אני והתנועה- ההספד.

kedeman

New member
נקמנות זה יצר נוראי....

את יורה להם ברגל אבל גם לעצמך אני מבין את ההרגשה של הנקמנות - מסוף כיתה י' לא הייתי פעיל באזור פה ספציפית כי אני לא מוכן להזיז זרת בשביל הועדת נוער - אבל זה באופן אישי על בעיות שלי איתם אצלך זה יהרוס לכל המושב אני מבין את ההרגשה שלך ואני מבין את ההחלטה אם את לא מתכוונת להיות פעילה במושב את יכולה להיות פעילה במועצה ואת יכולה להמשיך לצאת לטיולים וארועים ארציים במהלך השנה זה מאוד יקשה עלייך לצאת לכנס פעילים באופן כללי אבל חוץ מהארוע הזה תוכלי להשתתף בכל ארוע אחר שהוא לא מושבי

ה טמבל

New member
מיכל? מגבעת אבני?

תראי, את צודקת, התנועה שלנו יכולה להכריז על עצמה סוציאליסטית כמה שהיא רוצה, אבל היא כבר לא. גם אותי מעצבן כל פעם מחדש שטיולים עולים כמו רבע משכורת שלי בערך, הצמרניקים חייבים להבין, שעדיף שטיול או קורס יהיה קצר ביום אחד או יומיים, אבל יותר זול לחניכים. אבל רק להתלונן ולזרוק הכל זה לא מה שיעזור. מה אנחנו יכולים לעשות(ובמקרה הזה במיוחד את והצוות שלך), הרבה דברים... כסף לסבסוד אפשר לגייס בהרבה דרכים(חוקיות!): -לארגן קבוצה שתעבוד כמה ימים במטרה לגייס כסף. -להקים איזה אירוע גדול שכל הכנסותיו יהיו לסבסוד הקורסים(ופה שי אתה טועה בגדול, אפשר לסבסד בדרך כזאת הרבה יותר מ100 שקל לילד, עם אירוע טוב אפשר לכסות את כל העלות של הקורסים ועוד ישאר רווח נחמד) -התרמה בישוב(למרות שאני ממש לא אוהב את זה, אבל זאת גם דרך) והכי חשוב לא לשכוח לברר מי מרכז את הקורס ולשלוח לו מכתב כועס במיוחד. עוד משהו שאני רוצה להגיד לך, גם אם לא תהיי במשצים בסוף, זה לא אומר שאת לא יכולה לתפקד כמשצית או כפעילה בתנועה. אני לא הייתי בשום קורס בחיי ועדיין הייתי מאוד פעיל בשנתיים האחרונות- כמדריך, כמש'צ, ופעיל בכל פרוייקט מועצתי או ארצי שיכלתי. יש הרבה מעבר להדרכה בישוב. לא היית כותבת הודעה נרגשת כזאת פה אם התנועה לא היתה חשובה לך, אז אל תוותרי מהר. בהצלחה גל

kedeman

New member
עוד רעיון שעלה לי לגיוס גסף

אפשר בחולצות הכחולות שמוציאים של המושב/מועצה לקחת על החולצות ספונסר אז נכון על הגב של החולצה הכחולה שלך יהיה כתוב "בואו לאכול בשווארמה של ניסים" אבל אם בזכות זה יוכלו לסבסד לכם כסף מה זה משנה??

אשף

New member
אני חושב שאת טועה... וצודקת...

תראי לדרוש מימון מהמועצה זה קצת לא אפשרי... אין כסף, אין תקציבים. התנועה לא התייקרה, היא הפכה לפחות מסובסדת. ואין צורך לריב עם הועד, ולא המועצה, וגם אין טעם. הדג מסריח מהראש. המדינה על הפרצוף. השינוי, וכבר אמרתי מזמן, אם לא יקרה למעלה, לא יקרה אף פעם. "העם מטומטם לכן העם ישלם"

לגבי החולצות

לפחות בצעדת ירושלים חברת הביטוח קנט הייתה הספונסר , הדבר התבטא בעלה הזה שהוא סמל החברה על הכיס הימני של החולצה , לא נורא.... ד"א , המדינה לא על הפרצוף , אחת המורות שלי ניסחה את זה טוב : "המצב בארץ פשוט חרבנה"

חברת ביטוח!

אז זה מה שזה נערך דיון בישיבה האחרונה ראו את הפרסומת הזו על החולצה שלי ולא ידעתי מה לענות כששאלו מה זה תודה!

למעלה