אני המומה!

ד"ר ברקוביץ' מקבל במכבי ולאומית

כן, גם אני שייכת למועדון המעריצות.... את מעקב הזקיקים ב-US הוא עושה בעצמו בשעות הערב במרפאתו שבגבעת שמואל(זה לגבי מכבי. לא יודעת איך זה בלאומית). את בדיקות הדם עושים בכל סניף של הקופה במעבדה הרגילה. בשעות אחה"צ מוסרים לו את התוצאות בטלפון (תמיד זמין!) ולפי זה הוא אומר מתי להתייצב ל-US והאם לשנות מינון הזריקות. ימי הקבלה הרשמיים שלו הם שני וחמישי, אבל בפועל הוא עובד כל יום. בחודש שעבר עברתי אצלו הזרעה בשעות הערב המאוחרות. חדר ההמתנה שלו נראה בשעה 23:00 כמו דיזנגוף בצהרי היום... אני מטופלת אצל ד"ר ברקוביץ רק כמה חודשים, אבל בינתיים יש לי רק דברים טובים להגיד - תמיד זמין, זוכר בע"פ פרטים ונתונים, נותן הרגשה שאת מטופלת באופן פרטי, נעים ומרגיע.

יולי 154

New member
הייתי שם מ-8 עד 9:30

חיכיתי הרבה בתור, ונפגשתי עם סנונית. בטח ראיתי אותך, איך את נראית? אולי רבתי איתך על התור? מצחיק להיפגש ככה.

העין ה 3

New member
איזה קטע! דיברתי איתכן!

כשאני הגעתי אתם עמדתם למעלה (הגעתי ב-20:30) ואחרי שירדתי חזרתי אליכן ודיברנו קצת על המריבות על התור. סיפרתי לכן על אחת שהיתה בחודש תשיעי והתווכחה איתי, ואז בעלי הגיע ונסענו לחכות בבית של חמותי. אני עם משקפיים ולבשתי מכנסיים אדומים. זוכרות? אולי צריך לקבוע שמי שכותבת בתפוז, תענוד סמל קטן של תפוז על החולצה...

העין ה 3

New member
כן, וכשיצאתי הצטערתי שלא שאלתי אתכן

אם אתן מתפוז. את הדתיה, או השחרחורת עם המשקפיים? או לא זו ולא זו... איזה בושות! בעלי עוד אמר לי שזה לא יפה שאני לובשת יומיים רצוף את המכנסיים האדומים, ועכשיו כל הפורום יודע מזה...

אני השלישית.... ../images/Emo68.gif

זו שסיפרה לך איך השיגה הפנייה לבילינסון ממכבי, אחרי הפאשלה עם הביופסיה של צוואר הרחם. ממש מבאס לחשוב ששעה שלמה בהיתי ב"לאישה", כשכל הזמן הזה היית לידי ולא דיברנו.... והמכנסיים האדומים - אחלה מכנסיים!!! נראה לי שמעכשיו בכל הביקורים אצל ברקוביץ' את חייבת ללבוש אותן כדי שבנות "תפוז" יוכלו לזהות אותך בקלות

העין ה 3

New member
המכנסיים האדומים

הם הזוג היחידי שיש לי, שמצליח לחמם בקור הזה גם בלי גרביונים מתחת. נראה את בעלי מוריד וגורב גרביונים מאחורי הפרגוד בעמידה... חוץ מזה, שאם הכל ילך כמתוכנן, תוך שניים שלושה ביקורים אצלו, הם כבר לא יעלו עלי...

פריצית

New member
אני חושבת שזה רעיון מצויין

שכל אחת תבוע עם ציור של תפוז כדי שנזהה אחת את השנייה. אני אצלו בעוד שבועיים מקווה לראותכן שם....

תמר27

New member
טוב, אין בררה....

נראה לי שאני היחידה בפורום שלא מטופלת אצלו. אני אעשה את הצעד המתבקש ואעבור אליו.
מתגעגעת כל-כך לכולן, מחכה בכליון עיניים לעוד איזה מפגש, ופתאום מתברר שמאחורי גבי נפגשים כל הזמן בתור לרופא....

פריצית

New member
תמרי יקירתי שניפגש במקומות טובים

ונעימים יותר ולא בתור לרופא. מחזיקה לך אצבעות

נועם@בת

New member
הסמל של הפורום

פעם, לפני שנים, עינת של רונן שהיום היא אמא של נועם ונטע עיצבה סמל והידפיסה אותו על מדבקות. הוא היה מודבק אצלי על התיקיה של הטיפולים, אבל התיקיה כבר התבלתה גמרי. ובשביל החדשה עוד לא הדפסתי מדבקה. אז הנה, תדפיסו, תדביקו ותצרפו לתיק או למחזיק המפחות
. נועם

יולי 154

New member
אני זוכרת

כשדיברנו, משום מה היתה לי הרגשה שאת גם מהפורום ורציתי לשאול אותך אם את באיזה פורום, אבל לא שאלתי. בטח שאני זוכרת, אז נעים מאוד, אני הקטנה השחרחורת עם המשקפיים (נשמע רע), נחמד להיפגש! אולי נקבע לפעם הבאה אצלו מפגש פורום
ואני בעד סמלים קטנים של תפוז על החולצה.

פּוֹנְג

New member
זה אחלה רעיון. צריך סיסמא סודית או

אולי משפט מפתח שרק מי "שחברה במועדון הזה" תדע על מה מדובר

סנונית 1

New member
גם אני הייתי אצלו אתמול....

בבקשה כל אחת לתת תיאור של מראה ופרטי לבוש אני באתי ב20:00 ונכנסתי ב21:00 הייתי עם ג'ינס מעיל עור ובעלי עם הקוקו הארוך. אני ויולי היינו ביחד בעיקר למעלה בפינת העישון.

נטאשה

New member
ברקוביץ' - הוא גדול הוא גדול ../images/Emo140.gif

לא יכולה לעבור פה ולראות את שמו של הרופא המהולל שלי ולא לכתוב עוד מילה טובה עליו. טוב, נכון אני עדיין לא בהריון אבל הוא עוד יצליח אני בטוחה!!! וכל מה שאמרו עליו כאן ובכל מקום אחר נכון ויותר מזה. אני מכורה! ושמישהו ינסה לעצור אותי....

סנונית 1

New member
רגע רגע....

בעלי מאוהב בו לפניך אז.... (וגם אני). מי זיהה אותי אני עמדתי עם יולי למעלה עם ג'ינס ומעיל עור שחור ובעלי זה הבחור עם הקוקו הארוך. ומי זאת היתה לפניי עם התלתלים בעלה עם עיניים ירוקות וג'ל? הרעיון של הסמל מתאים אני גם ביום שני הקרוב אצלו מי באה?

פריצית

New member
בנות להתפקד!!

אני אצלו בשבוע הבא מצפה לראות את כולכן שם. נגיד ב- 20:00 בערב (בשעה הקבועה).....

העין ה 3

New member
סנונית, כבר כתבתי תיאור שלי למעלה

אבל במיוחד בשבילך שוב. אני הייתי אחריכן בתור ודיברתי אתכן למעלה. דיברנו על המריבות שהיו בתור לפני שהגעתי וגם סיפרתי לכן על מקרה עם אחת בהריון מתקדם שפעם רבה איתי על התור. תוך כדי שדיברנו בעלי הגיע, ונסעתי איתו להמתין אצל חמותי. ודרך אגב, נכנסתי לרופא בשעה 22:00. בשבועיים הקרובים אני לא מתוכננת להגיע אליו.

למעלה