אני והצאקרות

אני והצאקרות

אני והצקרות יהיה שם הרומן החדש שלי הוא יתאר סיפו נפלא על שלושה חזירונים וזאב ובתים שנהרסים וכו... אבל מכיוון שזה כבר נעשה אני פשוט אשאל שאלה על נושא הצאקרות.. מדוע יש לי רגעים נפלאים כאלה שפשוט משתלטת עליי צחוק אדיר ותחושת שימחה עילאעת סתם כך שזורמת לי בכל הגוף ללא ששום דבר ממש קרה האם זה קשור בפתיחת הצאקרות שלי או באנרגיה? כיוון שאני מרגיש שהשמחה היא סוג של אנרגיה שעוברת בגוף אז חשדתי זה קשור לצאקרות תשובות יתקבלו בברכב ואם לא אני אחזור לרעיון המקורי על החזירונים.. :)

נרקיסית

New member
אני בקטע של החזירונים... ללא ספק..

אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת (כל- מה שכתבת) היום עשיתי מדיטציית קונדליני.. ומיני אז.. אני.. צו ח ק ת .... (ושולחת בדיחות גרועות ב- אי סי קיו)

Tal_Ya_Tal

New member
היי אמיר ../images/Emo42.gif

המצב שאתה מתאר, נקרא BLISS זוהי מעין "הארה" בזעיר אנפין שהיא בדרך כלל תוצר של מדיטציה. האם אתה מתרגל את ´השיטה הנוחה´? אני מקווה שכן, או כל טכניקה אחרת. מפני שמדיטציה היא הדרך לפתח את הדבר הזה. אין לזאת קשר ממשי לצ´אקרות. אולם פיתוח הרוח, משפיע על הגופים היותר והפחות דחוסים שלנו כך שגם מרכזי האנרגיה שלנו (צ´אקרות) הופכים להיות יותר מאוזנים וזורמים בדרך הרמונית ללא חסימה. (זה מה שאנחנו קוראים בדרך כלל ´פתיחה´ של צ´אקרה. שיכולה להיות מאאאאאאאאאדדדדד לא במקום, אם היא נעשית ללא התפתחות טבעית מקבילה.
L&L TALYA

למעלה