אני והכדור

polegra

New member
אני והכדור

כן נעלמתי קצת....חפפתי את הבחורה החדשה שהגיע להחליף אותי (מי אמר שצריך להביא אנטנה מהבית שאולי תעזור לקליטה??) והייתי דיי עמוסה כי לא הספקנו כלום...אבל לא זה האישיו לפני שבוע התחלתי קורס הכנה ללידה מילא ההרגשה שבים כל ההריוניות אני נראית חריגה...כי אני פשוט נראית רק מאוד שמנה עוד נוסף לי הראש דאגה חדה לפני שבוע הכריזו כי שבוע הבא בשעה הראשונה יהיו תרגילים אז לבוא עם בגדים נוחים ונעליים נוחות פעם אחרונה ששמעתי את המשפט הזה אני חושבת שעוד הייתי במיימדי נורמאל.... בגלל הבטן הגדולה שצומחת כל יום (חמסה חמסה שום בצל דבש וטחינה) אפילו מהמיטה יש פעמים שאני לא מצליחה לקום בלי עזרה...אז שאני אעשה תרגילים???? אתמול דווקא קמתי עם מצב רוח טוב הלכתי לרופא בשביל לגלות שמשה כבר שוקל כמעט 2 קילו ושניה לאחר מכן בחיוך גדול אמר לי....ואת כבר בשמירה...לא? לא אמרתי...אמרת לי שאם אני מסוגלת לקום את ללכת לעבודה אה הוא אמר... טוב אז עכשיו את בשמירה מילא הבכי שלי....אבל הצרחות והריבים עם הבוסית מאתמול (החפיפה לא הסתיימה..לא הגיע לשליש אפילו) עוד איך שהגעתי לקורס אתמול היא אומרת בחיוך הגברים מוזמנים להוריד את הכדורים מלמעלה אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אני אשב על כדור כזה??? כולן התיישבו ואני עם חיוך מבוייש יושבת ליד הפולני עדיין על כיסא מחייכת אליו אומרת לו אין סיכוי!!!! אני לא אמרח פה על הרצפה מול כולם כשזה יתפוצץ!!! היא מסתכלת עלי אני עליה היא שוב מסתכלת עלי אמרתי...אני לא אשב על זה..זה לא יחזיק אותי זה מחזיק גם אנשים כבדים מאוד כבדים זה דבר אחד ואני נמצאת בקטגוריה אחרת לגמרי...הרבה מעבר חייכתי :) זה מחזיק עד 300 קילו היא אמרה טוב.... אין לי כבר טיעונים לזה קמתי לאט לאט התישבתי מחכה לשמוע את הטססססססססס של בריחת האויר וסיננתי לפולני...אם זה מתפוצץ אתה זה שמרים אותי!! לאט לאט נרגעתי....הרשתי לכדור לשאת את כל המשקל שלי ו.... היו רגעים שאפילו נהנתי מזה אז לא.... הוא לא התפוצץ והצלחתי לעשות כמעט הכל אמנם רוב הזמן החזקתי את רוב המשקל על הרגליים כי לא היה לי בטחון לחלוטין בכדור אבל החלטתי שהיום אני הולכת לקנות כדור ולהתחיל לעשות את התרגילים בבית עם קצת יותר בטחון עכשיו כשעבר הפחד מהכדור נשאר רק הפחד של ללדת בלי אפדורל על שרפרף ושמשה יתליח להתמקם בתעלת הלידה כמו שצריך למרות כל השומן למדתי ב8 חודשי ההריון הזה שהריון הוא לא קל להיות שמנה בהריון עוד יותר לא קל אבל הכי קשה זה....להיות עם פחדים של השומן מבטיחה להמשיך לעדכן :) טלי

השארת אותי עם דמעות בעיניים

מה שלא יהיה . זה מאוד קשה לעבור הריון בעודף משקל ולהרגיש קלילה. הסעיטואציות לא מוכרות לנו כנשים שמנות פתאום אנחנו מבינים כמה כדאי לרזות לפני ש,,,,, הפחד הכי גדול שלי שכשאהיה בהריון (
שם מלח לימון ופלפל עם הטחינה של פולגרה חחחח) לא אוכל להחזיק את עצמי לסוף ההריון שלא נדבר על הלידה הקשה. מחבקת אתך

polegra

New member
../images/Emo24.gif מחבקת חזרה

ו....האמת....אני אומרת את זה כל הזמן לא הייתי יודעת מראש בחיים לא הייתי נכנסת להריון במשקל כזה בלי קשר ליופי ולבריאות... כבר שקלתי 100 קילו יותר ולא היה לי קשה לזוז לא נדרשתי לעזרה לקום מהמיטה או אפילו סתם להסתובב מצד לצד במיטה שיש ימים שזה בלתי אפשרי הריון משפיע שונה על הגוף מאחלת לך שכשזה יקרה (חמסה חמסה טחינה קובנה ובורקסים וקצת גחנון של דובי) זה יהיה קל ונפלא טלי

../images/Emo25.gifפשוט אוהבת אותך../images/Emo24.gif

אין לי מילים לתאר כמה את מרגשת אותי בדברים שאת עוברת עם ההריון הזה ..... אוהבת אותך המון ומאחלת לך המשך הריון תקין חמסה שום בצל עגבניות מרוסקות גרבר ומטרנה חיחיחי נשיקות לך ולפולני וכמובן למשה הקטן חחחחח

polegra

New member
שום בצל ועגבניות?

עשית לי חשק לשקשוקה :) אוהבת אותך המונים!!!!!!! טלי

מקסימה אחת, עשית לי לחייך ../images/Emo13.gif

אני שמחה וגאה בך על שאת מותירה את החששות שלך בצד וזורמת. ריגשת אותי מאוד
שרק יהיה לך בהצלחה והמשך היריון קל ובעזרת ה' יש לך בייביסיטר כבר מוכן ומזומן(
). אוהבת המונים... אפרת

polegra

New member
אני פותחת בוקינג לבייביסטר :)

תודה על התגובה }{}{ טלי

דפנהאי

New member
אם את מוצאת דרך ללמד את משה

איך להכינס נכון לתעלת הלידה - תודיעי גם לי. גם לי יש משה קטן בדרך, והמשה הקודם וגם אחותו רבקה לא ידעו להיכנס כראוי ונולדו הפוכים, מה שהצריך לידה ארוכה ודי כואבת. כל הכבוד על האומץ לשבת על הכדור, ועל השיתוף של הפולני בתכניות, ותהיי בשמירה. את יודעת שכלום לא שווה את הלידה המוקדמת או עוד צרות. ודבר אחרון - כל כך מסכימה איתך על הכובד האחר בהריון. זה לא משנה כמה את שוקלת, הריון מכביד אחרת מאשר משקל גוף שמן. אני עכשיו בהריון שלישי, וכבר כבד לי, למרות שזה ההריון שאני שוקלת בו הכי פחות מכל השלושה.

אחחחחחחחח טלוש יפיפיה../images/Emo13.gif

אני פשוט נהנת לקרוא אותך. את כ"כ מתוקה ונעימה ויש לך כתיבה כ"כ סוחפת. אני אומרת שתתני לעצמך יותר בטחון ושבי על הכדור בהנאה- גם אני הססתי להתגלש על המתנפח ופשוט נהנתי מיזה שעד היום בעבודה אני לא יודעת מה יותר כייף, לעלות ולהשגיח במתנפח ולהקטין ראש אווווו להיות מפעילה ושטותניקית כדי להתגלש
אני לא יודעת מה זאת חוויית ההריון בכלל (לא רזה ולא שמנה) אבל יודעת שאם לוקחים את ההריון כחויה נעימה ונותנים לגוף להוביל אותנו אנחנו נהנים יותר ולא מרגישים כמעט את ההריון (לפחות ממי ששמעתי גם שמנות וגם רזות). אני מאחלת לך הריון קל ומוצלח ואני מחכה כבר ללידה. איזה כייף זה. תמסרי לפולני ד"ש
ומחכה כבר לראות אותך אמא.

lizush

New member
../images/Emo24.gif

כיף לקרוא, כרגיל. תשמרי על עצמך ועל משה.. אני גם בטוחה שהפולני ישמור על שניכם, כי אם לא הוא יצטרך להישאר לבד בחושך..

למעלה