אני המומה!

יולי 154

New member
אני המומה!

החלפתי רופא, הלכתי היום לד"ר ברקוביץ' כרופא חדש. חזרתי ממנו עכשיו ואני פשוט בהלם! הוא אמר לי ללכת הביתה לחודשיים, לא לעשות כלום! לא מעקב ביוץ, לא איקאקלומין, לא השבחה והזרעה, כלום! הוא גם אמר שבעלי לא היה צריך לקחת את האנטיביוטיקה במשך חודש. בקיצור- הוא מאמין בזה שהצלחתי להיכנס להריון 3 פעמים ואומר שהאיקאקלומין הוא כמו אמצעי מניעה בשבילי. הוא טוען שאם זה לא מתאים, זה כמו אמצעי מניעה. אז חודשיים לא לעשות כלום, ואם לא יהיה הריון- לחזור אליו לטיפול. אני עוד בשוק!

hyb

New member
טוב שחזרת עם חיוך../images/Emo9.gif

מאחלת לך שכל מה שהרופא אמר אכן יתגשם במהרה!

תולו

New member
יופי, יופי, יופי ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

יולי אני ממש שמחה לשמוע, נשמע שאת מרוצה בכל הסיפור ושממש הוקל לך. מעולה. אחלה. ושוב יופי.

פּוֹנְג

New member
איזה כייף - מיתוס הילדים עושים

באהבה ולא במבחנה - חוזר ובגדול
תחזירי לנו את התמימות יולי, בבקשה

Galit29

New member
מצטרפת לבקשה של פונג

רוצים את עידן התמימות. את לא יודעת כמה אצבעות אני מחזיקה לך יולי מתוקה

namshush11

New member
אני מטופלת של ד"ר ברקוביץ

עלי הוא עשה רושם של רופא שלהוט להכניס להריון בכל מחיר. אם ה ו א אמר לך לנוח מאיקקלומין סימן שיש משהו בדבריו. בהצלחה נמשוש

פריצית

New member
גם אני מטופלת שלו

ואם הוא כ"כ להוט להכניס להריון אז שיכניס אותי כבר..............
גם אני כמוהו להוטה.....

blessed

New member
גם אני באתי אליו והוא הורה על הפסקה

של חודש שבמהלכה הוא שלח אותנו לעשות כמה בדיקות. הרושם שלי היה שהוא עובד בשיקול דעת ולא מאמין ב"לדחוף" סתם הורמונים לגוף. אני חושבת שאם החלטת שהוא הרופא שלך אז תני בו אמון.

רחל5

New member
ד"ר ברקוביץ' ואיקקלומין

ד"ר ברקוביץ' אולי להוט להכניס להריון (הוא היה די להוט לרשום לי מנוגון, אבל אני ציננתי את הלהיטות שלו והעדפתי מחזורים טבעיים), אבל, בניגוד לרופאים אחרים, הוא נותן לאיקקלומין את הכבוד המגיע לו. רופאים אחרים רושמים איקקלומין ללא אבחנה. ד"ר ברקוביץ' רושם איקקלומין רק כאשר יש בו צורך, כי איקקלומין יכול גם לשמש כ"אמצעי מניעה", כפי שהוא אמר... (פוגע ברירית הרחם). כאשר הוא הציע לי הזרעות עם הורמונים, ביקשתי להתחיל עם איקקלומין. הוא אמר שהוא לא מתחיל עם זה איתי (ואני לא איזה מקרה מיוחד. סתם אחת שמבייצת בסדר ולבעלה זרע חלש). נראה לי באמת שחצי מהפורום הזה פתאום אצל ברקוביץ'. אולי בגלל זה אני מחכה בתור שעה כל פעם. אתמול דוקא לא...

העין ה 3

New member
גם אני מטופלת של ד"ר ברקוביץ'

ומבחינתי, מה שהוא אומר - קדוש!!! אני סומכת עליו בעיניים עצומות. שיהיה בהצלחה! נ.ב. גם אני הייתי אצלו אתמול - אולי נפגשנו? אבל הגעתי רק ב-20:30, באיזה שעה יצאת ממנו?

פריצית

New member
נראה לי שאפשר לפתוח פורום

המטופלות של דר ברקוביץ....
גם אני מאוד מאוד מרוצה מדרך הטיפול שלו ואני מתייעצת איתו אם אחרים מייעצים לעשות דברים. אני חושבת שהוא נהדר ואני סומכת עליו 100%

פריצית

New member
אני מגיעה אליו דרך לאומית אבל

יש כאלה שמגיעות אליו דרך מכבי. באיזה קופ"ח את? אשמח לתת לך עליו פרטים נוספים ב ה צ ל ח ה

פריצית

New member
אצל דר ברקוביץ במרפאה

עושים הכל....גם מעקב זקיקים גם הזרעות הכל (חוץ מבדיקות דם אבל זה אפשר לעשות במרפאה למטה). אם צריך לבצע מעקב או הזרעה בימי שיש עושים זאת אצלו בבית במרפאה בגבעת שמואל. כמו שכבר נאמר פה עליו, זוכר הכל כאילו אני המטופלת היחידה, מקסים ושליו. אז קדימה למלאכה, לבשורות טובות ושיהיה ב ה צ ל ח ה

העין ה 3

New member
קובעים תור דרך המרכז הרפואי

בגבעת שמואל. טל' 03-5324161. מי שבמכבי, לא משלמת, ומי שבקופות אחרות - פרטי. הוא מקבל בימי שני וחמישי אחה"צ/ערב, וכשיש צורך (מעקב זקיקים או הזרעה) הוא מקבל מתי שצריך.

העין ה 3

New member
עכשיו ראיתי שגם דרך לאומית

אבל במרכז הרפואי בגבעת שמואל לא אמרו לי את זה. פריצית - תספרי לנו איך מגיעים אליו דרך לאומית?

פריצית

New member
הדרך להגיע לברקוביץ

הוא מקבל בבני ברק אני יודעת על ימים א' ו- ד' אחה"צ ואני חושבת שגם ביום שלישי בבוקר. התורים אצלו ארוכים ולפעמים אנחנו מחכים גם שעתיים בתור אבל זה יוצר הזדמנויות להכיר את האנשים. הוא נחמד וחייכני ועם הרבה רצון טוב וגם הפקידות בקבלה נורא דואגות שזה חשוב. הטלפון של המרפאה הוא: 5778700 שלוחה 2 ב ה צ ל ח ה
(ותגידי שאני שלחתי אותך...סתאאאאאאאאאאם)

למעלה