אני וה-אקסים...

צפרדעית

New member
אני וה-אקסים...

אתמול כבדרך אגב פגשתי את אחד האקסים שלי שמחתי מאוד לפגוש אותו <אחרי כמה חודשי ניתוק> אבל הפגישה המחודשת הבהירה לי שיש לי בעיה... קשה לי להניח לעבר, ואני כל הזמן מתרפקת עליו (זה לא חלילה שאני חייה מחדש את הדברים, פשוט קשה לי לנתק קשרים) הזיכרונות גורמים לי לקיבעון מסויים ואני חייבת להשתחרר מזה אני מרשה לעצמי להעלות את הדברים כאן כי פתאום התבררה לי הבעיה הכי גדולה שלי גם בנושא ההשמנה אני לא מניחה לעבר אני מתרפקת על הזיכרונות במקום לחיות את ההוה אבל עכשיו שאני מודעת לדברים, אולי יהיה לי קצת יותר קל להשלים עם עצמי ואולי אני כבר לא אהיה בת 18 לעולם, אבל הגרסה הבוגרת היא גם הגרסה המשופרת... יאללה, זיסי מחכה לי בבית קפה... יום נפלא לכולנו צפרדעית (המביטה לעתיד)

AlteX

New member
אחלה גישה, צפרדעיתוש! ../images/Emo45.gif

אם נחיה בעבר, נפספס גם את ההווה וגם את העתיד... הדברים תמיד משתנים, לעולם לא נשארים אותו דבר, ורק צריך לנסות לגרום להם להשתנות לטובה... ולא לנסות להחזירם לאיך שהיו, כי זה בד"כ רק בזבוז זמן...

AlteX

New member
ועוד משהו...

הרבה פעמים יש לנו אשליות לגבי העבר, אנחנו זוכרים רק את הדברים הטובים, וזה גורם לנו לנוסטלגיה ורצון להחזיר את הדברים לקדמותם. ברור שבעצם העבר לא היה ורוד כפי שנדמה לנו...

צפרדעית יקירתי

לזכור את העבר-לטוב ולרע, לחיות את ההווה- את העכשיו, להאמין בעתיד-שצופן המון הפתעות מתוקות.
אישה יפה.

נחמדת

New member
בית קפה אה????

באמת לא צריך לעבוד... ג´מני רוצה. ירוקה שלי, מתה על הגישה שלך לחיים.

למעלה