אני ואתה לנצח :-(

karen_karen

New member
אני ואתה לנצח :-(

*** ** ****** *** ******* ** ** * * * **** * * ** **** * * ** ** ** * ** *** ** * ** ** ** *** ** *** *** *** *** * * ** ** * * * * ** ** * * * ** ** * * ********** ******** ** ** ******* *** ** **** ******* ** * **** ******* ** * ** ** ** ******* ******* ********* ** **

karen_karen

New member
אהבה ניצחית שלי

לא תדע לעולם איך אני בוכה כמו ילדה קטנה לא תדע לעולם כמה אתה חסר לי כאן לא תדע לעולם כמה אוהבת אני אותך לא תדע לעולם איך קשה לי בלעדיך אוהבת אותך לתמיד אוהבת אותך ללא גבול אוהבת אותך גם כשאתה לא כאן איתי פשוט אין גבול לאהבה אני סובלת כל כך כאן לבדי בעולם לא נושמת לא נרדמת הזמן הולך ותם בקושי בלעדיך חושבת אוהבת אותך אריק שלי שלך לעולמי עולמים שני

שניאושש..

אני חושבת שהוא כן יודע...גם אם נדמה שלא. הוא יודע שאת כואבת...יודע שאת בלעדיו. יודע שקשה...ושרע. אבל גם יודע שאת ממשיכה כמו גיבורה. הוא גם רואה אותך...איפה שלא תהי הוא איתך. גם אלן איתי...לאן שאני לא הולכת. כמו שכתבת - אין גבול לאהבה. ואת לא לבד. גם אם לפעמים נדמה שכן...הוא איתך. וכך גם אנחנו...כל הזמן. איתך בלב...הגדול...האוהב. והכואב. אוהבת אותך...אני מקווה שתתקשרי בערב. רוצה לדבר איתך. אל תשארי עם הכל לבד. שלך אני לעד...

למעלה