אני ואת..............

אני ואת..............

אני ואת בחדר לבד ..... רק אני ואת,אני מסתכלת לך בעניים ומחבקת אותך חזק חזק רוצה להרגיש אותך קרוב קרוב,ואת לא פחות ממני מחבקת אותי בפראות אני גולשת אל צוארך ומסתחררת מניחוח הגוך שלך. את מתחילה לנשק אותי על השפתיים ואני מחזירה לך כ"כ לאט לאט אני מרגישה את הלשון שלך בתוך האוזן שלי ואני כולי מצטמררת מרוב הרגשות שלי אלייך........ ונאנחת שוב ושוב וממשיכה לנשק אותך לאורך הצאור וכן מתחילה לחוש את השדיים הגדולים והיפים שלך.............. המשך יבוא.....................

הנה ההמשך!

אני מניחה את ראשי בין השדיים הכ"כ יפים שלך,ומלטפת אותם ואת כולך נהנית ומשמיע אנחות בין לבין ולא רוצה שאפסיק, אני ממשיכה לנשק בעדינות את השדיים שלך ולאט יורדת לחלקים האחרים של הגוף,לבטן ולטבור מנשקת ומלקקת אותך רוצה רק לטעום ולטעום אותך לא רוצה להפסיק רוצה רק לשקוע בתוכך ולנשום אותך עד ועוד , אני מתחילה לרדת לחלק הכי מעניין בגוף שלך לאט לאט ממששת אותו ואת לא מפסיקה להשמיע אנחות של הנאה, אני מלקקת את תחתוני המשי שלך בעדינות ובבת אחת מושכת אותך מעלייך בעזרת השיניים שלי, את מסתכלת עליי תופסת אותי ונושקת לי עד לעמקי נשמתי כשאני נאנחת ונאנחת ולא עומדת בפנייך,רוצה רק לטעום אותך עוד ועוד. אני מתחילה לנשום את הכוס הרטוב והמגרה שלך איזה דבר זה אלוהים עד כמה שאת רטובה.. לאט אני טועמת את השפתיים הרטובות שלך ומגששת לאורך כל הכוס הטעים שלך, כשאת גונחת מאושר ומבקשת עוד ועוד ואני לא יכולה להפסיק ממשיכה ללקק אותך ולחדור עם הלשון שלי לתוכך, את כולך בשיכרון חושים גונחת וגונחת ואני לא מפסיקה ונהנית מכל רגע. אני מעבירה את היד שלי לאורך הכוס שלך שרוצה עוד ועוד ודוחפת את האצבע שלי לתוכך כשאת מתפרצת באנחה, ומיד יוצאת ונכנסת שוב ושוב לאט נכנסת ויוצאת כמו שאת אוהבת,את מתחילה לגמור ואני נהנית לשמוע אותך לשמוע את הגניחות שלך הנה את גומרת וגומרת ולא מפסיקה לגמור, פעם אחר פעם אחר פעם בלי סוף לבסוף אני נכנסת שוב עם הלשון שלי ומלקקת אותך שוב עד שאת שופכת לי לתוך הפה ואני בולעת וטועמת אותך שוב ושוב , אז אני תרוממת בנשיקות לעבר כל גופך הרוטט ומגיע לאט לאט לפנייך היפות והעדינות, את מסתכלת עליי בתשוקה עצומה כמו שמעולם לא הסתכלת עליי ונושקת לי ארוכות... ארוכות ושנינו נאנחות, אחת על השנייה שכובות מתנשמות ומתחבקות עד לסיבוב הבא......................

bugbuster

New member
יש כתיבה ראשונה

ברוכה הבאה.
תני יותר פרטים. מי היא בת הזוג. מי את, כיצד הגעתם ליחסים למשל. בני "סיפור," לא רק <האקט> עצמו אלא הדרך אליו, או מה קרה והתפתח בגללו ואחריו.

למעלה