אני ובעלי

ricki37

New member
אני ובעלי

מתווכחים כמעט על כל דבר והוויכוח האחרון שלנו עם תחילת השבת הוא על צבע המקרר. אני רוצה לקנות בצבע קרם והוא מתעקש על נירוסטה! אני מנסה להסביר לו שזה סתם נראה יפה אבל רואים על זה עוד יותר ליכלוך וכתמים אבל מה איכפת לו הרי הוא לא מנקה. בקיצור, פשוט מקרה אבוד כבר אין לי כוח לשטויות האלה בגרוש אני אומרת לכם!

בקשר לוכוח על המקרר

יש חיפויי נירוסטה או דמוי נירוסטה שלא סובלים מבעיית טביעות האצבע והלכלוכים הבולטים. כדאי לשאול גם בפורום צרכנות. מצטער שאיני יכול לעזור לכם עם שאר הויכוחים שלכם. ========== אגב, את בטוחה שהתכונת לפרסם את ההודעה הזאת כאן?

אפרת1334

New member
גם ג'וחא התווכח עם אשתו על כל דבר

הוא אומר שחור - היא לבן, הוא אומר ימינה - היא שמאלה. יום אחד ירדה לרחוץ בנהר והחלה נסחפת במורד הנהר. קראו לג'וחא להצילה. מייד החל לרוץ במעלה הנהר. אמרו לו האנשים "אתה רץ בכיוון ההפוך!" ענה להם ג'וחא: אתם לא מכירים את אשתי!!!

לי יש מקרר נירוסטה, למעשה הכל אצלי נירוסטה

הניקיון לא בשמיים. יש גם מבריק נירוסטה וזה בקלי קלות. ונכון, הוא צודק נירוסטה גם בעיניי יותר יפה

נאנ3

New member
אם אלו הבעיות שלכם והריבים שלכם מסכמים באיזה

מקרר לרכוש. אז, אני לא דואגת לכם.

maksimma

New member
בעלי לא מתערב לי בהחלטות האלו

אין לו מושג בעיצוב, והוא לא נוקף אצבע אפילו לטאטות את ריצפה אז שישב בשקט. לדעתי את צודקת עדיף לא נירוסטה, לדעתי זה טרנד חולף בכלל שעוד מעט יעבור. בדקת את המבצעים שיש בטרקלין חשמל על מקררים??

למעלה