אני הרוס למה ביפ הפסיקו שידורים??,אני לא יכול לראות בסטאר ואין בביפ!
G groundskeeper New member 14/4/04 #1 אני הרוס למה ביפ הפסיקו שידורים??,אני לא יכול לראות בסטאר ואין בביפ!
B bumblebee man New member 14/4/04 #2 תרגיע אומרים ששיחזירו את זה ב-3 במאי (שמעתי את זה בפורום הסימפסונים של ביפ)
S shlomov2001 New member 14/4/04 #3 זה ביפ המפגרים האלה היו צריכים לשים כיתובית שהתכנית תחזור, עכשיו מיליוני אהבלים מוציאים את זעמם על הפורומים שלנו.
זה ביפ המפגרים האלה היו צריכים לשים כיתובית שהתכנית תחזור, עכשיו מיליוני אהבלים מוציאים את זעמם על הפורומים שלנו.
S shlomov2001 New member 14/4/04 #5 לא... כמובן שלא אתה גם לא פעם ראשונה כאן אני מדבר על הקולקטיב האהבלי, שמורכב מהרהב אנשים לא אהבלים שבעיקר נרשמים לפורום רק כדי להוציא את זעמם על ביפ, ופוגעים באיכות של הפורום. בעיקר בפורום של בי].
לא... כמובן שלא אתה גם לא פעם ראשונה כאן אני מדבר על הקולקטיב האהבלי, שמורכב מהרהב אנשים לא אהבלים שבעיקר נרשמים לפורום רק כדי להוציא את זעמם על ביפ, ופוגעים באיכות של הפורום. בעיקר בפורום של בי].