בשלב הזה של העצרת כבר הלכתי,
(כי כבר שבוע לפני קבעתי תכניות שלא יכלתי לבטל, אז לפחות הלכתי לשם לשעתיים), אז אני לא ממש יכולה להגיד מה אני חושבת על הקאבר, וכל מה שאני אגיד זה רק בתאוריה. א-ב-ל, דבר ראשון תסתכלו פה בהודעה, וישר יקפוץ לראש נראה לי כמה אנשים מהפורום הלכו להפגנה אתמול, וזה לא משהו של מה בכך. לא כל המדינה הייתה בכיכר (וחבל שכך), וזה שלפורום היה ייצוג גדול מראה לדעתי 2 דברים: 1. אני לא מתיימרת להכיר את סיפור החיים של כל מי שבפורום, אבל מבנות שאני מכירה, נשים שעברו התעללות מינית מכל סוג שהוא, מתחברות לטורי ולשירים שלה. 2. טורי מייצגת כח נשי כ"כ חזק לדעתי, שאי אפשר לאהוב אותה ולא להעריץ אותה על זה. אני לא יודעת אם בזכותה אני מרגישה אישה יותר חזקה ופמיניסטית, אבל ברור לי שהיא תרמה לעיצוב שלי כבן-אדם. בגלל זה לדעתי אני מסכימה עם אופיר לגמרי- מבחינתי גם אם שחטו שם את השיר על הבמה, גם אם התרגום היה נוראי, כל עוד הוא העביר קמצוץ מהשיר המקורי, זה אומר שהוא אחד השירים הכי חזקים שקיימים, והכי רלוונטים להפגנה שהייתה אתמול. ובנוסף, כאמור, לדעתי לא רק שטורי הייתה מפרגנת, היא הייתה פשוט מרגישה גאווה ומחנק בגרון מזה שמכ"כ רחוק היא עדיין משפיעה פה, ושהשיר הזה הושר שם מול כ"כ הרבה אנשים וריגש ונגע בדיוק באותם אנשים אליהם היא התכוונה לפנ 15 שנה, כשהיא החליטה לפרסם את השיר הקשה הזה. עכשיו רק נותר לקוות שביה"מ לא יקבל את עסקת הטיעון הנוראית הזאת, ושבכל מקרה, המתלוננות האמיצות האלה שאבו קצת כוח מההפגנה אתמול, והבינו שהן הכי לא לבד בעולם יותר.