אני והאמא של החברה

• פותח הנושא 7411
  • פורסם בתאריך

7411

New member
אני והאמא של החברה

אני בן 16 וחצי ולפני איזה חודשיים הלכתי לחברה שלי תכננו ללכת לסרט ואז לחזור אליי הבייתה בשביל הפעם הראשונה כל פעם שהייתי בא אליה ראיתי את אמא שלה שתמיד גירתה אותי יותר מהחברה באותו יום שהלכתי לבית חברה שלי היא עוד לא חזרה מחברתה אז ישבתי בחדרה ונכנסתי לאתרי סקס בזמן שאמא שלה הייתה במטבח ובישלה. לאחר כ-5 דקות שכבר התחלתי להביא ביד פתאום נכנסה האמא והסתכלה עליי אך אני לא ראיתי אותה והמכתי לאונן. לאחר מכן היא הקרבה אליי וליטפה את גופי... נעמדתי מולה ללא מכנסיים והתחלנו להתנשק... ההרגשה הייתה כל כך טובה שהתחלתי להוריד את בגדיה וליקקתי לה את הצוואר ומשם לשדיה המעוצבים ולפיטמתה הקטנה והעומדת. לאחר מכן המשכתי ללקק את פיטמתה וירדתי לכיוון הכוס הלח והאדום שלה ליקקתי לה את הכוס האדום שלה ואז נשכבתי על המיטה והיא התחילה למצוץ לי היא מצצה לי כל כך חזק עד שכמעט גמרתי לה בפה וביקשתי ממנה שתפסיק. כשהיא הפסיקה היא התיישה עליי עם הגב לפנים שלי חיבקה את רגלי והתחלנו להזדיין לאחר שגמרתי לה בכוס היא אמרה לי לעמוד חיבקה אותי עם רגליה ושוב הזדינו כל כך חזק עד שכמעט גמרתי בפעם השנייה ואז היא לא ויתרה וביקשה שאני יגמור לה בכוס שוב וכך היה זה היה כל כך טוב שבסוף הלכתי הבייתה ולא יצאתי עם חברה שלי כעבור כ 3 חודשים התקשרה אליי האמא ואמרה שהיא בהריון ממני ואמרה שאם היא תעשה הפלה יש סיכוי שלא תוכל להיכנס להריון שוב ולאחר כמה זמן היא גילתה שהדבקתי אותה באיידס כי זה היה בלי קונדום ואז היא מתה א תתיחסו ל4 שורות האחרונות סתם המצאתי... נו אבל איך היה????

למעלה