אני והחייל שלי

אני והחייל שלי

מה יגיד לכם הלוואי שתיגמר המלחמה .. אהוב ליבי כרע בלבנון לצערי . אני כלכך דואגת וכל הזמן יורדות לי דמעות .. וכל הזמן יש לי תסריטים מסוייטים בראש כל צילצול בפלא אני קופצת וכיף לשמוע את הקול שלו למרות שהוא נשמע סחוט הנחמה היא שהוא בסדר .. יש לכם אולי דרך לעזור.. חשבתי על זה אם כל אחד יקח כמה דק' ביום { גם הוא לא דתי או מאמין..אבל הוא יהודי וכל עם ישראל אחים..} ויקרא תהילים לישועת עם ישראל ואם לא תהילים אז סתם שיחת בקשה מבורא עולם שירחם עלינו ויחזיר את כל החיילים בריאים ושלמים ושלא נדע עוד צער כזה תאמינו לי כל אלה שנפצעו / נהרגו פרחים וכל החיים היו לפניהם והלב שלי נקרע על כל אחד מהם ואין כבר כוח . נמאס לי לרדת למקלט שיבוא כבר שלום ! אני יודעת שההודעה שלי משעממת אולי יחסית לשאר ההודעות חייבת להפרוק קצת לפני שאני מתפרקת..

שילה1

New member
מקווה שכבר שוחחת עם אהובך.

חזקי ואמצי,את,הוא וכל חיילינו ,באשר הם.

s h o o s h a

New member
הודעה מרגשת

אנחנו כותבים ומדברים על המהלכים של המלחמה, על המדינאים ואנשי הצבא ובאה את, כמוני, כמו רבים וטובים אחרים, אחת פשוטה עם הודעה קטנה ובקשה צנועה שמצליחה אותי לרגש.ואני אתך נושאת תפילה שייגמר, שישובו הבנים של כולנו בשלום, ישובו אלו שבשבי, שיחלימו הפצועים ומשפחות השכול- מי ייתן בהם את הכוח להמשיך ולשמר את זכר יקירהם לעולם ועד.

למעלה