אני "המשוגעת" היחידה?

אני "המשוגעת" היחידה?

מקורה בנות? משלום החיילים? הגעתי למסקנה שיש אנשים שחושבים שאני משוגעת.. אפשר לתת קצת רקע?:p אז ככה: אני ושי מכירים כבר שנה, היינו ידידים טובים עם עליות וירידות כמו בכל קשר, שלי יש את האקס ולו את הבנות שהוא יצא איתן. עכשיו, סוד קטן עלינו - עד לפני 4 חודשיים בכלל לא נפגשנו פנים מול פנים. והסיבה? פחדנו. ידענו אחד על השני הכל מהכל כולל הכל והיה לנו מוזר שפתאום הקשר יהפוך "לאמיתי" ונראה מי עומד מאחורי המסך וגם נחמד לספר לאיש סוד שלך הכל ולא רצינו שהאפשרות הזו אולי תהרס. בכל אופן, כמו שאמרתי הקשר שלנו עבר עליות ומורדות עד שיום אחד התנתנק הקשר בגלל בחירה שגויה שלי למשך חודשיים וחצי. באותו זמן הספקתי להפרד מהאקס והכל.. שי ראה יום אחד שאני עצובה ושלח לי הודעה מה קרה, אז כאיש הסוד שלי גם אם לא מדברים חודשיים שפכתי את הלב שלי אצלו ובעצם זה נתן את האות לקשר שלנו להתחזק. בהתחלה היינו סתם ידידים והכל, עד ששמתי לב שהוא קצת מתקרב וכו' אבל לא נתתי לזה להפריע לי וההפך נהנתי מהצומי הזה ועשיתי לו דווקא, אחרי כמה זמן הוא "התווודה" לפני שהוא רוצה אותי והכל (אחרי שנפגשנו כמובן כמה פעמיים וכו'!) ואני הרגשתי שחרב עלי עולמי(פרוט למי שתרצה אם בכלל) ואני אמרתי לו שהוא אח שלי שאני לא רואה קשר וכו' בכל אופן אחרי כמה ימים הסכמתי ללכת איתו למסיבת גיוס של ידידה שלנו בידיעה שאנחנו "סתם" יוצאים זה לא דייט אני באה איתו כי אני מכבדת אותה ולא רוצה שיהיה לבד במערכה. אמרתי לו שלא יצפה למשהו וכו' ובאמת יצאנו ככה כמה פעמיים עד שהתנשקנו והדרך מפה לביחד קצרה (יאצנו כמעט חודש בלי"הגדרה" כי פחדתי שנאבד אחד את השני וכו' עד שהגדרנו) *ארוך!* עד לפה הפרוט, אחרי כל מה שעברנו וכל הרגשות שהיו ושהוא יודע עלי הכל מאז ומתמיד, באמת באמת שאני רואה את החיים שלי ממשיכים איתו הלאה. לתמיד. נכון, אני רק בת 18 והוא רק בן 21 תכף אנחנו ביחד מעט זמן (אבל מכירים שנה) אבל שזה זה יודעים לא? אנחנו כבר מדברים על לעבור לגור ביחד אחרי הצבא שלי(עוד שנתיים) וצחוקים ביחד על שמות לילדים..שנינו מצידנו היינו מתחתנים עכשיו בלי בעיות, ובאמת שאני לא רואה את זה הולך לכיוון אחר שהוא לא רציני להמשך החיים. אבל משום מה הסביבה חושבת שאני משוגעת! חח חושבים שזה סתם חולמת חלומות של ילדה, כי גם עם האקס הציקו לי על זה נורא ותמיד עניתי ש"אולי" עם חיוך כי מה הם מצפים?, אבל בתוכי תמיד ידעתי שלהמשך החיים זה לא יגיע.. הייתי בטוחה שארגיש פספוס אם זה ימשיך לתמיד עם האקס. אני חייבת לדעת שאנלא המשוגעת היחידה במערכה מול כולם=] חפרתי אבל פרקתי.. ומי אם לא אתן תבינו אותי? במיוחד שהמאמי סוגר היום, וגם התחיל לעבוד וגמאני עובדת והימי פגישות שלנו ירדו דרסטי (מרגישה כאילו הוא התקרב(מלשון ניהיה קרבי חח)) 15.6 תגיע=]

אירלין

New member
ממש לא

אני בכלל חושבת שמי שלא חווה סוג כזה או עוצמה כזאת של קשר ושל אהבה לא יוכל בחיים להבין מה עובר עלינו. את מתראת כאן קשר שהוא מאד עמוק ואני מאמינה לך שאתם באמת רוצים לחיות את החיים שלכם ביחד. אני מבינה אותך. אני מנסה להימנע מהערות על התכנונים שלי ושל ניר (החבר) לעבור לגור ביחד, אפילו הצבנו לעצמנו דד-ליין של גיל 21 (הוא בן 18, אני בת 19 מלפני שבוע) ואנחנו כבר עכשיו מתחילים לעשות מה שאפשר כדי שזה יקרה. אבל אנשים עושים פרצופים כשאת מעלה נושאים כאלה. אני פשוט לא מדברת על זה בפומבי, אלה תכנונים פרטיים שלנו וכשהם יתממשו אני אדע שצדקתי כל הדרך. אמא שלי יודעת, ואחותי, זה לא סוד או משהו, אבל אני פשוט נמנעת מלדבר על זה כל הזמן כי אני לא באמת מוצאת את המילים לתאר עד כמה אני אוהבת אותו וכמה אנחנו חשובים אחד לשניה וקשורים אחד לשניה. וכן, כשזה זה, יודעים.

לא שהלכתי לספר וכו' לכולם הקטע

שיש כמה חברות טובות שסתם דיברנו על קשרים וכו' וואלה זרקתי את זה שנעבור לגור ביחד והם הרימו גבה. אמא שלי כבר יודעת, נכראה שנשכור מההורים שלי את הדירה של סבתא, והם יחזירו לנו בצורה כזו או אחרת(אי אפשר לקבל חינם כי יש לי אחים וזה לא פייר) בגיל 20 וקצת אני אסיים צבא?אני מקווה למצוא עבודה כמה שיותר מהר אחרי ולהתחיל לעבוד בשביל שנגור ביחד. זה לא פשוט זה לשלם מים,חמשל,טלפון,פלאפון ארנונה והכל. אני רוצה לראות אם נעמוד בזה+ שיכרות כמובן חח אז לא נגור בדירת פאר ואני לא מחפשת את זה, אבל אם שי למשל לא יעבוד במשהו קבוע יהיה לנו מאד קשה. הוא התחיל לעבוד וכו', הילד יודע לחסוך וכו' יהיה טוב לא?

אירלין

New member
בטח שיהיה טוב

אם אתם אוהבים ומסתדרים טוב ביחד, למה שלא יהיה? אני רק יכולה לספר לך שמאז שהרעיון הזה עלה אצל כל אחד מאיתנו בנפרד, ומאז שהתחלנו לרקום לו עור וגידים כששנינו הודינו בזה בקול רם, אנחנו לא יכולים להפסיק לחשוב על זה. כמה כיף זה יהיה, כמה טוב זה יהיה. אנחנו כל הזמן מדמיינים לעצמנו איך זה יהיה ממש לחיות ביחד, בלי הורים ואחים שיציקו, בלי אנשים מסביב כל הזמן. מקום משלנו, לעולם הפרטי שלנו. איזה חלום נהדר זה, נכון?

M o r k a

New member
חחחחחח נראה לי שתארת פה את כולנו

תקשיבי אני חיה בסרט של דיסני ואני בטוחה שאני נסיכה והוא הנסיך שלי, ונתחתן ונגור ביחד עם 3 ילדים ונחיה באושר ועושר בחיפה חח ליד הבסיס שלו כי בטח הוא יחתום קבע שניםםם, וזה פשוט הכי כיף בעולם לשכב ככה במיטה איתו ולהקשיב לאיזה שיר ולהתחיל לדבר על זה שחייבים את השיר הזה בחתונה שלנו! אינלי מושג לאן החיים יובילו אותי אבל בינתיים כיף ככה לפנטז על העתיד. זה נכון, אנשים מבחוץ לא יכולים להבין את הקשר המיוחד שיש ביניכם, אבל כל עוד זה דו צדדי ושניכם מרגישים את האהבה החזקה הזאת אז הכל מצוין. מה שאנשים חושבים לא צריך להשפיע עליכם, תמשיכו לצחוק על שמות לילדים כי זה פשוט כיף. אני חושבת שבתור חברות של חיילים כולנו יכולות להבין אותך ואת הרצון העז הזה להמשיך לחיות את החיים לצידו של החייל האהוב שלנו
.

GrowingMadness

New member
את רצינית?

זה הכי לגיטימי בעולם לחשוב ככה! גם אני וליאור כבר חושבים על לעבור לגור ביחד ואולי אפילו חתונה [אני לא כלכך מאמינה בזה אבל ליאור כן
] ושמות לילדים ואיפה נגור... אני חושבת שזה ככה אצלנו אבל כי אנחנו בקטע שאם נעבור את ה3 שנים האלו אז הכל קטן עלינו, וזה דיי נכון. אם נשרוד את ה3 שנים המשביזות האלו ביחד, מי יכול עלינו בכלל? אין סיבה שלא נישאר איתו אם עברנו איתו את הצבא. ברור שכששואלים אותי על העתיד עם ליאור ואני עונה שאנחנו נתחתן וכאלה דופקים לי מבטים, בגלל שאני בת 18 והוא בן 20 וזה לא בדיוק הגיל "למצוא את אהבת חייך", כולם חושבים שזו אהבת נעורים כזאת ושניפרד מתישהוא [אמא שלי בטוחה שליאור לא יהיה החבר האחרון שלי], אבל מה שמשנה זה שמבחינתנו זה ממש לא נכון ושאנחנו אוהבים אחד את השני בטירוף ושאם כרגע אין סיבה שניפרד אז למה לחשוב על זה בכלל? אניוויז, אל תשימי על כל מי שחושב שאת משוגעת וכאלה, תמשיכי בשלך ושימי זין על כולם :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחחחח גם לי אומרים שאני משוגעת.

אנשים אומרים לי "את חיה בסרט" "מה? לא תרצי להיות עם עוד מישהו בחיים שלך?" "את תתחתני עם הבנאדם הראשון ששכבת איתו?" אז כן! אנחנו מדברים על חתונה, ילדים, חיים, עתיד הכל.. כבר מאז שהיה לנו 3 וחצי חודשים ביחד. ועכשיו אנחנו כבר שנה ו-9 ועדיין ממשיכים לדבר על זה! לפעמים אנחנו מדברים איך יראו הילדים שלנו, איך נקרא להם.. מתי נתחתן.. מתי כבר נגור ביחד. איפה נגור. מה יהיה בחתונה XD הוא כבר פתח קופת חיסכון.. היו לו איזה 18,000 שקל והוא שם 12,000 בצד וכל חודש נכנס כמעט חצי מהמשכורת הצבאית שלו (300 מתוך 700 ומשהו) לקופת חיסכון שתיפתח בעוד שנתיים וחצי. גם לי יש קופת חיסכון בבנק שההורים עשו לי מגיל 4, ועוד שלוש וחצי שנים, בגיל 21, זה יפתח לי עם כמעט 50,000 שקל. קיצור.. אנחנו בונים על זה ומתכננים הכל :) וואי שמעי. סליחה שאני חופרת חח אבל אני נהנת לספר על זה ^^ אני ממש מתלהבת מטבעות אירוסין כי הן כאלה יפות! כל פעם אני אומרת לו "תקנה לי טבעת יהלום...." ואז הוא כזה "אני חוסך.. עוד שנתיים יהיה לי כסף." עוד שנה ו-10 הוא משתחרר ואני עוד שנתיים וחצי. אמרתי לו לפני שבועיים בערך "בוא נתחתן עכשיו!" אבל אז הוא אמר שהוא קודם רוצה בסיס כלכלי חחחחח אחרי שהוא ישתחרר, ולי ישארו איזה כמה חודשים בצבא, נעבור לגור ביחד. שאני אשתחרר נתחתן. אולי נעבור לגור בדנמרק :)

ברור שטבעת יהלום=] אפילו

למדתי את חבר שלי איך לבדוק את הגודל שיתאים לי.. אמא שלי מצידה כבר הייתה מחתנת אותנו:p חח

PoisonSnowFlake

New member
../images/Emo2.gif וואו. אתם ממש מאורגנים כספית!

זה מלחיץ אותי מאוד כל הנושא הזה, כי אין לי חסכונות בכלל ואני מרגישה שאני היחידה במצב הזה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח אבא שלי מאוד מאורגן כספית

אז הוא תמיד מלמד אותי כל מיני דברים כאלה שיש בבנק לחסוך כסף וזה XD וסתם אין לו קשר לזה והוא בחיים לא למד כלכלה אומשהו.

j u l i a 1 3

New member
חחחחח את ממש לא היחידה ../images/Emo3.gif

גם אנחנו מדברים בשיא הרצינות על חתונה ומתכננים את החיים אחריי הצבא ביחד... חחח בהתחלה כשהוא רק התגייס ועוד חי בסרט שאני אעזוב אותו ואלך לאיזה ג'ובניק הוא אמר לי "טוב יש לי רעיון! גם ככה נתחתן בסופו של דבר אז פשוט כשאני אחזור בסופ"ש אני אקנה לך טבעת וככה תיהי חייבת לחכות לי עוד 3 שנים!"
חח כמובן שזה היה בצחוק והוא לא באמת קנה לי טבעת אבל יוצא לנו לדבר מלא על העתיד וכאלה.. על זה שנעשה לילד שלנו תספורת פטריה כי זה הכי חמוד לילדים קטנים
באמת הוא בנאדם כזה מדהים ויש בינינו אהבה כל כך גדולה, אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעולם אם הוא יהיה זה שאני אתחתן איתו... וגם עליי אנשים צוחקים וחושבים שאני לא רצינית "מה את רוצה להתחתן עם הראשון שלך?! את לא רוצה לצבור קצת 'ניסיון' בחיים?!" ואני לא מבינה מה הם רוצים.. מה יש לי לעשות עם ניסיון?! למה אני צריכה ניסיון אם כבר יש לי את מה שאנשים מחפשים כל החיים שלהם... אבל אני לא מתייחסת לזה, הריי ברור שמי שאומר ככה לא מבין מה זאת אהבה באמת...כולם כל כך בטוחים שזאת סתם אהבת נעורים כזאת שתחלוף וניפרד אבל אני בטוחה שלא... זתומרת, אני מציאותית, ברור שדברים יכולים להשתנות ואי אפשר לדעת מה יקרה, אבל כרגע אני בטוחה לגמריי בעתיד המשותף שלנו.. אני פשוט לא מסוגלת לראות את עצמי עם מישהו אחר... וכל האנשים שחושבים שאני חיה בסרט... אני רק רוצה לראות את הפרצוף שלהם כשהם יקבלו הזמנה לחתונה

למעלה