אני ואתה ...{blue love}

אני ואתה ...{blue love}

אני רואה אותך ואותי בחופים הלבנים של סיני המדהימה המים בצבע טורקיז , כחול עמוק והמים באים והולכים באים והולכים עושים אהבה עם החולות הקסומים הים .. כמו יצור חושני והחול .. כמו אישה מחכה לאהבה החול והים .. מתעלסים בחושניות אני ואתה ישנים על החוף .. חיים בתוך חלום כחול ארוטי מרגש ומושך במשך היום לא עושים שום דבר מיוחד ואז מגיע הלילה .. שוכבים כל החול הקריר , מקרר טיפה את הגופות הלוהטים בחוץ חשוך .. רק מדורות ולהבות חמות הולכים עוד קצת לכיון החוף למקום בו המים נושקים לחולות ורחש הגלים שהולכים ובאים במעין קצב מאופק , כמו קצב הלב שלי שוכבים על החול וסופרים כוכבים ואז אתה קם לעברי מנשק אותי בעדינות , מנשק את הפנים וככה ממשכים לעשות אהבה אני ואתה החול עם הים וככה כל הלילה .. מתעלסים לנו בהמון תשוקה ולקראת הבוקר ישנים מחובקים אני על החזה שלך והיד שלך עלי .. מלטפת את הגב לא נפרדים לעשות אהבה בסיני זו הפנטיזה שלי ...

cici

New member
סליחה שאני מתערבת שרון

אבל הייתי חייבת להגיד לך שיש לך כתיבה מדהימה פשוט. אני לא יודעת אם זה נכון או סתם אתם משחקים משחקים אבל זה פשוט יפה ולכן זה לא משנה לי. ושוב סליחה שהיתערבתי

סיסי ... מתוקה

תודה, תודה ושוב פעם תודה .. שמחה שאת אוהבת את מה שאני כותבת .. אני כותבת את מה שבלב ... כותבת ומרגישה .. כותבת וחווה .... ואל תבקשי סליחה , את לא מפריעה , בכלל לא ... שלך באהבה שרון @}-}---

cici

New member
שרון-

אם הכל מהלב כמו שאת אומרת ,אז יש לך אהבה גדולה ויפה הלוואי עליי (-: שיהיה לך בוקר טוב

אחר הצהרים קסום לך סיסי ..

אני לא מאמינה שלך אין לב שמכיל גדולה ויפה ... יש ואולי את לא מודעת אליה .. אני פה אם תרצי לדבר .. שלך שרון :)

למעלה