אני והלבד שלי

aviavram

New member
אני והלבד שלך

למה זה טוב אמנם מיצה כתבה מה שכתבה לזמן קצר סביר אבל כדרך חיים?

הילה301

New member
הלבד שלי

הלבד שלי לרוב הוא החבר הטוב שלי. הוא לא מאיים עלי, הוא מרגיע אותי. מאד כיף לי בלבד שלי וגם כשהייתי בזוגיות , יותר מידיי ביחד גרם לי להחנק. אבל- הכי אני אוהבת את הלבד בזוגיות טובה.

aviavram

New member
חבר שמאיים הוא לא חבר

לבד בזוגיות זה לא זוגיות מה שחונק הורג אין לו מקום בעולמי

הילה301

New member
פששש...

חסר רק אין עשן בלי אש..
יש לבד בזוגיות. רק אני עם עצמי. וזה בסדר. לא מאמינה שבן זוג הוא "החצי שלי". אני אדם שלם ויש דברים שאני אוהבת לעשות לבד. ד"א, אני מאד אוהבת זוגיות, פורחת בזוגיות. אבל אין לי שום בעיה להיות לבד.

aviavram

New member
כל מה שעושה לך טוב

בסדר השאלה רק אם טוב גם לבן לבן זוג אחרת הזוטגיות מתפרקת

הלבד מבחינתי הוא השקט הנפשי שלי

זה להיות מחוייבת קודם כל לעצמי (אני לא מתייחסת לחובות שלי כהורה). זה לתת לעצמי את הזמן שאני זקוקה לו כדי למלא מצברים. לבד זה אומר לדעת לעשות דברים לבד מבלי להיות תלויה באיש (למשל, לאהוב את עצמי ולא להיות תלויה באהבה של בן הזוג. האהבה הזו תגיע כבונוס ענק לבסיס קיים). זה לדעת לשמור על איזון בכל התחומים. יחד עם זאת, יש דברים שמאוד אהבתי בלבד שלי (לישון לבד למשל) ונזכרתי שבזוגיות הם יותר כיפים

הלבד שלי

הלבד של כולנו אינו קשור כלל עם אנחנו בזוגיות או לבד פיזי הוא מה שאנחנו לוקחים איתנו ביום יום יש אנשים שנמצאים בזוגיות שנים ולמעשה הם כלל לא ביחד אלא מנהלים משהו שהוא למראית עין יש אנשים שלמעשה כל חייהם הם לבד והלבד בא מבפנים לדעתי הלבד הוא בחירה של כל אחד מאיתנו. כמה לבד להיות עם עצמו כמה לגלות פתיחות ולהושיט יד ולחייך. הלבד שלי הוא לא רע וגם לא טוב אלא חלק ממני. חלק קטן שאני נותנת לו לצאת החוצה כשבא לי להיות עם עצמי ולהיות עם עצמי יכול להיות דבר טוב, אני עד היום מגלה המון על עצמי. אני אוהבת את הלבד שלי את השעות המוקדמות של הבוקר, סתם הליכה על חוף הים, או קריאת ספר וגם מצד שני את הרעש של ילדיי המקסימים, את הבילויים הצחוקים , המשפחה שכל הזמן ברקע וכשנמצאים בזוגיות חשוב להיות ביחד אבל גם חשוב שכל אחד שומר עם הלבד הקטן שלו.

האמת, די כיף לי עם הלבד שלי..

כלומר, זה לא שאם יגיע עכשיו מישהו אני אגיד לו שאני רוצה להיות לבד אבל אני לא יושבת ובוכה כל היום על כך שאני לבד... קודם כל אני לא לבד, אני אצל ההורים ואין לי כ"כ רגעים של לבד עם עצמי, מה גם שיש לי תינוק מקסים ומתוק שדואג להעסיק אותי :)... אבל אתם יודעים משהו, אני מרגישה שיצאתי מסוג של בית כלא ואני מרגישה שעכשיו אני נושמת שוב... וכיף לי.......... אני מאחלת לעצמי שאני אמצא גבר איתו אוכל להקים זוגיות ולהיות מאושרת באמת, אבל בינתיים אני לא סובלת.. וטוב שכך!

הלבד לא נוגד את הביחד

גם כשחיים בזוגיות הכי טובה שאפשר, כל אחד מבני הזוג עומד בפני עצמו זו גם אחת הסיבות שכל אחד מבני הזוג צריך גם את הלבד שלו... בדרך כלל כשנמצאים קצת לבד, גם בתוך זוגיות, מגיעים לתובנות שלא ניתן להגיע אליהן כשמחוברים אחד לתחת של השניה הלבד בזוגיות צריך לבוא מתוך נתינה אמיתית ומתוך זוגיות חזקה ויציבה - הלבד בהרבה מקרים יגרום לריגושים לא להיעלם בתוך סבך הזוגיות, אלא יצית אותם שוב ושוב לא יצא לי להיות ממש לבד לאורך תקופה, ככה שבנושא זה כל מה שאכתוב יהיה תלוש מהמציאות <שלי>, אבל רק אומר שלהיות לבד לאורך תקופה זה לא הדבר הכי בריא, לכן צריך למצוא את בן הזוג שיתן וגם יקח מרחב מחיה לשני הצדדים

Rtitan

New member
חשבתי על זה המון... "הלבד שלי" ../images/Emo221.gif

כשהגעתי הנה, אל הלבד, זה היה Rtitan חבול, פגוע, מעין "מת מהלך" שכזה שמנסה לשרוד רק עד הבוקר שלמחרת. פליט של זוגיות שהתמוטטה ברעש עצום, ובלב מרוסק למיליון רסיסים זעירים. כל מה שחיפשתי היה מקום שבוא אוכל להיות, רחוק מהעולם, ללקק את הפצעים ולנסות להחלים ממה שקרה שם. בחרתי לגור בבית בגליל, שיהיה לא רחוק מהילדים שלי, אבל גם לא קרוב למקום שבו היתה הזוגיות ההיא. רציתי להיות לבד, והייתי לבד - איש ביישוב לא הכיר אותי, ואני לא הכרתי אף אחד אחר. הייתי יוצא מהבית לפני ששאר התושבים התעוררו, וחוזר לביתי אחרי שרובם נרדמו. הלבד הזה היה מקלט בטוח, והיה מקום שבו למדתי על עצמי - מי אני, ומה אני צריך. לא חשבתי שאי פעם ארצה זוגיות נוספת אחרי הדרך שבה הקודמת הסתיימה - אבל ידעתי שיהיה מה שיהיה, אני רוצה להבין מה היה גרגר החול שהרס את מה שהיה לי. הלבד הזה נתן לי את האפשרות להיות אני בעצמי, להבין, לנתח ולעשות את השינויים הדרושים כדי שמתוכו ייצא RT חדש יום אחד. הלבד הזה היה מצב של "חוסר הכרה" כמו אחרי פציעה חמורה, מצב שבו כל המשאבים מופנים כדי להחלים, וכשיגיע היום המתאים, אתעורר מהמצב הזה לחיים חדשים. אינני יודע מתי זה קרה, אבל יום אחד הוא הגיע, חזרתי להכרה, חזרתי לחפש חברה, לחפש שוב חברת בני אדם, ולא להאמין - גם חברת נשים
. הלבד הזה איפשר לי להגיע לכל מערכת אחרת, אדם שיודע על עצמו הרבה יותר ממי שהייתי. הלבד הזה איפשר לי להבין בני אדם אחרים, ויותר מהכל - הלבד הזה לימד אותי להבין לאילו תהומות אפשר להדרדר - אבל שגם משם, אפשר לעלות בחזרה אם רק מאמינים שאפשר. אפשר להיות מלא גם כשאתה לבד, ואפשר להיות לבד גם כשאתה בסביבה שוקקת חיים - ואין כל רע בלדעת שמדי פעם אני רוצה לחזור אל הלבד שלי, הוא עושה לי טוב ומאפשר לי לעבד חוויות כמו ששינה מעבדת את מאורעות היום ומסדרת מחדש את הזכרונות במוח. כמו שכתבו כאן כבר לפני - גם בזוגיות הבאה שלי, יהיו רגעים שארצה להיות לבד, ויהיו רגעים שארגיש שבת הזוג שלי מעדיפה להיות לבד - וזה נכון לתת לכל אחד את המקום שלו, את המרחב שלו להיות עם עצמו, כדי שכל אחד מאיתנו יוכל לחזור אל הזוגיות אחרי "שינה טובה" של לבד - פשוט כי רוצים להמשיך להיות יחד.

../images/Emo46.gif

תקרא, תלמד ותפנים! R - אתה נותן קורסים לגברים באיך כותבים לב? פלקה פה.. מוכן לארגן לך קבוצה. נו.. פלק.. אל תתבייש.. תבקש.

felka

New member
אני מספיק גדול בשביל להיות קבוצה רק שאני

מעדיף לדבר ולא לכתוב ... זה יוצא לי מוצלח יותר ו.... כן את חנפנית לא יעזור לך

למעלה