אני-והאנדומטריוזיס...

oritiz

New member
אני-והאנדומטריוזיס...

זה הרומן כמעט היחיד שהיה לי השנה..ככה זה בימי הולדת-מריצים ככה בגדול את השנה..ומה גיליתי?זהו שכמעט כלום,חוץ מתופעות לוואי כאלה...אח"כ כאלה-בעיקבות הטיפול על התופעות הקודמות..כאלה או אחרות-הן נישארות בלקסיקון.עכשיו -כאבי שרירים פרקים(כניראה ביגלל זריקת הלוקרין)איך פיתתה אותי בחודש שלוו-חזרתי לגיל 20.ואז בא לי בוואת- אחת גיל 80.גלי-חום,וכאבי פרקים,שרירים דיקי-מרחף.ואת יום הולדתי-חגגתי במנוחה-נישמע לי הכי מפתה.בקיצור-אני והמחלה-בריקוד קבוע...

../images/Emo201.gif

אל תתייאשי אני יכולה להבין אותך, קיבלתי את הלוקרין לפני שבוע ויום והנה החלו להן התופעות כאבי שרירים ברמה של נתפס חזק ולא עובר, כל דבר הוא מבצע, גלי חום בקטנה ואפילו קוצר נשימה אחד במתנה וזה אחרי שהיה לי שבוע מצויין שחזרתי להיות אני ומלאת שמחת חיים ובנוסף לכל האמור לעיל החישוב של הימים לא הצליח לי אז לא הצלחתי להימנע מהמחזור של החודש והוא בא בבום ושיתק אותי ואתמול הרשיתי לעצמי לרקוד שעתיים בארוע מאוד מאוד חשוב ומשמח וקמתי בצורת סימן שאלה ונשארתי ככה עד הצהריים
בכל מקרה אין לי מושג מתי חגגת את יום הולדתך אבל....
המון המון מזל טוב שהשנה יתגשמו כל משאלות לבך
, שנה של בריאות חיוכים ואושר (וגם של
לאור מה שכתבת
) ובינתיים שולחת לך
ענקי תתעודדי אני

oritiz

New member
תודה-וקיץ-זאת העונה../images/Emo13.gif)

אהלן-אהלן...
וואלה-ממש תודה
אין לך מושג כמה אושר-לקבל ממך-ברכה כזאת@
הקפיץ לי את הלב ברגע...-את ממש נהדרת!
קשה לאמוד -את הערך של דברים כאלה-בזמן שכ"כ זקוקים לזה...למישהו שממש מבין... ואינשאללה -שבאמת יהייה טוב...והנה כבר החלטתי להיתפרע וללכת למסאג'סטית-וקצת להופעות חיות-ויום חופש נוסף-לטיולים של ת"א -למרות שהרגלים דוחפות למקום אחר...-קיץ זאת העונה..בעיניי...למרות שעד עכשיו שכחתי...-לא עוד... את בעד הקיץ?????איך את מרגישה היום???קיבלת אוליי-איזו עצה טובה לכאבים-חוץ ממשככי-כאבים????גם קפצתי לבדיקות דם-הבנתי שיש השפעות גם על השומנים-ולפעמים ס"ד. ושוב- תודה
.......-ושיהיו רק שמחות
ותשמיעי-קול....
...
......... .....

../images/Emo124.gif מספיק חזק?

חשבתי שאולי לא ראית את ההודעה או שבחרת לשקוע, וגם זה מותר לנו לפעמים בתנאי שאנחנו זוכרות להרים ראש ולצוף אחר כך. בובה בשביל זה אני פה לשלוח לך מיליון
כשעצוב והכאבים חונקים אותך ואני עושה את זה בכייף ואני בטוחה שכל אחת אחרת כאן גם. וואי איזה כייף לשמוע שיצאת ולקחת חופש ובילית גם אני צריכה, בינתיים אני שקועה לרוב בעבודה, באסה
. תשמעי קיץ זאת בהחלט העונה - ה
זורחת והציפורים מצייצות אז חייבים להיות אופטימיים לא? וחוץ מזה יש יותר מרץ לצאת מהבית ולטייל הכל יותר קליל ואני חולה על שמלות נפנף
ועל הבגד ים שלי! לגבי משככים זה מאוד אינדיבדואלי בהתקף חריף רק זריקת וולטרן עוזרת לי, היו פה המלצות לנקסין אבל למיטב ידיעתי צריך מרשם, בתקופות אחרות לפני שאובחנתי גם פפברין היה עוזר ושוב גם הוא צריך מרשם רופא...אני מקווה שזה יעזור לך... בכל מקרה שמחה לראות ששמחת החיים חזרה וחייבת להגיד לך שהמשכך כאבים הכי טוב שיש נמצא במוחנו הקטן וזה עניין של החלטה לא להיכנע לקללה הרובצת עלינו ולקום כל יום עם חיוך (ולפעמים עם איזה קוקטייל משככים
) ואז הכל נראה אחרת אני תמיד כאן בשבילך שולחת לך ים של
שיהיה אחלה ערב

למעלה