלת- עצם המחשבה שהוא יעשה אותו דבר בהקשרים שלי מאוד מלחיצה אותי. ושוב- וולקום!

Sprite

New member
תגובתי פסיכי!

אתה פשוט מאוהב! אתה הבן אדם הכי רומנטי ומתוק שפגשתי... אני יודעת כמה זה כאב לך הפרידה כמה שאתה לא רצית שזה יקרה ושתעשה הכל שתחזרו אבל הבעיה היא שזה לא יהיה אותו הדבר... תבדוק עם עצמך עם אתה עדיין אוהב אותה כמו קודם ואם שווה לך להתאמץ בשבילה... ואתה ממש אוהב אותה אם אתה מוכן להבליג על הכל ויום אחד אתה תכתוב סיפור לשיעור תולדות המחול ותתן לה לקרוא את זה ואז היא תתעצבן ותגיד שהסיפור הוא עלייה למרות שיש שם חלקים עליה אבל בהחצנה... טוב אני דיי מרירה כרגע כי גם אני הבלגתי והבלגתי ואז בסוף הוא נפרד ממני... תחשוב מה טוב בשבילך! האימייל שלי: [email protected] אבל אני לא חושבת שיראו שם עברית... מאיפה אתה בן כמה אתה מי אתה אני רוצה תשובות לשאלות האלה

עצה שלי רצינית:

תעזוב אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תשמע לי בחור רומנטיקן פטטי שכמוך: אחרי שחיכית לה ארבע שעות היא לא ``צריכה לחשוב על זה`` היא צריכה להגיד דבר אחד: ``I do``. מובן?! אם לא - היא לא שווה אותך. אחי תשכח ממנה! ואני ממליץ לך לא לזלזל במה שאני אומר, ואני עוד יותר ממליץ לך לא להמשיך במסע הייסורים העצמי שלך. תאמין לי אני יודע מה עובר לך בראש! אתה צריך להבין שככל שתתאמץ יותר, וככל שתתעלל בעצמך יותר אתה תתמכר לזה! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני ואפילו מטומטם, אבל אנשים מתמכרים למזוכיסטיות. המוח שלך אומר לך להמשיך. אם באמת תמשיך ותעשה דברים עוד יותר אקסנטריים המוח שלך ישכיח לך את הרגשות האמיתיים שיש לך כלפיה. זה מעגל שאין לו סוף! אתה תתחיל להתאהב בעצמך על זה שאתה עושה דברים מוגזמים בשביל האהבה, אבל המוח שלך יחשוב שאתה בעצם מאוהב בה- כי היא גורמת לך לעשות את זה. אתה לאט לאט הופך למעריץ שרוף שלה, אתה אוהב להעריץ אותה ולפגוע בעצמך למענה, זה גורם לך אושר, אפילו שהיא לא מה שאתה באמת מה שאתה מחפש. צא מזה! בום! (אגרוף לפרצוף) תחזור למציאות אחי, תמצא לך מישהי ששווה את הטרחה, שלא תגרום לך לחכות ארבע שעות, אבל שתגרום לך להיות מאושר בגלל שיש לך אותה, לא בגלל שיש לך את עצמך. דוד.

למעלה