אני המומהה

Maayana1992

New member
אני המומהה

להראלי יש חברה?!?!?! לא ידעתייי תיראו פה: http://www.nrg.co.il/online/7/ART1/170/195.html תחת הכותרת: איך אתה מרגיש לקראת ההופעה בטקס הממלכתי והפטריוטי מכל? ..הוא אמר שהוא יצא לקנות בגדים עם החברההה לא ידעתייי

omri120

New member
איפה הבעיה "סקעתית"???????????

"גיי" זו לא קללה!!!!!!!!

omri120

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

לכל המתלהמות!!!!!! מה קרה??? מאיפה החוצפה להכפיש את שמי ככה???? גיי זו לא קללה. מיטב הסלבריטאים שלנו הם גיי: זאב נחמה דודי בלסר סקעת עיברי לידר יהודה פוליקר ועוד רבים וטובים!! (גם בעולם)---אז אני לא מבין-על מה אתן מלינות??????????????????????
בושו לכן!!

ט ל י 9 9 9

New member
אני שואלת את עצמי מה אתה יותר

אידיוט או משעמם וצפוי?. תחרות קשה, אבל נדמה לי שאידיוט מנצח בנקודות.

בוש אתה. זה לא מענייננו

נראה לי מכפיר החוצפה הזו של אנשים לחפור להראל בחיים האישיים שלו. וגם החפירה הזו בחיים של סלבס אחרים. במקרה שלא הבנת, את אף אחד מכאן לא ממש מעניין מה הראל עושה בזמנו הפנוי וכל דבר שקשור בחיים הרומנטיים של הראל. זה שלו. זה הכי שלו ורק שלו. מה שמעניין אותנו כאן... זה האלבום של הראל, ההופעות שלו, ועצם ההנאה מהחיוך שלו... ולראות אותו מאושר. עכשיו, הבנת?

Maayana1992

New member
מחזקת את שלומית!!

אתה חצוף פה שאתה חופר לאנשים בחיים, זה לא עיניינך ולא עניינו של אף אחד אחר חוץ מהראל עצמו!!! הראל יודע טוב מאוד עם הוא גי או לא והוא לא צרייך את עזרתך,ועם הוא הומו אז בכיף שיהיה לו,שיהנה-העיקר שיהיה מאושר
ועם לא אז גם בכיף!! מה זה משנה מה הוא?! אני לא מבינה ת'קטע הזה של האנשים.. כמו שרואים ת'תמונה שלו בפאלפון שלי וישר הוא הומו וזה אבל מה זה מעניין אותי ומה זה משנה?!?! חוץ מיזה,הוא לא סיפר לך כלום אז אל תגיד סתם דברים!!!

חמודה, הרבה../images/Emo190.gif מקנאים בהראל...

במקנאים גם הרבה גייז וטרנס שלא ממש הולך להם בחיים וגם לא יוצלחים אחרים... בגלל זה כל החפירה הזו.. כי כמה אנשים שמאד משעמם להם בחיים חושבים שאם ילכלכו על הראל בכל הדרכים האפשריות, זה יגרום לקהל לברוח.... רק ....ש .... הראל הופיע בטקס הרשמי ביום הזיכרון לשואה ולגבורה הראל הופיע בטקס הרשמי ביום העצמאות, בהר הרצל הראל הופיע בעשור לרצח רבין...
הראל
והראל
והראל
ימותו הקנאים!

FCHS GIRL

New member
דודי בלסר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo176.gif../images/Emo177.gif

מאיפה לעזאזל הבאת את זה שהוא הומו?!??!?! עברי
פשוט מלךךךך

omri120

New member
נו באמת...מה זה מאיפה???

הבחור לכל מקום שהוא הולך מריירות אחריו קרוב ל 100 בחורות.(ולא,..לא בנות 12..אלא יותר בוגרות) והבחור כבר שנים לבד. והוא כבר לא ממש בן 18..(אם את מבינה למה אני מתכוון....חחחח תעשי אחד ועוד אחד..ואולי תביני לבד. בהצלחה

FCHS GIRL

New member
מה הקשר כבר היו לו חברות...

תעמין לי שדודי ממש ממש לא הומו... כאילו זה שהוא לא רוצה סתם סטוצים? זה אומר משהו? give me a break

omri120

New member
נו באמתתתתתתתתתתתתת

את מכירה גבר שלא אוהב סטוצים??????????????? תעשי לי טובה. GIVE ME A BREAK

למעלה