אני הראשונה הבוקר????

אני הראשונה הבוקר????

בוקר עם ניחוח של סוף... בוקר עם עצבות על החיילים שנהרגו וחיבוק למשפחותיהם בוקר עם תפילה בלב לפצועים ולחיילים שנלחמים בוקר של מציאות

הAני

New member
אני השניה הבוקר????

בוקר טוב
כל מה שאמרת
וגם איחולים לבשורות טובות.

מיקו 42

New member
גמני ראשון

כמובן מהגברים אבל הולך לישון אחרי עבודת לילה אז אחלה יום לכולם... ונקווה לאופטימיות היום

paloma blanca

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולם

כל פרח שנקטף בטרם עת גורם לעצב רב שלא נשמע עוד על חיילנו שנהרגו בשמירה עלינו

ואני לא האחרונה ליום טוב../images/Emo203.gif

אכתוב מה שחומדת כתבה, בוקר של מציאות,, אצלי,,סתם קשקושים שנצא קצת מהמאיימים לכלותנו, מכסח הדשא מגלח הדשא ,נגמר "האיכה,? אני פותחת התריס ומגלה ביצת יונת בר שבורה על המעקה כנראה שנפלה מהקומה שמעליי(אין אף אחד שם) על אדן חלוני, ויכול להיות שהביצה נפלה מהרעשים שפקדו את עכו,התחלתי לנקות ושכנה אחת הסתכלה ואמרה בשביל מה את מנקה? אולי בכלל יהיו טילים שישברו החלון,זה הומור שחור או פסימיסטיות, או ביחד?,, אגב חלק מבעלי הכנף וגם הנשים חזרו הביתה,אתמול מכר שלי ממוקד העייריה הציף את המקלט בחטיפים,ממתקים, ומלא משחקי ילדים,דווקא אתמול שהיה שקט ,שיהיה,,,,,,,,, ושיהיה טוב חברות וחברים חביבים,

ואני איפה

שהכי טוב נוח אגב הבוקר שמעתי שכשלא מה שחשבו קודם על "ביצים" ואמרו הקולסטרול דפקא טוב "ביצים" עוזרות לרדת במשקל גילוי מדהים אולי סוף סוף ארד במשקל ליאור

תנסי לאכול

חסה. היא מרזה. שמתי לב שכל השדופות מזמינות "סלט חסה", בשש אחרי המלחמה, גמאני אנסה את השיטה :)

בטח שחסה מרזה חומדת

אפשר לאכול סלילים של חסה אבל אמרו שאפשר לרזות גם אם אוכלים ביצים ליאור

אני ליאור יקרה, תאכלי הכל ותהיי

בריאה, משעשע
לקרוא שאנשים מאמינים למה שאומרים,הם רוצים להאמין במה שרוצים,כל אחד צריך לדעת מה טוב לו ביחוד שזה מדובר במזון שהוא הדלק של גופנו,כשבעלי היה חי והיה מוגבל באכילת מזון(סבל מסוכרת) הו אלא שמר , הייתי כועסת ואומרת לו תגיד למה אתה ממלא דלק איכותי לרכב שלך שחלילה לא יזיק למנוע?המנוע(הלב) שלך לא חשוב,, עיזבי היה אומר.. חיים רק פעם אחת, ועוד קלישאות מעצבנות,

למעלה