אני והדאבל די שלי

dori78

New member
אני והדאבל די שלי

נראה לכם?!
גם אם היה לי לא הייתי מעלה לפה תמונה כזו...

טוב, אז לפני כמה ימים מישהו ראה אותי מורידה את הקסדה והתחיל לצחוק.
שאלתי מה כל כך מצחיק, הוא אמר:
"מה עובר עלייך, כל הקטע בדאבל די זה שלא צריך לפתוח ולסגור כל פעם מחדש, רק לשחרר קצת וזה עובר את הסנטר".

אותי דווקא לימדו, שבכל קסדה עדיף למתוח כלפי חוץ את הרצועות, גם בחבישה וגם בהסרה.
זה גם לא כזה מסובך, לפתוח לגמרי ולסגור מחדש בפעם הבאה.

אז מה, יצאתי פעורה רצח?

מיצו

New member
גם אני אוהב לפתוח כל הדרך, לגמרי

את הרצועות כמובן. מאז ומתמיד.

INKBOY

New member
גם אני פותח לגמרי מחדש כל פעם.

לא עובר את הסנטר חלק. האמת, אני עושה את זה כל כך אוטומט שזה באמת לא משנה. אגב בקסדה קודמת שהייתה לי לא הייתי פותח כל פעם מחדש אלא רק משחרר את הרצועה עד הסוף וזהו כמו שהמליצו לך.
אולי פשוט עניין של אורך רצועה ודרך חבישת הקסדה.
סתם לצורך ההשוואה, הקסדה הקודמת הייתה שואי רייד 2. וזו הנוכחית שואי XR1100.

gamgam

New member
ממש לא. "כל הקטע" ב-DD זה שהיא סגירה בטיחותית יותר

וזו מהותה. לא יעדו אותה להיות דווקא אופציה לעצלנים.
&nbsp
גם ככה רכיסת קסדה לא לוקחת ליד מיומנת יותר מ-3 שניות (יותר זמן ממה שיש לרוץ לממ"ד ב"עוטף") והניסיון לחסוך אותם נראה לי מיותר.

dori78

New member
לא, סתם תמונה מגוגל

יותר ספציפי - מהאתר הזה.

אני עם Arai axces 2

Yehuda Badihi

New member
לא יודע מה זה פעורה רצח אבל בהחלט לא צריך לפרום את כל הרצועה

אמור להיות לך גם איזה מעצור שאת אמורה לשחרר עד אליו ואז זה אמור להספיק לסנטר לעבור את הרצועה גם בהסרת הקסדה וגם בחבישתה.

ariel00i

New member
גם אני פותח עד הסוף

ניסתי בהתחלה לשחרר ולהוריד וגיליתי שזה יותר מציק מאשר לפתוח לחלוטין, אני גם בדרך כלל גם סוגר אותה חזרה כי אני תופס
אותה רק מהרצועה שאני הולך (שלא יווצר מצב שבו אני חושב שהרצועה סגורה, אני בא לתפוס את הקסדה משם והיא נופלת).
&nbsp
אחרי תקופת הסתגלות הרצועה גם מקבלת את הצורה של הDD ואז זה בכלל הופך לעניין נורא פשוט.
&nbsp
הצעה: תתפסי עוד מישהו עם קסדה עם סגירת DD ותעשי איתו תחרות מי מוריד ושם יותר מהר...

dori78

New member
יאללה, אתגר חדש במקום דלי הקרח

תחרות פתיחת/סגירת DD

מקצה למתקדמים: עם כפפות חורף.

tygger

New member
תלוי בסוג הקסדה.

אצלי בAGV הקודמות שלי. לא היו לי בעיות עם המנגנון. הייתי יכול לפתוח אותו עד המעצור שלו, מחליק את האגודלים קדימהתחת הרצועה וזה היה עובר את הסנטר ללא בעיה.
&nbsp
משום מה בקסדה האחרונה שלי שהיתה, גם של AGV, הרצועה היתה קצרה קצת ולא יכלתי להעביר את זה תחת הסנטר. או שאולי הסנטר שלי ארך.
&nbsp
בכל מקרה, יש קסדות ויש קסדות. אני אישית מעדיף את האופציה של הDD שתהיה אופציה להסיר את זה מבלי הצורך לפתוח לגמרי.

Yehuda Badihi

New member
מסכים. אצלי עם השואי מולטיטק זה יוצא בקלות ואילו עם קסדת

השטח הרבה יותר קשה (אבל אני לא מוותר :)) להעביר את הסנטר, את השפה העליונה ואת האף (לא ארוך במיוחד), סתם כי היצרן האידיוט לא חשב להאריך קצת יותר את הרצועה.

AdiL22

New member
שלי כבר שנים עם דאבל D.

לא אני, היא... בעצם, שנינו עם DD.

גם אני וגם היא פותחים עד הסוף את הרצועה, עניין של שניות בדדות.
&nbsp
בשטח דווקא אני לא פותח עד הסוף, אלא רק משחרר קצת את הלחץ של הDD (הרצועה כן?)
אבל שם הרצועה ארוכה מאוד.
&nbsp
תכלס אין באמת הבדל, אולי בלאי מואץ של כריות הלחיים? (שניתנות להחלפה גם ככה בכמה דולרים).

סינבד

New member
לא ממש הבנתי...

בכל אופן, מכיוון שאני לא מצליח להשחיל שום רצועה של שום DD דרך שתי הטבעות, בלי להסתכל היטב מה אני עושה שם בדיוק.
אני מרופף את הרצועה של השואי שלי עד הסוף וכדי להוריד את הקסדה ו/או כדי לחבוש אותה אני מחזיק את הרצועה קדימה עם האגודלים. אחרי שהקסדה על הראש אני רק מהדק את הרצועה במשיכה אחת.

AdiL22

New member
0 במוטוריקה עדינה

ואני גם ככה כל פעם שאנחנו רוכבים מוכן לפניך !
&nbsp
צריך לתכנן טיול פרידה.

Aricc

New member
אכן לא בנוי לפתיחה רק שחרור והידוק...אבל לא על סנטר דאבל די

uri ar

New member
סרטון הדרכה לדאבל די בעיברית

מזמן באמת לא היה לי צ'אנס להעלות אותו...

למעלה