אני השתעשעתי לי במחשב ופתאום מי חזר?!
L Lorelai New member 6/1/04 #5 זה לא רק שם בואי נחזור אל העבר.. יום חמישי, 17 בנובמבר 2002 (פשש כשעוד היה מחשב ישן ):
O ofrikit New member 6/1/04 #3 מי? תגידי,אייך קוראים את ההודעות האלקטרניות? זה מציק לי כל פעם שאני נכנסת למסנג'ר ואנלא יודעת לקרוא את זה
מי? תגידי,אייך קוראים את ההודעות האלקטרניות? זה מציק לי כל פעם שאני נכנסת למסנג'ר ואנלא יודעת לקרוא את זה
T Tapuhi New member 6/1/04 #4 sorry Shim, to invade your topic but I'm in my Nazi-Kanadian School and I've made something for all of you yeah, even for Ben Shalom! and I feel shitty and it's too bad the computer is soooo fucked up and the quality sux
sorry Shim, to invade your topic but I'm in my Nazi-Kanadian School and I've made something for all of you yeah, even for Ben Shalom! and I feel shitty and it's too bad the computer is soooo fucked up and the quality sux
T Tapuhi New member 7/1/04 #12 אין מילה כזאת, "השתעשתי"! דאני, ממתי הינך אוויל? מי בא איתי תחרות על מילים בשפה גבוהה? מיייי?! (ברצינות) אני מזמינה את.. אופיר
אין מילה כזאת, "השתעשתי"! דאני, ממתי הינך אוויל? מי בא איתי תחרות על מילים בשפה גבוהה? מיייי?! (ברצינות) אני מזמינה את.. אופיר