אני וגופי..

basket case

New member
אני וגופי..

כיצד אתם מרגישים עם גופכם, והמראה החיצוני שלכם באופן כללי? איזו חשיבות אתם מייחסים לו? עד כמה הוא חשוב בעיניכם? האם אתם רואים את עצמכם כמושכים מינית? מה הייתם רוצים לשנות במראה החיצוני שלכם? חוצמזה.. יום ראשון סוף סוף עושים לי אינטרנט מהיר (במקום האינטרנט-חינם הזוועתי שיש לי..
), אז אני אוכל סוף סוף לגלוש כמו בן-אדם נורמלי.

אצלי זה משתנה...

לפעמים אני מרגישה טוב עם איך שאני נראית ולפעמים על הפנים, תלוי במצב רוח...
אם כבר לשנות משהו אז רק את את המחשבות והשיפוט שלי על איך שאני נראית- לא צריכה אותכם! קישטא!
תתחדי על האינטרנט...

Desert Voyager

New member
תלוי בתקופה ../images/Emo16.gif

קודם כל תתחדשי על האינטרנט מהיר, שיפור בזרימתך הכללית במרחבים... היו זמנים שלא יכולתי להסתכל על הפנים שלי בראי - גם זה קורה. כללית, אחרי הנשמה, הגוף הוא האוצר הראשון שלי, כך שאין מצב שאפשר לזלזל בו. מושך מינית? - אני לא חושב שזה ענין של הגוף. משיכה מינית נובעת ממשהו יותר פנימי. לא ניסיתי לשפוט
לשנות? חיצונית? הייתי משאיר את הגוף איך שהוא. פנימית בשמחה עושה לו איזה טיפול 10,000 . משפר את זרימת האויר לראוֹת, את זרימת הדם, פיתוח כשר הקליטה למה שסובב אותנו / שמיעה / תחושה וכו' מחדש אותו, כן, מחליף כל מיני, אבל לאט לאט שהוא לא יבהל
הרבה יופי לך!

kung fu

New member
תתחדשי על האינטרנט ../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif

אני עובדת על לקבל את הגוף שלי לגמרי. לפעמים זה מצליח, לפעמים פחות. אבל באופן כללי, אני מיום מיום יותר מקבלת את הגוף שלי (בהדרגה).

natalynataly

New member
הגוף... נושא עדין....

מעניין שדווקא, שהגוף שלי כבר לא בשיאו = שהכושר הגופני שלי קלוקל, שיש עליי 15 קילו מיותרים - סך הכל אני שלמה איתו. לפני שבועים קניתי חליפה: חצאית חולצה ומן עליונית קטנה כזאת, שלפני כמה שנים לא הייתי מעיזה לקנות בטענה "שזה משמין" עכשיו זה מוצא חן בעיניי, ושיקפוץ העולם! אני בהחלט שואפת לרדת במשקל, וגם פועלת בנידון - אבל בלי היסטרייה... אוהבת את עצמי - בסופו של דבר אני חושבת שזה המפתח. כאשר שנאתי את עצמי, גם שנראתי ממש טוב - היה נדמה שאני מכוערת. וכיום, טוב לי.... אז גם הגוף שלי טוב יותר. נהנת ממנו.

mimeli

New member
אצלי...

זה "נושא בטיפול". לא רק כי אני רוצ לרזות. האמת- אני כבר עובדת על הנושא זמן מה..בעיקר לקבל ולאהוב את עצמי/ את גופי (כמו שהוא). עד לא מזמן פשוט "התעלמתי" ממנו כליל.... אני עובדת עם תרגיל שאייל מהפורום "שלמות פנימית" הציע לי: לעמוד מול המראה ולהגיד 3 גדברים שאני אוהבת בגוף שלי. ואז 3 דברים שאני אוהבת שלא פיזיאים.(כמו יצירתיות, וכדומה) אני מגלה יותר ויותר דברים שאני אכן אוהבת. חוץ מזה,ני כרגע בקטע של "רווח משני" של להיות לא רזה שאני עדין זקוקה לשחרר... לא ירדתי השבוע אגב שום משקל, אבל בכל זאת מרגישה התקדמות..כי אני עושה עבודת עומק... סימון.

מממ... נושא טעון

אני והגוף שלי זה סיפור ארוך ולא קל. אולי זה נשמע מוזר, אבל אני נראת (לעצמי) הרבה יותר טוב בערב ובלילה מאשר בבוקר. ואני יו8דעת שהכל עיניין של הרגשה פנימית... ואני מנסה מאוד. אבל לפעמים אני ממש נגעלת מעצמי ונמנעת ממראות או לחילופין בוחנת את עצמי יותר מידי. אני כל הזמן משמינה וזה מעצבן אותי שאני לא מצליחה להשתלט על עצמי. ואני לא יודעת.. אני לא מצליחה לקבל את עצמי כמו שאני, מה הבעיה שלי? למרות שבכל זאת, חלה התקדמות משמעותית בהשוואה לאיך שהייתי פעם. אני נוטה להתלות בחיזוקים חיצוניים במקום להאמין לעצמי וזה גם לא ממש הדרך. בקיצור- לפני עוד דרך ארוכה. למימלי: את יכולה בבקשה לשלוח לינק של התרגילשל אייל מהפורום, נשמע מעניין. אוהבת אותכם, יום נעים!

mimeli

New member
הנה לינק למאמר ש"המתבוננת" שמה

כאן, כמה הודעות יותר למטה.לדעתי מציון ומאוד עוזר.. התחלתי לעבוד לפיו... בהצלחה!!
סימון

למעלה