אני והארכיון

איילת כ

New member
אני והארכיון

הכול התחיל לפני כמה ימים נכנסתי לארכיון ולפתע אני שומעת קול חלוש קורא איילת איילת, בהתחלה חשבתי שאני חולמת או הוזה, אבל לא! הקול חזר אבל יותר חזק והפעם הוא אמר איילת איילת, פליז תעזרי לי הוא התחיל לספר לי את סיפורו (אני כותבת עכשיו את סיפורו והדו שיח שהתנהל בינינו בגוף ראשון) אני-בהתחלה שהפורום היה בחיתוליו היו נכנסים הרבה אנשים אליי, אבל לאט לאט הכמות פחתה עד שלא נכנס איש, התפללתי לקב"ה שיביא מישהו שיפיג את השעמום הגובר שלי ואני עוד חילוני, אני מציין שאני חילוני כדי שתביני כמה מצבי נואש, לא הספקתי להגיד בעעעעעעעעע ואת נפלת אליי כמו מלאך משמים. כמו כמו קרן אור בעלטה... איילת (נבוכה) אני מלאך????? ועוד משמים??? קרן אור????? אתה בטח מתכוון לקרן, זאת לא אני. אני- כן, זה את. אותך ה' שלח אני מתחיל לשיר המלאך הגואל אותי... איילת מעלה חיוך על פניה ואומרת בהחלטיות אתה מוזר... אני מתמם- מוזר? אם כבר אני שרוט, אני מהאליטה של השרוטים... איילת (צוחקת) חחחח אל תגיד לי שגם אתה אומר את המילה הזאת כל יום... אני- מאיפה את חושבת שהכול התחיל???? הכול בא ממני... איילת (משלימה עם דבריו) שיהיה... אתה כמו חברי הפורום חסרי תקנה..., אבל רצית את עזרתי,כיצד אני יכולה לעזור לשרוט שכמוך??? אני (חוזר למציאות) אני כל כך בודד, אני זקוק לאנשים... כולם נכנסים לפורום ואף אחד לא נכנס אליי, ואם כבר נכנסים אז זה רק ל-2 דקות איילת- נו, מה הבעיה???? אני אהיה חברה שלך.... אבל יש תנאי... אני לרגע מבסוט עד הגג, אבל אחרי שאני שומע את התנאי אני שואל בחשש, מה התנאי??? איילת- בתנאי שלא תגיד את המילה שרוט בכל פעם שאנחנו נפגשים... אני (נאנח בהקלה) חחחחח זה התנאי????? כבר הפחדת אותי.... אני יכול לנסות.... איילת-יופי, ואני מבטיחה שכל פעם שאני אכנס לפורום אני גם אכנס לבקר אותך, טוב, היה נעים להכיר אותך אבל אני חייבת לחטוף תנומה קלה.... אז ביי ביי , נדבר בפעם הבאה שנפגש.... עד כאן החלק הראשון של אני וארכיון בפרק הבא יחשף מי זה הארכיון, כיצד הוא תיקשר איתי, .... אל תפספסו נ.ב זה מבוסס על סיפור אמיתי, שהתרחש בשעות הקטנות של הלילה..... וחסר למי שלא מגיב.......

איילת כ

New member
נחמד לדעת שמישהו מגיב....

אנשים תגיבו!!!!!!!, זה מתסכל שכמעט אף אחד לא מגיב..... ואני עוד טרחתי לעלות את השיחה שלנו על הכתב.. ושוב זה מתסכל........

נצל"ש......................

בס"ד ממחר (יום ראשון) ועד יום שני בערך אעדר מהפורום בגלל שאני יוצא עם חניכיי למחנה קיץ (שד"צ-נבטים-ניצנים). גילת תהיה כאן ובכל בעיה ניתן לפנות אליה. בנוסף ניתן לפנות אליי לסלולרי שלי שמספרו: 068293111 במקרים דחופים. להתראות ידידיי ואם משהו/משהי יוצאים למחנה הזה אז תרימו צילצול ואשמח לפגוש אתכם שם... סאלמת חברים!

חחח סיפור מעניין מתי ההמשך??????

ליאור ד"ש לכרמסלטים (אל תצפה מהם ליותר מדי) סתם אל תמסור להם ד"ש ממני ואגב אל תתחיל אם מישהי! צחוקים

ד"ש לכרמליסטים?

בס"ד אנחנו לא נהיה עם הכרמליסטים זה מחנה לשד"צ: שרון-שומרון,דן,צפון. לא מחוז חיפה!

lali37

New member
וואי, אהבתי...

וגם אני נפגשת איתו די הרבה... אבל אצלי זה לא כ"כ מרתק...

r3fl3ct10n

New member
אהבתי!!!

סיפור נחמד לשעות שכבר אי אפשר לחשוב... נ.ב פירמטתי את המחשב!! הוא חזר לעצמו!!!(יענו-אפשר לשלוח דואלים,לכתוב הודעות בפורום וכו' וכו'...)

r3fl3ct10n

New member
אני אשאל אותך ככה..

שאלה לשאלה-איך החיות בסרטים של דיסני יכולים לדבר??? שאלת את עצמך פעם???

lali37

New member
ארכיון זההמקום שבו כתוב כל מה שאי

פעם נכתב מפורום... מהעמוד הראשון ועד העמוד האחרון.... והוא לא יכול לדבר, איילת קצת (אבל ממש ממש טיפ-טיפונת) ש-ר-ו-ט-ה-

RRini

New member
איילת -איזה סיפור!!

שלום!! בסיפור שלך ממש מדהים (ולא אמיתי) אז מתי ההמשך............. ריני...

למעלה