אני הרגשתי ישות..

אני הרגשתי ישות..

זה היה ממש מוזר, לא ראיתי. אותה.. זה קרה לי מזמן, המשפחה שלי היתה רחוקה ממני וישבתי לבד בחדר, הרגשתי שיש מאחורי מישהו ומביט בי, וידעתי שלא הגיוני שזה אחד מבני המשפחה שלי כי הם רחוקים מהחדר אז הסתובבתי ולא היה אף אחד אנושי. הסתובבתי בחזרה למחשב והרגשתי את זה באופן חזק, הרגשתי כאילו אדם אנושי עם גוף ונשמה עומד מאחורי. הרגשתי אנרגיות מוזרות שכאלה כאילו שהוא גם נושם, משמיע קולות טבעיים של אות חיים, הסתובבתי בשנית ולא היה אף אחד. יותר מאוחר אבא שלי נכנס לחדר שלי וסיפרתי לו את המקרה המוזר.. הוא אמר לי שזה קורה.. שיש ישויות מהעולם הבא או ממקומות שונים שמגיעים אלינו מסיבות שונות. אחרי שאבא שלי היה בחדר או מאוחר יותר כבר לא חשתי בישות הזאת. לעיתים רחוקות קורה לי שאני מרגישה שיש מישהו שאני לא מסוגלת לראות הולך מאחורי, לידי. מה זה אומר?
 

I am a freak

New member
מה זאת אומרת../images/Emo35.gif

אני חושב שאבא שלך ניסח לך את התופעה בצורה ברורה, ושאת, גם כן, הגעת למסקנות שרצית להגיע אליהן- אז, למה את שואלת "מה זה אומר
" הפריק.
 

The Charmed Boy

New member
it might be several things

first of all, i want to say im really jeallous of you. way to go father! i wish i had a dad like yours
now to the subject... the most cases i hear about spirits who visits others, is usually a family member or a close friend who died and comes by to check up on you. usually it's good, that the spirit cares about you and just want to make sure you're fine. rare cases about spirits who wants to harm you.. but i heard of several rare cases of that.
 

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

You gorgotten about the case in witch the spirit is not only want to see how are you and to wish "good luck at life"- on same cases, it coming to give you a warning alert or to claim some-thing- or just because it need help. i am a freak.​
 
למעלה