אני והיא..

אני והיא..

לפני שפגשתי אותה.. עוד בשלב שבו פתחנו לבבות בטלפון.. היא הקריאה לי מהסיפורים שהיא כותבת. סיפורים אירוטיים מופלאים.. עם נגיעה בנשים.. ביחסיי שליטה.. בכניעה.. אהבתי כל מילה שהיא כתבה.. התענגתי על הדרך שבה היא הקריאה לי אותם בטלפון.. במין חושניות מרמזת.. אני חושבת שאחרי כמה סיפורים.. כבר היה ברור לשתינו שיש קליק.. שיש מצב למגע הדדי... וכשנפגשנו בבית קפה תל אביבי... בפעם הראשונה... הכל הריח קצת כמו בליינד דייט... דיברנו על החבר המשותף שהכיר בנינו... שתינו עשינו איתו אהבה בעבר.. פתאום הסתכלנו בעיניים וידענו. מייד היא התקשרה אליו.. מציעה לו להיות הנקניק שבאמצע הסנדביץ' של שתינו... הוא הפתיע... סרב בנימוס... וסיפר שהוא מתחתן בקרוב.. זהו. המילים היו כבר על השולחן... ובכל זאת לא דיברנו על זה בגלוי.. רק כשהיא באה אליי הביתה.. המתח גבר.. והנגיעות התחילו.. אני מתגעגעת לריח של שדיה למשחק בשיערה המתולתל והרך למגע שיערה על החזה שלי.. כשהיא יורדת מטה מטה.. היה לה מגע מטריף.. מגע של אישה. רק אישה יכולה לענג כך אישה אחרת.. היו בידיה כל הסודות.. לכל המקומות הנסתרים המענגים.. היא תחבה אצבעותיה עמוק בתוכי.. מכופפת אותם.. כאילו רומזת "בואי אליי" הרגשתי תחושה חזקה.. מין צורך דחוף להשתין.. היא צחקה.. והמשיכה.. בידה השניה מטיילת על כולי.. חופנת שד.. צובטת פיטמה.. נעה המעגלים מעגלים על בטני.. וממלמלת כאילו לעצמה... "את מדהימה.." "יפיפייה שלי..." "את כל כך אישה.." המילים שלה הרעידו אותי... לא פחות מהאצבעות שהיו עמוק בתוכי.. היא התכופפה וליקקה את אצבעותיה.. שנכנסו ויצאו.. ביקשתי גם.. היא טבלה אצבעותיה בתוכי.. והגישה אותן לשתינו.. ללקק.. הלשונות שלנו נפגשו.. הטעמים התערבבו.. ושוב טבלה אצבעות.. ושוב ליקקנו אותן יחד.. נטרפתי... היה לי כל כך טוב.. ובכל זאת.. היה חסר לי זין.. גבר עם זין שיעמוד שם בצד ויסתכל.. לא יורשה להצטרף.. אולי בהתחלה גם לא יורשה לגעת בעצמו.. רק שישב שם וישתגע מהמראות... מהריחות.. לרגעים דמיינתי שיש מישהו יושב שם בצד.. התחשק לי לגשת אליו.. ולקרוא ללימור להצטרף.. להתיישב מולו על הברכיים.. כשתי שפחות כנועות.. ולחכות להוראותיו..

bugbuster

New member
כן יקירה, את והיא, ועכשיו כבר נפתח

לך "רומן" נוסף, את והפורום. מקווה שהזהירו אותך, אני למשל לא המחבק הגדול, אז יאללה, לכתוב, עוד, עוד ועוד.
ככלל, כל אלמנט חריג לפנטזיה, שתי נשים, שני גברים, הרכבים ושילובים, וכמובן כל תאור וכתיבה המגיעים לדרגת סיפור, כל אלה השונים מקיום יחסים שיגרתי, אם קיים כלל מושג קיום יחסים שיגרתי, אז אולי משהו מעט שונה מהרגיל הוא מיד נושא טוב לכתיבת פנטזייה ולפורום הזה. כל זה פתיח ארוך כדי להגיד לך מילה טובה על הכתיבה הנוכחית. להמחשה עייני ערך תגובות. זונה לארבעה הניב מיד תגובות, וזו הנוכחית פחות, (בהמעטה,) ולא שכתיבה זו איננה טובה. אלא שהיה משהו מאתגר לתגובה מיידית בזונה לארבע שלך. וכן, זו הייתה כתיבה ראשונה שקבעה רף יפה וגבוהה. רק אל תצטערי על כך שקבעת רף גבהה כבר בכתיבתך הראשונה, מה שמחזיר אותנו לאמירות הממריצות לכתיבה הבאה. יאללה, לכתוב,לכתוב את הפנטזייה הבאה.

dickie

New member
אוהב לילה

אוהבת יקרה שוב רציתי להחמיא על הסיפור ולהבטיח לך את החוויה המשלימה עליה דיסקסנו. כשלא יהיו בעיות טכניות או דומסטיות - It's a date.

למעלה