אני והפג'ו..

• פותח הנושא 50c
  • פורסם בתאריך

50c

New member
אני והפג'ו..

שלום שוב... החלטתי לרדת מהרעיון של פג'ו ספורטיבית. 205GTI (בגלל האחזקה היקרה ותצרוכת הדלק שלה, למרות שהיא עדיין נראית לי חייה). 106 xsi/rallye (בגלל המחיר.. שלצערי הרב אני לא יכול להרשות כרגע.. למרות שאני מת על האוטו הזה!!) החלטתי להתפשר על פג'ו יותר חסכונית. לאדע למה... פשוט אוהב פג'ו. חשבתי על 205 נפח 1400 מודלים 89-93... אם אפשר קצת פרטים עליה.. -חסכון בדלק (צעיר תפרן שכמוני.. חחח). -אמינות ואחזקה (למרות שפג'ו ידועות לשמצה בעלויות האחזקה שלהן ובאמינות). -טווח מחירים. תודה.. וסליחה על ההתעלקות..

TomaC

New member
ה-205 דווקא אמינה מאד

יעידו על כך מספר מכוניות צבאיות שנהגתי עליהן, בנות 7-10 שנים ומספר ק"מ שרק אלוהים יודע להעריך. מנוע הTU שנמצא במכונית הזאת הוא אמין מאד, אבל קח בחשבון שבכל זאת מדובר במנוע בן 13-17 שנים ולא מעט ק"מ- ולכן יש להקפיד ולחפש רכב שטופל כראוי. וכשתהנג בפז'ו תבין למה אתה אוהב אותה.

yaara44

New member
לא בכדי אתה אוהב פיג'ו

זהו שד קטן ומהנה לנהיגה. בתשובה לשאלותיך: ה - 205 חיסכונית בדלק. לגבי האמינות הידועה לשמצה - במשך שלוש שנים נהגתי על 205 משנת 94 ורק מעט מן הביקורים שלי במוסך היו כתוצאה מתקלות שלא קשורות לבלאי טבעי. אגב, עלויות התיקון לא גבוהות במיוחד. יש לציין שהפיג'ו סובלת מהתפרקות של חלקי הפלסטיק. לא נעים, אבל אני יכולה לחשוב על תקלות מציקות יותר. בקיצור, בעיני מאוד מומלצת.

למעלה