אני והצרות שלי...

אני והצרות שלי...

אז נכנסתי לתפוז וראיתי שקיים פורום שאולי יכול לעזור לי, או לפחות אני יכולה לנסות להעלות את הבעיות שלי לכתב ולקוות שיהיה מי שיזדהה. אז מעשה שהיה כך היה... התגייסתי לצבא והכרתי מישהי. כבר על ההתחלה נמשכתי אליה. אפילו לא פיזית. האישיות שלה הייתה מקסימה בעיני אבל מאז ומתמיד נמשכתי לבחורים, בלי מערכות יחסים רציניות שאפשר להתייחס אליהן, והרבה התאהבויות חד צדדיות מצידי, אבל בחיים לא חשבתי ככה על בנות, אז פשוט נפנפנתי את המחשבות ממני והלאה. נהיינו חברות, לא הכי קרובות, אבל נוצר קשר. שמרנו על קשר במסגרת קבוצה קרובה של חברות. עדיין מחשבות בכיוון עברו לי בראש, אבל לא באמת חשבתי שיכול לקרות משהו. ואז להפתעתי גיליתי ממנה שהיא לסבית מה שבעצם הביא אותי לחשוב שאולי יש סיכוי. במסגרת מסיבה החלטתי שאם אני לא אנסה בחיים לא יקרה שום דבר, וכמו במסיבות של סיום בתיכון שכולם משתכרים ומתחרמנים, הנחתי שזה יהיה תירוץ לא רע אם זה לא יילך. אז שתיתי לא מעט ורקדתי איתה, וכמובן ש'קראתי את הסימנים' שאמרו שהיא מעונינת. אז לקחתי אותה הצידה ושכבנו על ספה ביחד עייפות ומזמזתי לה את האזניים, צוואר בלי לנשק אותה ישירות, והיא ממש לא התנגדה. יצאנו מהמועדון מחובקות והסכמנו לדבר על מה שקרה. כשהתקשרתי שפכתי את הלב בצורה יחסית טפשית כי זה בטח נורא הלחיץ אותה שאני חושבת עליה כל כך הרבה זמן, אבל קבענו שהיא תבוא אליי לראות מה יקרה. אז היא באה אליי וסופסוף נישקתי אותה אחרי שכבר גירדתי את הקירות, ופשוט שעתיים שלמות התמזמזנו. הרגשתי, באמת, על גג העולם. מי ידע שזה כל כך מספק להתנשק עם בחורה? היא הלכה הביתה, וכשנפגשנו למחרת היא פשוט לא דיברה על זה. או בכלל. זה היה ממש מוזר. וזה די שיגע אותי, אבל החלטתי לתת לה את הזמן שלה, כי אמרתי לה שתכלס לי זה לא ישנה - אם נראה שהולך, נלך על זה ואם לא יתאים לה, אז גם בסדר. גם היה לי קטע דומה עם ידיד שלי שהייתי מאוהבת בו מעל הראש כשנכנסתי איתו למערכת היחסים היזיזית ובסופו של דבר זה סוג של ריפא אותי ממנו, כי מאז לא חשבתי עליו בצורה כזו. אז הנחתי שאני אוכל להתמודד איתה באותה צורה. אבל מחשבות לחוד ורגשות לחוד. זה לא שהתאהבתי בה, אבל פשוט ממש בלבל אותי היחס שלה. בסופו של דבר היא אמרה לי שהיא לא מעוניינת. אבל לא הבנתי ממה זה נבע. כמובן שאחרי היחס הקר שלה כלפיי סביר להניח שגם אם היא הייתה משנה את דעתה לא הייתי רצה אחריה, אבל זה נורא תסכל אותי. זה לא שהרגשתי דחויה. פשוט היו חסרות לי תשובות. ואז בשלב מסוים הרגשתי שאני סתם מתעלקת עליה, ואני שהייתי אמורה להיות הכי קלילה ולהתגבר מהר, נהייתי כזאת 'בחורה'. ועכשיו כל פעם שאני רואה אותה עם החברות שלנו אני ממש מתקשה להסתכל עליה, לנהל איתה שיחה. אני כל הזמן חושבת על מה שאני הולכת להגיד לה לפני. אני פשוט חושבת עליה המון, וזה קצת מחרפן אותי. פשוט, היה לנו לילה אחד מדהים, ואז פתאום היא החליטה שלא. בלי הסברים וכלום. ואני מרגישה מפגרת שנתתי לה לעשות לי את זה. מצד אחד אני לא רואה במהה שקרה טעות, אבל מצד שני הייתי רוצה לשנות את הדרך שבה דברים התנהלו.

כמה מוכר.

קרה לי. גם עם מישהי מהצבא.. אבל לי יש עבר עם בנות.. תשבי איתה ותלבקשי שתסביר לך רק למה לא? למה היא לא רוצה כלום? מה עשית לא נכון.. או מה התירוץ שלה.

למה לא?

כי לדעתי היא רוצה להתעלם מכל הנושא כאילו הוא לא קרה. אני גם חושבת שאנחנו טיפוסים מאוד שונים, ואולי לא לקחתי את זה בחשבון לפני שנכנסתי לכל העניין הזה. מצד אחד הייתי רוצה שהיא תשנה את דעתה. הייתי בחו'ל והכי רציתי בעולם שהיא תבוא לראות אותי אחרי שחזרתי לארץ וכל הפנטזיות האלה שלא באמת מתגשמות אף פעם. מצד שני אני רק רוצה לחזור לתקופה שלפני - שהיינו חברות, והיא סיפרה לי מה שעובר עליה, ואני לא ארגיש כל כך לא קשורה אליה. כלומר, אם אני מנסה לארגן משהו, היא האחרונה שאני אתקשר אליה, וכשאני מדברת איתה אני יוצאת נורא עניינית. הדבר היחידי שייאמר לטובתה הוא שבזמן האחרון נראה שיש הפשרה. אז אני סוג של אופטימית לחשוב שזה אולי באמת רק עניין של זמן.

מאמי

את רוצה שהיא תתעלם מזה? ואם את כ"כ רוצה לחזור לתקופה לפני - שהייתן חברות תגרמי לזה לקרות. או לפחות תשבי איתה ותסבירי לה שאם כבר לא יוצא ממה שקרה כלום...שתחזרו להיות כמו פעם..כאילו לא קרה כלום...מי יודע, אולי הכל ישתנה??? והסיפור שלך דומה לשלי.

זה טוב ויפה

בכתב, אבל בכנות, היא קצת רצחה את האסרטיביות שהייתה לי בכל העסק. כי אני יזמתי הכל, אני ממש put myself out there, והיא בתמורה רק הייתה בשקט ואמרה לי יפה שהיא לא מעוניינת. אז זה קצת שבר אותי. אני כרגע חיה על התקווה שאולי זה יחזור לקדמותו ככל שהזמן יעבור. כי אנחנו לא יכולות להתנתק אחת מהשנייה כי יש לנו הרבה חברים במשותף ואנחנו נפגשים יחסית הרבה. ואני לא מעוניינת להכריח אותה לשבת ולדבר איתי על משהו שככל הנראה היא לא רוצה או לא מסוגלת לדבר עליו. אני בנאדם מאוד פתוח ויכולה לדבר כמעט על הכל. אבל היא כנראה שלא.

אז לאחרונה

ניהלתי שיחה עם חברה אחרת שלי על הנושא, והיא אמרה לי את הדבר הבא: אם את ו(נקרא לה רוני) הייתן מדברות - מה את חושבת שהיה לה להגיד לך? ותכלס חשבתי על זה. ואני לא באמת חושבת שהיה לה מה להגיד. כאילו, היא לא מעוניינת בי. ואמנם יש יותר מדרך אחת להגיד את זה, אבל היא אמרה לי את זה כבר פעם אחת והבהירה את זה בפירוש. לא השאירה מקום לספק. אז אני עדיין חיה בסרט של האולי.. אבל בתוכי יודעת שזה לא יהפוך למציאות. לא בגלגול הנוכחי. אבל הנוכחות שלה וחוסר היחס שלה הם בעיקר המרגיזים. כי אם בעבר הייתי יכולה לפתח איתה שיחה, עכשיו יש תחושה של עוינות ושמירת מרחק. ואני בעצמי עדיין לא מרגישה לגמרי נוח. מחשבת צעדים, מה להגיד, דברים כאלה שלא מאפשרים לזרום ולחזור להיות "כמו פעם". ואולי זה לא יקרה אף פעם. אבל אני רוצה לחשוב שאנשים מתבגרים ועוברים דברים שגורמים להם להסכל על דברים שקרו בצורה אחרת. ואני מקווה שאני אגיע למצב הזה יום אחד. שאני אסתכל אחורנית וזה כבר לא ייראה לי כמו סוף העולם. ואולי אז אני אשלים עם זה מספיק כדי שאני אוכל לחזור להיות בקשר רגוע וחסר מתיחות שהיה לנו בעבר.

אפשרל הגיד לך משו?

את תגיעי למצב הזה יום אחד. זה באמת ככה. את כל כך מזכירה לי את עצמי! שאת לא מבינה עד כמה. היא לא מעוניינת בך נכון? אז צאי מהסרט של ה"אולי"... כי זה סתם יתקע אותך בחיים האלו.. בתאכלס, את חושבת עכשיו שזה סוף העולם?

אני יודעת

שאני אגיע לזה. יום אחד. ואני לא רואה בזה סוף העולם. פשוט לראות אותה זה קשה. ולדבר איתה. ולנתק איתה קשר זה קשה - כי יש לנו הרבה חברות משותפות. מסתבר שכמה שחשבתי שיחסים עם בנים זה דבר דפוק בנות הן לא פחות בעייתיות

חחחחחחחחח

כן גם אני חשבתי ככה
אבל לא חחחחחח ואני ידועת כמה שזה קשה אבל תעשי מה שטוב לך!:)

אוסקר וזוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

ד"ר דינה אורן, מטפלת זוגית ומשפחתית ומנהלת מרכז ההכשרה של ת.ל.מ. תתארח ביומיים הקרובים בפורום זוגיות ותענה על כל שאלה בנושא זוגיות. אתם מוזמנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1124&msgid=94158932
עורכת דין גלוקשטד תתארח הערב בפורום בגידות ואהבה אסורה הגולשים מוזמנים לשרשר את שאלותיהם בנושאי גירושין ועוד בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1288&msgid=94172053
טקס האוסקר של המוזיקה היפנית יוצא לדרך בואו להצביע בקטגוריות השונות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1578&msgid=94172386
אצלנו מתכוננים לנשף פורים, מחלקים תחפושות, הפתעות ומשלוחי מנות! רוצים לראות? הכנסו... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=954&msgid=94093896
אתר Flix מעוניין להעניק לכם ייעוץ משפטי עומדים לפני גירושין ורוצים לקבל ייעוץ? ההוצאה לפועל נושפת לכם בעורף? רבים עם השכנים? שלחו לנו מסר לכינוי עורך דין רענן גל, הכולל שאלה ומספר טלפון ליצירת קשר ונשמח להעלותכם לשידור בתוכניתנו החדשה. מנחה: עו"ד רענן גל.

למעלה