אני והשלג.

chaim levinson

New member
אני והשלג.

אני מוצא לנכון לנצל את הבמה הזו, ולגנות את השלג שיורד על ירושלים. שלג זה מעיק, שלג זה רע, שלג זה משעמם, שלג זה בזוי. אנא - קחו ממני את השלג, קחו ממני את הקור, קחו את הקרח מהכבישים, קחו את ההתלהבות של הילדים הקטנים. רות סוף, מירושלים המושלגת והמגעילה.

ג ל י

New member
מה?

אני רוצה שלגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג. תביא אותו להרצליהההההההההה שלג זה טוב אני מתה על שלגגגגגגגגגגג

א.א.אפל

New member
../images/Emo113.gif מזג-האוויר בשעות הקרובות../images/Emo113.gif

כרגע הפוגה במשקעים באזור השפלה והרי המרכז. צפויים להתחדש בעוד מס´ דקות- נקווה שיביאו שלג לירושלים ושהטמפ´ לא עלתה בינתיים. בעוד כשעתיים: עננים נכנסים יחד עם אויר קר מאוד! השלג יירד במקומות נמוכים בכמה מאות מטרים מירושלים. נקווה שנזכה לכך גם במודיעין. כרגע במודיעין 6 מעלות. התחזית: שלג בגליל העליון מעל 250 מטר, במרכז מעל 350 מטר, בדרום מעל 400. סיכוי לשלג בכרמל. כל זה לא חייב לקרות בגל שיבוא עוד שעתיים אלא גם בהמשך הלילה או הבוקר. אז סניף ירושלים כבר מושלג, עם קצת מזל גם סניף מודיעין וחיפה יהיו מושלגים. יכול להיות שאפילו סניף ב"ש יקבל מנה משלו. אם היה לנו סניף באבו-גוש גם הוא היה מושלג, מתן יקבל שלג בקריית שמונה כנראה, ואם היה לנו סניף בערד (שנסגר) גם הוא היה מושלג (ערד בגובה 600 מטר מעל פני הים) אם זוהר היה באריאל היה לו שלג גם היום וגם ביום שני.

ג ל י

New member
וגלי מסניף הרצליה?

אין שלג? כלום? ואגב אנשים אני חולההההההההההההההההה

^Meri^

New member
למרות שאני באמת אשמח...

אני לא ממש מאמינה שיהיה פה שלג בחיפה... פעם אחרונה שהיה פה שלג היה ב92 וגם זה אחרי מליוני שנה שלא היה(אני נשמעת כמו איזה זקנה
) ככה ששלג בחיפה זה דבר ממש נדיר, והקור פה לא כזה מיוחד...הכי הרבה שירדנו היה ל5וחצי מעלות, שזה לא מספיק לשלג למיטב ידיעתי... אבל ברד היה וידיד שלי חטף מכה בראש, ככה שלפחות קיבלתי שעשוע קטנטן, ובקרוב ימי הקור יסתיימו...אני לא מבינה מה אתם כל כך מקטרים..חורף זה כיף...תדליקו קטורת, כמה נרות, תכינו שוקו עם מרשמלו(זה הצעה גם לטבעונים
) ותכנסו מתחת לפוך עם בחיר לבכם...אני לא מוצאת בחורף שום דבר שלילי...
תהנו...
אני.

וגם, מה עם ליהי מר"ג?

אני גם רוצה שלג!!!!! לוינסון תפסיק להתלונן! אני בהלט מוכנה להתחלף איתך כרגע. הייתי מתה שירד שלג בר"ג. שלג זה כיף, ונעים, וגם ככה כל ככך קר פה, אז שלפחות יהיה משהו חיובי בקור המקפיא הזה.

מור ק

New member
מה פתאום?!?!?

אני נהניתי מכל דקה (יכול להעיד כל מי שקיבל הודעות לטלפון בהן אני צווחת שיש לי שלג...) שלג זה מדהים זה רך זה כיף אפשר לעשות מלא דברים והדבר היחיד שרע בזה זה שהפעולות שאני אמורה להדריך בחטב"ם מתבטלות, כי אין גישה לקיבוץ שלהם. אתה צריך עזרה נפשית.

מסכים...

שלג מותך זה דבר גועלי... אבל שלג סתם... אוי... הפעם האחרונה שהיה פה שלג הוא מתי שהיה בחיפה (92. חורף עצום) אבל אני יכול לנסוע לחרמון (או לגדר הטובה) זה לא כ"כ רחוק... וגם היה שלג על ההרים מסביב... זה מראה יפיפה... חיים, אתה באמת חולה! אנחנו צריכים את החורף! אין לי כסף לשלם על מים מטורקיה! (על מה אני מדבר, אין לי כסף לפיצה אפילו...) וחוץ מזה, חורף זה באמת כיף... שוקו חם, שמיכת פוך, ספר טוב (מירב, זאת האופציה למי שאין לו בחירת לב...) אה, על מי אני עובד... אין זמן לספרים בימים טרופים אלו של לימודים מגעילים (בגרות עוד שבועיים. איכס) אבל בכל מקרה... גשם... מתן (שמנסה לא להיות קלישאי יותר מדי ולא הולך לו... קר לו מדי)

מור ק

New member
לא נכון בכלל!

כשהשלג מותך הוא נכנס לתעלה שלייד הבית ואז י מפלונים נחמדים כאלה... אה נכון לכם אין תתית כמו אצלנו ככה ש... אני מתארת לעצמי שנדפקתם.
יומטוב

למעלה