אני המומה,

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
אני המומה,

ועצובה, וכועסת על כל מה שהלך כאן מיכל תחזרי!!! מה קרה לכולכם?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ואלו מילים מהבטן כי פתאום ראיתי שמיכל לא פה האדם הרגיש שהכרתי עלי אדמות מיכל "גנבה" אותי מפורום משפחות של מתאבדים שלא מצאתי בו מקום אחרי שהיא פנתה אלי במילים המחבקות וחמות ביותר שקראתי פיספסתם ובגדול ובעצם כולנו כרגע פיספסנו אותה

מיכל יקירתי

אני אגיד פשוט: תשארי בבקשה לנהל את הפורום. לא רוצה לחזור כאן על כל מה שכתבתי לך באופן אישי רק להגיד שאוהבת אותך. ואם זו התוצאה של כל מה שהיה פה.. אז באמת.. חבל על כל דקה נוספת שגם אני פה שלך באהבה ובחיבוק הכי גדול בעולם

אחת מהצד...

מעריכה את החוכמה שבך...את היכולת לדקויות.... את התובנות שבין השורות.... יודעת אני בדיוק, גם רגעים שבהם שידרנו שתינו על אותו תדר של דקויות..... וכמו כולם התקבלת כאן בהערכה ובאהבה.....ולבי לך היה ועדיין, לקורות חייך שאין בהם נחמה....ומתוך שיודעת, מצטערת בשבילך ואיתך על אובדן וכאב..... ולמרות זאת נראה לי שלא פעם בחרת להיות "בסדר עם כולם".......ולדעתי (הלא חשובה), סייעת ומאד, לרוע להשתלט ולהרוס.... וזו התוצאה.... מאחלת לך בהמון כנות...שלא תזכי לנחת זרועו של האיש הזה בחזרה.. ועל כל הטוב שבך ובקלות שולחת לך חיבוק.

גריני

New member
למיכל

אני לא יודעת את הסיבות להתפטרותך. רוצה רק לומר לך שחבל! חבל על הפורום הזה, שהינו מקום מופלא ומיוחד כ"כ -ובזכותך!! אולי את מתלבטת עכשיו עם עצמך, אולי נמצאת בלחצים של חברי הפורום, שבוודאי פונים אליך גם במסרים אישיים ומבקשים שתחזרי. ולא רוצה להוסיף לך, כי אני מתארת לעצמי שזו שעה קשה עבורך. ובכל זאת - אשמח מאוד אם תחליטי להשאר ולנהל את הפורום. מקווה, בשבילך, שבסופו של דבר - תהיי שלמה עם עצמך - באשר תחליטי, ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם (עד כמה שאפשרי) - תמיד והיום במיוחד! שלך בדחליל ענק!!
ובזר פרחים ריחני
גריני

noor נור

New member
מיכל- גם אני המומה...מה קרה?

אוקי- אז כואב קצת, קשה קצת, אפשר לקחת פסק זמן...אבל לפרוששששש????כל כך הרבה כוח את נותנת לכל אותם כוחות רשע בחייך? זה לא לענין! למענך, אל תצאי בהצהרות עדיין, וימים ידברו בעד עצמן. חוץ מזה, את זוכרת את הבטחתך לי משכבר הימים, נכון?אז אל תעזבי. באהבה,ושבת שלום.

tear

New member
לכל ההמומים ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

למה המומים? מה חשבתם? כמה אפשר להתעלל באנשים ובמיוחד במיכל שהשקיעה ונתנה את נשמתה לפורום ולכל האנשים שהיו פה, ימים ולילות, בטוב לב ורוך. איפה הייתם אתם ששיתפתם פעולה והתרשמתם כל כך מ""גאוניותו"" של עזרה כשתקף אותה ואת האחרים כשלא מצא חן בעיניו תגובות או אי תגובות אליו. כמה אפשר לסבול כשכבר יש יותר מידי כאב?! עכשיו כבר מאוחר מידי...

למעלה