אני והתקשורת....

אני והתקשורת....

תקראו לי איך שתרצו, קמצנית, חסכנית, אבל יש לי בעיה עם השיחות היקרות מהטלפון הסלולרי. יש לי טלפון נייד למטרות נצרכות ביותר, אני לא סוגדת למכשיר ולא מעדכנת אותו לא משדרגת אותו ולא קונה חדש למרות שAהדגם ענתיקה, למה לי אם הוא עדיין פועל, מוזר לחשוב שאני צריכה להתבייש בו, למעשה הוא הפך בדיחה בקרב חוג מכרי 'הוא כל כך ישן' שאני לא חוששת שמשהו ירצה לגנוב אותו, ואכן אף אחד לא גונב גם כשאני משאירה אותו על השולחן לכמה דקות במקום ציבורי (-: שיחות זמן אוויר האלה מאוד יקרות ונראות לי ממש ביזבוז אם אני לא טועה חמש דקות שיחה הן מעל חמישה שקלים, אני לא רוצה צורך לפרנס את חברות הסלולרי שהולכות ומתעשרות ולי נדמה שכולם עבדים של המכשיר ומשלמים מאות שקלים בחודש. אני מעדיפה לעשות משהו אחר עם הכסף שלי. אני משתמשת במכשיר רק אם אני חייבת ומשתדלת לקצר כמה שיותר את זמן השיחה. כשאני מכירה אנשים חדשים ואנחנו מחליפים מס' מפריע לי שאני מקבלת רק את המס' נייד שלהם, כשאני מבקשת את המס' בבית אני מקבלת תירוצים מתחמקים שלא מתקבלים עליי. אני גם לא אוהבת לדבר מהמכשיר שמתחמם ומחמם לי את האוזן, אני מאמינה שנזקי הקרינה יתבטאו בדור הבא אנחנו הדור הראשון (למרות שיצא כבר הדור השלישי) (-: שמשמתשת (באופן אינטנסיבי ומוגזם ביותר) במכשיר הזה. אני מאמינה שבעתיד יעשו מכשירים שפולטים פחות קרינה והשיחה בהם תהיה הרבה יותר זולה (אם אנשים ימשיכו להשתמש בשירות הזה כמו עכשיו ספק אם תהיה ירידה משמעותית במחירים, לבינתים כל כך ברור לי שאנחנו מעשירים את כל החבר'ה שיושבים במשרות מנהליות בחברות הסלולר קשה לי לקבל את כל העיוורון של כולם לגבי זה, ונכון שאנחנו דור אחר, יותר עובד פחות בבית, פיגועים ושאר דברים ובכל זאת, זה עדיין צורם לי,יצאו לי סוגריים ארוכים J ). אני מבקשת מס' של ''בזק'' כשאני לא מקבלת בקלות אחד כזה אני פשוט מעדיפה להמנע מלהתקשר וגם אם אני צריכה ומתקשרת אז השיחה כמו שכבר אמרתי ממש קצרה. האם יש משהי שמזדהה איתי? אגב גדול ורציני... בשביל מה צריך פורום כזה שמתעסק בעולם שנטשנו. למען האמת נכנסתי לכאן לא הסתכלתי לצדדים יותר מידיי (לא קראתי הודעות וכאלה) ותהיתי ביני לבין עצמי לשם מה צריך פורום כזה בכלל, אני זוכרת שיצא לי לדבר עם משהו שגם הוא חזר בשאלה, והוא שאל אותי כל כך הרבה שאלות על משהו שהוא מבחינתי ''פאסה'' ולא מעניין, לכן אני חושבת שאם יש כאן אנשים שממש מתמידים בפורום הזה יש להם אולי עדיין נגיעה בדת. אני באופן כללי אוהבת ומעדיפה את החברים שלי אנשים מאמינים, זה ''הג'וק'' שלי אם הם מאמינים זה עושה לי את זה לוידעת למה זה חשוב לנשמה שלי, כניראה שאמונה אצלי זאת תקוה, אני מאמינה באמונה באופן פילוסופי ולאו דווקא באמונה דתית, אני מאמינה שאם האדם מאמין בדבר מסויים אזיי הדבר יחול עליו כמו לדוגמא 'עין הרע'. ממני דוסית לשעבר. שהעולם שעזבתי ממש לא מעניין ומדבר עליי. יצא לי ''מגעילת'' אסתר.... חג שמח.

חג שמח

התמכרות נעימה

עובדת בבזק ? ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה
וגם לי יש מכשיר ענתיקה. אוצרים ממזיאונים ברחבי הגלובוס מחזרים אחריו.

אחר

New member
אולי את לא מתפתה למכשירים חדשים

אבל אם את משלמת חמישה שקלים לחמש דקות שיחה, את בכל זאת פראיירית. אה, וברוכה הבאה לפורום. את מומנת לשהות פה קצת ואז להחליט אם צריך אחד כמוהו או לא...

רוולי 21

New member
חבר'ה מישהו יכול לעשות לי טובה???

אבל טובה ממש אמיתית. מזה משעמם לי בצורה נוראית .. וגם אין לי כ"כ חשק לאכול או לשתות, או לצאת אם החברים החננות שלי שלא רוצים לבוא איתי לפורום היום כי זה חג!!! פתאום הם דתיים!!! העיקר הם נוסעים בשבת, מעשנים, מבשלים, שותים, הכול!!! אבל לאאא הם אומרים לי "היום זה חג מזה דתי .." אחים שלי בכיפור הלכו למצפור וכשחזרנו הם שתו ואני זאת שבאמת יצאה בשאלה המשיכה לצום לבד כמו מפגרת!!! הטובה שלי היא כזאת, משעמם לי מישהו יכול בבקשה להיתקשר אלי או לדבר איתי באיסיקיו או במסנג'ר בבקשה!!!????

barr1969

New member
כן, יש לך סוג של בעיית תקשורת

לפחות בבחירת המאזינים, אפרופו "לא הסתכלתי לצדדים, לא קראתי הודעות וכאלה". משום מה יש לי הרגשה ששוב איזה משועמם עם בעיות נפשיות <שזה כבר גרוע מבעיות תקשורת> יושב ליד המחשב, מתופף באצבעותיו, ומנסה לפתוח עוד ניק חדש, יען לפסיכופטים שלא רוצחים ילדים יש תחביב לאתגר את הסביבה עם חידות בלשיות בניקים שונים. וכיוון שרוולי ענה/ ענתה על אחת השאלות, מן הסתם לבעלים של שתי הדמויות הללו, יש מח שבעצמו לא מצליח להשתלט על הבלגן שהוא יצר. אבל בקצרה, במקרה שכל מה שכתבתי למעלה לא קשור למתכרבלת, חמישה שקלים לחמש דקות? זו סיבה להחליף מכשיר ומהר. גם אני משתמשת בסלולארי כמו מכשיר קשר- לנ.צ והודעות קצרות אחרות, אבל לי זה עולה הרבה פחות מחצי. אז אם המכשיר ענתיקה- מן הסתם גם התוכנית שלו לא מעודכנת למחירים של היום. ואת זה מבררים עם שרות לקוחות של חברת הסלולאר. ואם אנשים מאמינים עושים לך את זה, אולי הסיבה שהם לא רוצים לתת לך את הטלפון בבית, כדי שאבאמא/ אשה לא יקבלו את השיחה. קוראים לזה דיסקרטיות, והאמיני לי, אם הם מאמינים, הם משלמים כמעט שקל, לחמש דקות שיחה, אז באותה הזדמנות שאת מבקשת מהם מהחליף מספרי טלפון, תבקשי לברר גם איפה נקודת השירות הכי קרובה לשדרוג .

סוג של מחלת הרדיפה הייתי אומרת שיש

לך. התגובות לא משומשו, במיוחד לא שלך BARR שיעמום זאת לא מילה גסה חבל שהפכת אותה לאחת כזאת אני רחוקה מלרצוח ילדים, מבחינתי הם היצורים הכי טהורים שיש כאן עד שהם גודלים והופכים לאחד כמוך. כניראה שפגעתי בך, לא היתה לי כוונה כזאת, אני פשוט לא סובלת את הדת, ונזכרתי באחת השיחות האחרונות שניהלתי עם בחור חביב שנתקע כל השיחה בשלב 'איך חזרת בשאלה' 'מה גרם לך לעשות את המפנה הזה' גם כשרציתי להתקדם בשיחה, והערתי לו , נתקע לו הסטרטר, אם החלטתי לצאת מדרך מסויימת שלא האמנתי בה ואני חיה חיים אחרים שאני שלימה בהם שגרמו לי לשכוח לחלוטין את העולם שהשארתי מאחוריי למה לי לחזור לנקודה שמקשרת אותי ל***שם***. על זה רציתי שתענו לי. אבל כניראה שלא ידעתי לשאול או פגעתי. לא התכוונתי. אז בבקשה להרגיע עם התגובות, בלי עצבים מיותרים. ולBARR נדמה לי שאתה רדוף, תבדוק את עצמך. התגובה שלך היתה ממש לא רלוונטית והשאירה אותי בשוק. לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לבין התשובה התוקפנית שלך. ה' יברך אותך בכל זאת.

barr1969

New member
ה' יברך גם אותך

<אם הוא קיים, כמובן, ואם זה תפקידו. לברך> התגובה החריפה שלי הייתה להודעה הקצת מבולבלת שלך. בואי נודה שלא להסתכל לצדדים ולשלוח הודעה עם שאלה, קצת מוזרה, אבל נניח לזה, מצביע על חוסר שימת לב. וכיוון שלאחרונה יושב פה משועמם עם שם אגדי, ומפציץ את הפורום בניקים שמאחוריהם אישיות גבולית, וכיוון שלצערי גם השאלה שלך הייתה נראית מן הסוג הבלתי מאופס, עניתי כמו שעניתי. מה שאולי גרם לך לא לשים לב לתשובה הישירה שעניתי לך לגבי השאלה על מחירי השיחות. זה שאת מה זה לא מעודכנת, לא עושה אותך רוצחת ילדים שהם לא אני, אבל אם את דמות אמיתית מן החיים, באמת כדאי לפנות למרכז השירות הקרובה למקום מגוריך הבלתי וירטואלים, ולברר שם למה לא מציעים לך דקת שיחה ב29 אג'.

אגב

השאלה שלי היתה מוזרה לך. ואגב... אני לא אותו אדם שכותב כאן בכמה ניקים זאת הפעם הראשונה שלי כאן ועם כקבלת פנים כזאת ודיעה קודמת שלי על הפורום הזה בכלל והרעיון שמאחוריו ספק אם אשוב לכאן. ואגב, אני סובלת מאישיות גבולית, זה לא הופך אותי למטורפת או משוגעת. תודה על ההבנה הסבלנות היחס וכולולו....

מחממנוע

New member
צריך לשלם 20 שקל

ושזה רק לשיחות בתוך הרשת. סלקלום. חצופים. אני לא מדבר הרבה ומשלם עכשיו שתי שישיות סתם, רק דמי שימוש , מסה"כ התשלום

idonknow

New member
אני אסביר לך למה צריך פורום שכזה-

למשל,אם למישהו ממש משעמם בבית, ובא לו לפרוק את זעמו על החברות הסוללאריות ותעריפי השיחות, יש רק מקום אחד שהוא יכול לעשות את זה מבלי שהודעתו הלא קשורה תמחק כליל... וזה כאן. (חג שמח גם לך).

למעלה