אני הרקדן שלך

צייר

New member
אני הרקדן שלך

אני הרקדן שלך, חלומך הפרטי הפנטזיה שלך,. עם דמדומים אני נכנס לחלומך , ומלטף את כולך, מרגישה אותי נושק לצווארך לוחש לך מילות אהבה , תשוקה. אני כל כך בשיא שאני יכול לשמוע הכל, אני שומע את מחשבותייך, חש את לבך שומע את התשוקה. מתוקה רקדי איתי נרקוד על רצפת הצלילים אני רוצה לרקוד רק איתך נעבור דרך להבות אהבה הגבוהות קחי אותי אהובה עשי בי כרצונך חושי אותי אני בעולמך עולם הפנטזיה צייר

חבקני וסובבני.......ואופס........

תפוס חזק שלא אפול..... ויאללה סיבוב אדיר ואין צורך ללחוש כי יודעת אני הכל ונעבור את הלהבות בעזרת הקפיצות ודילוגים עם צלילים ננוע במהירות ובאשליות.

רוקדת איתך../images/Emo25.gifאהוב ייקר צייר

קח את ידי.. וגע בה.. מושיטה לך..את ידי.. הובל אותי לרקוד על רצפת הצלילים.. מתוק שלי. הקרב אותי..חבקיני.. הצמד אותי אליך.. הרגש אותי.. חוש אותי.. הרקד אותי ..אהוב ייקר לצלילי הצלילים.. למחולות אהבה. מרגישה אותך.. צמוד אלי.. הקשב לליבי.. פועם בחוזקה.. אליך שמע את תשוקתי.. פעימה לאחר פעימה. רוצה אותך.. בוא נעבור דרך.. להבות אהבה.. הגבוהות והמתלהבות.. אהובי הייקר. רוצה לרקוד.. רק איתך... רקדן שלי. אהובי.. קח אותי אליך.. חוש אותי.. בוא נרקוד..ריקוד לצלילי אהבה.. לעד..אהובי.. אני ואתה בעולם אהבה. <<
>>
<<
>> שלך באהבה: קסם
של אישה המקורית < חתימה: אשת המסתור ורעם** > " אהבת חיי אהובי"

לצייר הכי אחי הכי

ליוסי הצייר והמשורר המקסיםםםםםםםםםם שיריך הם ללא ספק כישרון של ביטוי לשוני יצירתיות וכישרון מדהים בן ניחנת. נפלה לי הזכות לקרוא את שיריך המדהימים ולראות את ציוריך המקסימים. היצירתיות בהתגלמותה מומחשת מכל פינה וזוית הן בציוריך והן בשיריך. שבת שלום לך חבר יקר ומדהים. ממני ורד המוקסמת ממך.

למעלה