אני הכי רע שבעולם

אני הכי רע שבעולם

זוכרים את הריב שהיה לי בתחילה השבוע אם לא אסביר באופן רגוע ונינוח.
במוצאי שבת אני ראיתי הודעה מאחד החברים האספים שוהאאמר לא לשלוח לו הזמנות לאירועים אני היתית לחו ת מאוד מהמקרה כי לא התכוונתי וגם כשהוא שלח בשבת זה הלחית אוית יותר אז ייצא שחפרתי לו וזה נראה קצת תוקפני,כמובן שהתנצלתי וביקשתי סליחה . והוא אמר לי שקשה לו עם מלא הודעות והסברתי לו מה קרוה לי כשאני בלחץ ואמרתיל ו חבר יקר.
ואז הואהתרגז ואמר סליחה אעלהק מאיפה אתה יודע שאני חבר יקר אתה אפיךו לא פגשת אותי , אתה בטוח תחזור על זה שוב. אני ממש פגוע מהעניןי כי הסברתי לו על מה קורה כשאני בלחץ ואפילו ביקשתי ממנו סליחה מעומק הלב השאלה למה אני כזה רע ואדם רע אין פלא שוהא לא סלח לי כי אני רע מאוד ואדם רשע אמיתי פוגע במלא אנשים וב גם בבחרו הזהפ געתי לפיכך אני רשע

את צודקרת ה אני אדם רע

שלא מכי לאני הלא בסדר ממש צודקת סליחה שבאתי והתייעצתי פה סליחה

טסרקט

New member
אתה אדם טוב, ואני בטוחה שכולם כאן חושבים ככה

נראה לי שלא הבנת את כוונתה, לדעתי השאלה באה ממקום של לנסות להבין אותך יותר, להבין מה הפריע לך אצלו ולמה פעלת כפי שפעלת איתו, לא שאלו כדי לבקר אותך ולא כי חושבים עליך שאתה לא בסדר, להפך חושבים כאן שאתה אדם טוב. לתחושתי השאלה היא אך ורק על מנת לנסות להבין ולעזור, כדי לנסות לתת עצה שתתאים לבעיה שקרתה לך.
אני מניחה שבגלל שאתה יותר מבין בדת ובמצוות מאשר החבר שלך, היתה לך כוונה טובה כלפיו אבל כנראה שהוא פירש אותה לא נכון. אבל אם מישהו כועס עליך ואתה לא מבין למה הוא כועס, זה לא אומר שאתה אדם רע. כולם טועים גם החבר שלך כנראה טעה. הכוונה זה מה שהכי חשוב ולך היתה כוונה טובה אל תחשוב על עצמך שאתה רע, כי לא התכוונת להרע.

הבעיה שאוהת אחת שהגיבה לי

מעליבה ומסננת אחרי שאומרים לה שנעלבים אז אני מכיראת ההסיטוריה איתה מאוד טוב ולכן אני נפגעתי מילא אם היא לא הייתה מסננת דחילק הייתי מסנן את זה אבל עצם הסינון הוא הפגוע

dina199

New member
אדם לחוץ הוא לא אדם רע.

אתה יודע מה קורה איתך במצבי לחץ, אתה הסברת והתנצלת . זו דווקא התנהגות של אדם טוב שמודע לעצמו.

רנה73

New member
פאר

אתה לא אדם רע או רשע.
רשע הוא מי שפוגע באחרים כי לא איכפת לו מהם או כי הוא נהנה מהסבל שלהם.
עכשיו, תנסה לשחזר את כל מה שקרה עם הבחור. האם הרגשת לא נעים שהוא כתב בשבת כי לא איכפת לך ממנו? האם התנצלת בפניו כי לא איכפת לך ממנו? האם הסברת לו ארוכות מה קורה לך כשאתה נלחץ ועל כן כל ההודעות הנוספות שלך כי לא איכפת לך ממנו? האם קראת לו חבר יקר כי ממש לא איכפת לך ממנו?
האם עשית את כל זה כדי שהוא יסבול?
נראה לי שאתה יודע שהתשובה לכל השאלות הללו היא לא.
אתה עשית את כל זה כי כן איכפת לך ממנו. כי חשבת עליו. כי רצית את טובתו. כי רצית שירגיש טוב ולכן הסברת לו הרבה פעמים שדאגת, ולכן הסברת לו מה קורה כשאתה לחוץ - כי פחדת ש"חפרת" לו ושאולי זה הציף אותו.
רצית לתת לו הרגשה טובה, נכון?
אז כל זה מוכיח שאתה ממש, אבל ממש לא אדם רע ולא רשע.
אתה אדם טוב ורגיש מאוד. ובגלל הרגישות אתה מנסה לגרום לאחרים להרגיש טוב יותר. לפעמים הנדיבות הגדולה שלך קצת "גדולה מדי" ברגעים מסויימים לאנשים מסויימים. בסדר, קורה.... זה חלק מהחיים..... אני זוכרת שסיפרת פעם שעודדת מאוד ידידה שלך בפייסבוק או בפורום אחר, אז הנה דוגמא שהנדיבות שלך והכוונות הטובות דווקא כן התקבלו בברכה.
תראה איך "חפרתי" לך כאן

בקיצור, אתה לא אדם רע. לדעתי אתה אחד מהאנשים היותר עדינים, רגישים, ובעל הכוונות הטובות שיש. באמת.

כן חבר משותף, אמר לי שאותו אחד

לא לבונוי לרגישים כמוני לא בנןי לרגישחם משמע שעבורי הוא לא טוב

למעלה