אני והוא

bulb

New member
את יודעת מה אומרים...

the best things in life are free מצד שני, אל תאמיני לכל מה שאומרים. נ.ב. אפילו גזוז שמעו על גוביינא

bulb

New member
מצד רביעי...

אם מדובר במערכת של קח-תן ,אז האם עלמה הענוגה לוקחת או נותנת (בלי מרכאות כפולות ו/או קונוטציות שליליות ,תודה)? מה טיב עסקת החילופין ומהי העמלה הכרוכה בהליך? האם מדובר בפרוצדורה מייגעת ומאוסה או בעבודה מספקת ומענגת?

אני...../images/Emo9.gif

יש לי למי ואני כבר נותנת ולוקחת

bulb

New member
קולה של אמא:מתי תביאו קצת נחת?

עוד שנתיים וחצי למניאק (;

אני עדיין צעירה

בשביל הנחת הזה
ולמה שנתיים וחצי עד שיהו לנו 6 שנים? אני פועלת בקשר לדברים מציקים לי.. לא מחכה עד לחתונה כדי לפתור אותם (למרות שכרגע אין בעיות שכאלה ושגם לא יהיו)

100100100

New member
כן גם לפני הנישואים זה היה

והוא יודע שזה דברים שמעציבים אותי והוא תמיד אומר זה לא בכוונה לא חשבתי שהנישואים יפתרו את זה ובטח לא בגלל זה התחתנתי להפך הדברים האלה גרמו לי לחכות עם החתונה שהרי תמיד אהבנו ומאוד מאוד ורק אני נפגעת כל הזמן מהדברים הבאמת קטנים האלה (אני יודעת שהם קטנים) אבל חשבתי שתהיה לו פתאום הרגשה כמו: זו אישתי ואני צריך לדאוג לה

bulb

New member
את נהנית לסתור את עצמך?

"לא חשבתי שהנישואים יפתרו את זה ... אבל חשבתי שתהיה לו פתאום הרגשה כמו: זו אישתי ואני צריך לדאוג לה" ראשית ,היי סגורה על עצמך שנית ,עכשיו זה הזמן להתקשר ליועץ

100100100

New member
אני רואה את זה כ.....

למה אני צריכה "להתחנן " ליחס ....... למה זה לא בא לו טבעי לדאוג לי כמו שאני דואגת לו ולסביבה......

magenta73

New member
אוקי...

"אני באה מבית שאמא עושה ברוגזים לאבא , וכמה שאני ראיתי את זה מהצד ושנאתי ואמרתי שאני לא אהיה כזו, אני כזו..... " למה? בגלל קטשופ? בגלל שהוא לא מוזג לך שתיה? זה לא חדש... זה לא פתאומי... ידעת את זה לפני שנכנסתם מתחת לחופה... זה לא הולך להשתנות רק כי הוא שבר כוס... למה להיעלב מזה כ"כ ואז לא לדבר? אני מציעה טיפול זוגי. באמת.

100100100

New member
אני נעלבת כי

לדוגמא בארוחה של שישי בערב הוא יכול למזוג לעצמו לשתות ואני לידו הוא פשוט לא שם לב ולא שואל אפילו אם למזוג.... ולא רק לי אלא לאף אחד אחר זה לא ספציפית אליי לא מצליחה להבין את זה .......

magenta73

New member
אז למה התחתנת איתו?

יש אנשים כאלה. קורה. וזה גם לא נגדך. אז ממה פתאום להעלב? ועוד לעשות ברוגז? אין מה להבין, יש לקבל...שזה הוא...

Lil Kitty

New member
אז הוא אגואיסט מותק

ואנשים כאלה לא משתנים. חבל מאוד שציפית שחתונה תשנה אותו, כי לי אישית נראה שהוא בכלל לא מודע לבעיה הזו. הייתי בקשר מעל שנה עם בן אדם כמו בעלך, והדבר בסופו של דבר הוביל לפרידה. הוא אגואיסט. אז או שתשקיעי מאמצים ותשני אותו, או שתקומי ותלכי. ושאני אבין, במשך כל השש שנים האלה, איפה היית? למה לא דיברת על זה? מה זה לא הפריע לך לפני כן? היית צריכה כבר אז להקדיש לעניין תשומת לב. לא מתחתנים כשיש בעיה כל כך רצינית בין בני זוג.

100100100

New member
כן דיברנו על זה

אבל הוא לא כזה מטבעו.... אני פשוט רציתי להבין למה בן אדם הוא לא כזה הוא לא מהגברים המניאקים בכלל אבל אם הייתי מבקשת הוא יוריד את הירח בשבילי אם אני רק יגיד הכל קדוש בשבילו אני יודעת שגם אני הבעיה כי אולי אני נכנסת הרבה יותר מידי לקטנות אנחנו אוהבים מאוד אבל הדברים הקטנים האלה שוברים אותי ואני כל פעם נאטמת לא התחתנתי בציפיה שהוא ישתנה אני יודעת שלרוב אנשים לא משתנים הוא בעצמו הציע לא מזמן שנלך לייעוץ זוגי הוא מוכן לדבר על הכל להקשיב ולנסות לפתור אני פשוט דיי קשה

נסיכה ג

New member
הלו גברת תקשיבי

הבחור א ג ו א י ס ט !!!!!!!!! חייתי עם אחד כזה וסבלתי קשות, לא יעזור לך לא תצליחי לשנות תחשבי היטב מה את עושה אתו!!! הבעיה היא לא בך אלא בו!!! איזה גבר לא יושב ליד זוגתו כשנכנסים לאכול במסעדה כלשהיא???? סוציומט חושב רק על עצמו, סוציומט לא מסוגל לחשוב על אחרים!!!

Kal El s

New member
אז בשביל מה להתחתן??

אני פשוט לא מבין את זה. למה לעזאזל אנשים מתחתנים עם מישהו שעוד לפני הנישואים יש דברים שלא מקובלים בהתנהגות. הטעות הכי גדולה זה לחשוב שהנישואים משפרים את המצב.או הכי גרוע שהבאת ילד לעולם תשפר את ההתנהגות של בן או בת הזוג. לא! גם נשים שמתחתנות עם גבר שלפני הנישואים הביא להם פליקות קטנות כאלה, וחשבו שאחרי הנישואים הוא ישתנה, מוצאות עצמן נשים מוכות. לא מתחתנים אם זה לא זה ב-100 אחוז! צריך לצאת מנקודת הנחה שנישואים בד"כ רק מחמירים את ההתנהגות בגלל השחיקה ועוד פרמטרים אחרים. אז בעיקרון, הבעיה היא לא בך, אלא בבעל האידיוט האגואיסט שלך שנראה כאילו הוא לא שם עליך קצוץ. וחבל שהסכמת להתחתן איתו כשעוד לפני זה הוא התנהג כמו אידיוט. לא מתגרשים בגלל דבר כזה,קודם תלכי לייעוץ איתו. מקווה שיהיה לך טוב..

100100100

New member
כשאתם התחתנתם זה היה 100%

מה לא היו דברים שלא היו בסדר? לא יכול להיות הרי אין 100% אין התאמה כזו תקנו אותי אם אני טועה לא יכול להיות שיבואו 2 אנשים מרקע שונה והכל יהיה טוב

למעלה