אני והפאלם
א אדם צייט New member 25/9/01 #3 אחחח, היו ימים ../images/Emo99.gif שגם ה-505 שלי היה יפה כל כך, רק שאז התעללו בו קשות במשחק אטומיקה במפגש הפאלם והמסך, אוי המסך
אחחח, היו ימים ../images/Emo99.gif שגם ה-505 שלי היה יפה כל כך, רק שאז התעללו בו קשות במשחק אטומיקה במפגש הפאלם והמסך, אוי המסך
מ מנשה לוי New member 26/9/01 #6 יניב, אל תיעלב, אבל אני חושש שבטעות הכנסת את תמונת אוסאמה בן לאדן, או שאתה דומה לו בצורה מדהימה?! סתתתתאאאאאםםםם.......
יניב, אל תיעלב, אבל אני חושש שבטעות הכנסת את תמונת אוסאמה בן לאדן, או שאתה דומה לו בצורה מדהימה?! סתתתתאאאאאםםםם.......
א אמנון מרגלית New member 26/9/01 #8 אתם ממש מזיכירים לי את אתר... עדשה ... (לא שאני יודע מה זה... ממש אין לי מושג...) גמר חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית
אתם ממש מזיכירים לי את אתר... עדשה ... (לא שאני יודע מה זה... ממש אין לי מושג...) גמר חתימה טובה הרבה בריאות אמנון מרגלית
א אדם צייט New member 26/9/01 #9 אמנון, אמנון, אמנון ../images/Emo70.gif בעתיד, אנא השתדל להימנע מלפרסם את ה-Favorites שלך א. יש לנו קטינים בפורום ב. אין לי בעיה כשאתה מפרסם פורומי פאלם אחרים (שגוססים בארצנו), אבל כשאתה מפרסם אתר מתחרה כמו עדשה, אני באמת חושש שהתעבורה אצלנו תקטן
אמנון, אמנון, אמנון ../images/Emo70.gif בעתיד, אנא השתדל להימנע מלפרסם את ה-Favorites שלך א. יש לנו קטינים בפורום ב. אין לי בעיה כשאתה מפרסם פורומי פאלם אחרים (שגוססים בארצנו), אבל כשאתה מפרסם אתר מתחרה כמו עדשה, אני באמת חושש שהתעבורה אצלנו תקטן
א אמנון מרגלית New member 26/9/01 #10 מבקש סליחה... יותר זה לא יקרה.... ד"א את האתר ה"הוא" לא רואים בגלישה סלולרית...... הרבה בריאות, אמנון מרגלית, גולש סלולרי במירס
מבקש סליחה... יותר זה לא יקרה.... ד"א את האתר ה"הוא" לא רואים בגלישה סלולרית...... הרבה בריאות, אמנון מרגלית, גולש סלולרי במירס