אני והשותפה

• פותח הנושא skeep
  • פורסם בתאריך

skeep

New member
אני והשותפה

אתמול התרחשה תקרית דיפלומטית חמורה. הלכתי להשתין כשאני משאיר את הדלת פתוחה. השותפה שלי שבדיוק עברה לכיוון המקלחת, יצאה בקריאת שבר. לדעתי, כשהיחסים בין שותף ןשותפה הופכים לקרובים יחסית, מותר לשותף להשתין עם דלת פתוחה. זה לא שהיא רואה בשידור חי כיצד אני מבצע את זממי באסלה. היא רואה רק את הגב. כל העניין הזה הכניס אותי למערבולת של מחשבות בקשר לטיב יחסנו. אני שוקל לפטר אותה מהדירה, למרות שכמנקה היא עושה עבודה מצויינת, כמעט בלי לקטר. ולפמניסטיות הסליחה. סקיפ.

MARMELAD

New member
לא הבנתי מה קרה

מה, השותפה שלך חרדית? או סתם בת 10?

skeep

New member
היא השותפה המושלמת כמעט, וככל

הנראה בכל זאת צריך שיהיה בה איזה פאק אחד או שניים. אני שוקל להתחיל להרגיל אותה לרעיון ההשתנה הפומבית.

השתנה פומבית

היא דבר שלמדתי מאבא שלי. וגם בפנימייה הרגלתי את השותפים שלי לזה. זה מצויין. תעבדו על זה קצת, והכל יהיה בסדר. תסביר לה שלא מוותרים על שותף נחמד רק בגלל הפיפי שלו. זה יעבוד. בטוח.

skeep

New member
אני לא יודע מה זה איקסים, אבל זה

נשמע מעניין. אפשר לקבל פירוט?

campari

New member
איקסים, או מספריים, זה...

כשמשתינים בהצלבה. מקורי ומעודן, הא? אני לא בטוח (כלומר, לא נראה לי) שבנות יכולות לעשות את זה (אולי רק אלו שמתקבלות לקורס טיס). וחוצמזה השותפה צודקת - יש דברים שעושים לבד, והשתנה היא אחד מהם (וכן, גם חרבון, ויש עוד כמה ברשימה). היתה לי פעם שותפה שהיתה משאירה את הדלת של השירותים פתוחה, וזה לא נגמר טוב. מצד שני, יש דברים שמוטב לעשות רק בחברה, כמו למשל להשתכר ויש דברים שמוטב לעשות רק בזוג, כמו נשיקות עם הלשון לגרון (מה שהאמריקאים מכנים "מציצת פרצוף"). להשתכר לבד? פתטי. נשיקות עומק בציבור? לא מנומס. וכשאוכלים מרק - אז רק מהצד של הכף, לא מהשפיץ!!! (בחיי, זה הכלל. גם המלכה האם היתה אומרת ככה אם היא לא היתה מתה).

קאמפארי, מה עשיתי לך?

קודם אתה מעדיף חיבוק מספיינ´ ולא ממני עכשיו אתה קורא לי פתטי מה הלאה?

יש לי רעיון

יום אחד תקום בבוקר כשכולך ערום ותתיישב על הספה עם הקרטון חלב... ובעוד היא יוצאת בצעקות שוד ושבר על הפורנוגרפיה הבילתי נסבלת שמתרחשת בביתכם, תסכים איתה שזה לא יקרה יותר בתנאי שאתה יכול להשתין בדלת פתוחה. ואם זה לא יעבוד... זה בטח יביא את היחסים ביניכם למימד חדש... לא?

campari

New member
חחחחחח, ושוב: חחחחחחח!

אני קורא לך פתטי? אחרי כל הדיבה שאתה מוציא לגיל הנהדר שבמקרה שנינו חולקים??? כן, גם אני בן 33, אבל עוד לא התחלתי לרדת על עצמי בגלל זה. 33 זה הגיל הכי נפלא
בלי חצ´קונים, חרדות ובגרויות של גיל ההתבגרות
בלי השביזות של הצבא
בלי הקריעת תחת של לימודים/עבודה בשנות ה-20
בלי המכבש החברתי להראות כמו דוגמנית של "פלפל" רק בגלל שאתה צעיר
בלי להצטרך להוכיח משהו למישהו חוץ ממך ומאלה שאכפת לך מהם
ועם עצמאות כלכלית (פחות או יותר) אז מה בדיוק רע בגיל הזה? ואם תבוא לשאדו ביום רביעי, נשקול שוב את עניין ה
...

.m

New member
כולם יהיו בשאדו - חוץ ממני ../images/Emo7.gif

לירוי25

New member
אם את לא באה אז גם ספיין ואנוכי לא!

אני בכלל בעד לפתוח בשביתה וצום לאות מחאה.

.m

New member
../images/Emo4.gif אתה עושה לי ריגשי??

אבל אני מצטרפת לצום. god knows I need it...
mai

לירוי25

New member
עושה לך ריגשי כמו גדול!

ואם תמשיכי ככה יגיע אליך מברק מזמר ומתפוצץ!

.m

New member
אבל אבל אבל

אם אני אתפוץ, אני בטוח לא אגיע לשאדו...
mai

../images/Emo124.gif מאי - זוהי הודעת בטחון

אם המברק מתחיל לזמר "אינתי עומרי" - תברחי מהר לפני שהוא מתפוצץ!

.m

New member
מי זה עומרי../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

פתחת פה לשטן ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

התעוררתי הבוקר עם חצ´קון בגודל מחנה הפליטים בלטה
לפיכך, מי שרואה בשאדו חצ´קון שמאחוריו מסתתר בנאדם - זה אני. בואו להגיד שלום ולתרום אוקסי.

למעלה