אני ואבא שלי...

אני ואבא שלי...../images/Emo9.gif

במהלך חיי היחסים שלי עם אבא שלי ידעו עליות ומורדות ובשנים האחרונות בעיקר מורדות, עד שזה הגיע לנתק מוחלט לפני שלוש וחצי שנים. לפני שבוע אני עושה ביבי סיטר אצל אחותי, ואז... דפיקה בדלת. ובדלת, אבא שלי. הוא הביא להם ארוחת צהריים. טוב הייתי בהלם, לא ידעתי מה לעשות, אז הלכתי ועמדתי ליד החלון. הוא עשה סיבוב קצר במסדרון, שאל את (הקירות?) איפה הם? השאיר את האוכל על השלחן במטבח ופנה חזרה לכיון הדלת. אבא שלי בן אדם לא צעיר עם כמה בעיות בריאות, בין היתר הוא גם "סוחב" רגל. האמת, כשראיתי אותו צולע לכיון הדלת, רציתי לגשת אליו ולחבק אותו, אבל לא היה לי אומץ. אז זהו, לא יודע למה יש לי עכשיו דמעות בעיניים, כנראה שאני טיפוס קצת רגשן... מקווה שלפחות הפעם לא עצבנתי אף אחד...
ערב טוב לכולם!

שלום לך

מרגש ועצוב,,, האמת שגם אני כואב לי הלב כשאני חושב על אבא שלי גם אני לא ראיתי אותו [כי הוא החרים אותי,,,]כבר 4 חודשים,וזה עצוב ואני נזכר בזה במיוחד כשאני שומע אנשים שאומרים תמיד שאין בעולם מי שדואג כמו אמא ואבא,,,[ואין,,,] אבל מתגברים וממשיכים קדימה ,אבל אני רוצה להגיד לך שאתה גיבור ממש לא לדבר עם אבא 3.5 שנים ולעמוד בזה ולהמשיך והיות חזק ,זו גבורה ממש! אני למשל למזלי הטוב אמא שלי מתחננת לראות אותי ובכך יוטב לי לפחות,,, על כל פנים אתה ריגשת אותי מאוד,,, ותודה שחזרת,,,

אותי עצבנת ../images/Emo46.gif

בחייאת אסטרו, רצית לחבק אותו? - חבק אותו, למה אתה מחכה? <רק האהבה תנצח את כל הדמעות>

תודה אחשלי!

אתה הבן אדם הכי נחמד שהכרתי בחיים שלי! והפעם אני לא צוחק בכלל!!

אלוהימית אני רוצה להגיד לך

משהוא, אבל אני לא יודע איך להגיד את זה. אז שלחתי לך מסר אישי.

אתה לא יודע איך?????????

לא יתכן!!! האיש שתמיד יש לו מה להגיג? אולי תנסה להגיד את זה בניק אחר? <חננ מנסה לגלות לאסטרו (בסוד) שניתן לפתוח יותר מניק אחד (הוא כזה נאיבי)>

מני3

New member
הוא אמר שהוא השתנה. לא?

מי אמר שתפילה לא משפיעה? {או כוכב בנסיגה} {-:

ומה איתי?

אני סתם עבדתי קשה בשבילך????
וברצינות. ההודעה שלך באמת היתה מרגשת. די, תפסיק עם זה. עד שחזרת.. כמעט גרמת לי לבכות שוב..

אני אוהב את אסטרולוג....

אפילו (ובגלל) שהוא עושה פה את המוות...... אין מה ל'שות - יש לו את זה. <מים גנןבים ימתקו> <שוקל להמליך אותו לי לאלוהימים כזה או אחר לזמן מוגבל ובכפוף לקבלת אישורים מתאימים> <נתן לי הוראה להקפיץ מדי פעם שרשורים שלו>

אני עבדתי קשה

ואחרים עושים דילים אחד עם השני, איפה היית כשאני עשיתי תפילת רבים איפה ?????? ומה זה כל הליקוקי תחת ההדדיים ורק אני בחוץ??? אז מה אם אתה הסגן? אסטרו לא שמע שסגנים זה לא תפקיד אמיתי? הוא עוד לא יודע שסגן זה רק משהו סטייל דוד לוי סגן ראה"מ הזכור לטוב ??? ושאת העיסקאות האמיתיות סוגרים עם הבוסים הגדולים אלוהימית והפטיש??? אתמהה
גמאני רוצה צומי..

שיר הפטיש!!!../images/Emo88.gif

הוא טוען שאו חברותא או מיתותא והוא פשוט מוכשר אחושרמוטה כולנו אוהבים אותו אחושקשוקה ואם ירצה ה' נפגוש אותו הערב, במטותא!!!! <חננ חושד כבר הרבה זמן ביחסים שבין הפטיש לסדן> ולסגן...

אחושקשוקה גם לך

במה אתה חושד בדיוק ? לא מקיים יחסים עם הסדין, אוהב לתת רק בראש.. החושד בכשרים לוקה בגופו אני לא מהול...

למעלה