כבר כתבתי את זה למישהו כאן...
כולנו מרגישים לבד מדי פעם, עד היום הלבד הזה חובט מדי פעם - אבל הוא טוב ומלמד אותנו על עצמינו לא מעט. ויחד עם זה, בתקופה הראשונה יש את ההרגשה של "ללכת לאיבוד" ואפילו אין לנו מושג היכן - אני זוכר את התקופה הזו היטב. בתקופה הראשונה אחרי שנפרדתי מה-X-ית שלי, נסעתי למקום שאני מאד אוהב בנגב. מקום שאני עובד איתו, ובאחת המפגשים ממש בזמן הפרידה, מנהל המקום בא ואמר לי "RT - אתה נראה שאתה צריך להתנתק - בוא אלינו לכמה זמן שתרצה - וניתן לך מיטה חמה, מים ומזון עד שתחלים". לא עבר שבוע והגעתי לשם. קיבלתי חדר, וישבתי שם. בכל יום הייתי קם מוקדם מאד בבוקר, ויוצא החוצה מהשער והולך ברגל, או נוסע במכונית ולא יודע לאן. הלכתי לאיבוד שם פעמים רבות מספור, והייתי חוזר למקום הזה רק כשכבר הייתי עטוף כולי בשכבת מדבר עבה וקשה, להתקלח, להחליף בגדים לכבס ולצאת שוב. בשקט, בלי לדבר עם איש. באחד הימים חזרתי מוקדם בבוקר משבוע "בחוץ". זה היה יום ששי, ונכנסתי דרך השער בסביבות 6 בבוקר, עם בגדים מטונפים לחלוטין, שיער מלא אבק אבל הרגשתי שיש משהו... רציתי לראות מישהו לידי. בדרך לחדר שלי, עבר מנהל המקום, ראה אותי מלווה אותו במבטי וניגש אלי. הוא הניח יד על הכתף, חייך, והמשיך בדרכו... הלכתי לחדר, התקלחתי במשך שעה ארוכה תוך בכי משחרר וקורע קרביים. נשארתי שם לישון כל היום במיטה שחיכתה לי. לעת ערב, יצאתי לכיוון חדר האוכל והגעתי בדיוק בזמן הקידוש. "שבת שלום RT..." הוא אמר בזמן הקידוש "ברוך שובך..." והתקרבתי לשבת בין החברים שהיו לי שם. זהו - חזרתי. חשוב שתדע - אנחנו כאן אם תרצה לדבר, לשתוק... סתם להרגיש לא לבד
.