אני הראשון

שרירי86

New member
אני הראשון ../images/Emo88.gif

אני מכריז בזאת לראשונה על מונח חדש : שמאלברמן. כמו שעשו לאולמרט > שמאלמרט. גם לליברמן שתומך בחלוקת ירושלים צריך לעשות אותו הדבר. אגב הוא יותר שמאלני מאולמרט, לפחות אולמרט נגד חלוקת ירושלים.

שרירי86

New member
יאקי להתעורר !!!!

כבר פורים הגיע !!!! אין דבר כזה עם פלסטיני , מעולם לא הייתה כאן מדינת פלסטין , היה כאן שלטון בריטי ורומאי. ואתה רוצה להקים מדינה לעם שלא קיים ???? מדובר בערבים, ולא "פלסטינים".

לשם שינוי אני מסכים

לקרוא להם פלסטינאים זה כמו להגיד שהמדינה הזאת שייכת להם הרי ישראל כאשר הייתה מחוברת לירדן ניקראה פלסטינה ומכאן השם פלסטינאי

antreprize

New member
שחכת להגיד

שהאתר הזה הוא חלק ממכונת שטיפת המוח האדירה של הימין קיצוני שלעיתים נקראת ה"אמת".

הMפצח

New member
לשמאל הקיצוני יש מכונות יותר

משוכללות לשטיפת מוח
הימין בסך הכל מספר את האמת (רוצה לקרא לזה שטיפת מוח?)

antreprize

New member
אני לא אומר שהמשאל יותר טוב,

אני אומר שהימין הקיצוני שאתם חלק ממנו הורס כל חלקה טובה בעזרת שטויות וטענות טיפשיות,אם תמשיכו ככה,ממשלה ימנית תהיה רק חלום.

antreprize

New member
היית רוצה שכך יהיה,הימין הקיצוני

יהפך את ההריסה לאומנות ורואים את זה כאן.אל תבין אותי לא נכון,אני לא מגנה רק אתכם,אני מגנה את כל מי שלא יודע לשמור על כללי המוסר,בין אם זה שמאלני ובין אם זה ימני.

הMפצח

New member
מוסר זאת המצאה

בכל מקום הוא אחר. ואם אנשים ללא מוסר, אסור ליהיות מוסרי (זה לא מוסרי)

S h a y D u

New member
../images/Emo6.gif צר לי לאכזב אותך

אבל אם מדברים עליך, חוש המוסר שלך מוזר ומעוות.

antreprize

New member
נכון,הרצון שלי שהצדק והאמת ינצחו

את חוסר הצדק ואת השקר מצביע על ליקוי חמור במוסריות.

S h a y D u

New member
בנוסף, האמת שלך

שסביר להניח שמונעת מהאינטרסים האישיים שלך, אינה באמת של אחרים.

antreprize

New member
האמת שלי היא כל מה שנכון ושאפשר

להוכיח ע"י הוכחות אובייקטיביות,איך זה קשור לאינטרסים?

שרירי86

New member
טעות קטנה :

תיבחר בשידור של 25.2.07 (שנימצא למטה בארכיון). שם יש פירוט על כל העניין של "הפלסטינים". זה יבהיר לך את כל המצב ותהיה לך תמונה מדוייקת.

antreprize

New member
המשך:

וכידוע לכל אחד העם היהודי מעולם לא התקיים,שלטו כאן הכנענים,הרומים,הבריטים והעותומנים,גם הסינים מעולם לא התקיימו וכמו כן גם הסנגלים,האוסטרלים,הארגנטינאים ועוד עשרות רבות של עמים ותרבויות שהומצאו ע"י התשקורת השמאלנית שרוצה לשטוף את מוחנו ולהרוג את הימנים האמיצים שבסך הכל מנסים לחיות בעולם של שלום ובלי הרשע השמאלני.

למעלה